Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Preacher (2016-2019)

Preacher
Filmadatlap
 
80
Szereplők
8
Vélemények
250
Képek
11
Videók
Preacher

Galéria (250)

Videók (11)

 
Cliff Booth   2019. 09. 22.

legújabb vélemény

0

Rengeteg ideig szemeztem ezzel a sorozattal (, de égül rávettem magam, hogy megnézzem. Bármennyire is elborult és idiótaság, akkor is szerethető. A karakterek meglepően jól megvannak írva, őrültebbnél-őrültebb jelenetek követik egymást, de kellő drám... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 02. 28.

0

Sok jót, de sok rosszat sem tudok mondani......ebben a műfajban biza vannak jobbak!

 
harnas1207   2018. 12. 04.

0

Én élveztem, tetszett a vallásos irónia. Volt egy őrült hangulata a sztorinak és a szereplők is jók voltak. A vámpír indokolatlan, de hatalmas figura. Dominic Cooper pedig egyértelműen a legjobb választás a prédikátor szerepére.

 
Evok1909   2018. 03. 11.

0

Pazar sorozat. Nagyon átjön a jó és a rossz, vagyis ezek összemosódása, vagyis az, hogy nézőpont kérdése az egész. Persze többet is ki lehetett volna hozni belőle, de nem vagyok elégedetlen.

 
Fiatalság kirobbanó ereje   2016. 11. 17.

0

2016 egyik legnagyobb filmes szégyene, véleményem szerint én erre nem hogy 5 de 2 csillagot is meggondolnék! Szerintem a színészek pocsékul alakítanak, a hangok borzalmasak még a cselekmény talán-talán...

 
tamas84   2016. 02. 11.

0

Sok mindenre számítottam, de őszintén szólva erre azért nem. Nagyon kellemes csalódás volt, dögös, véres, nagyképű sorozat ez. Pont nekem való :D

 
Sniper   2016. 06. 17.

0

Lendületes, stílusos, nagyon egyedi hangulatú sorozatnak ígérkezik a Preacher. A képregény egy kicsit más, de már rájöttem, hogy ezt a két dolgot érdemes egymástól elválasztani. Nálam telitalálat, de még óvatos vagyok, az öt csillaggal várjuk meg az évad végét.

 

A negyedik évadot teljes egészében Ausztráliában forgatták.

(Nk)
 

A Texasban játszódó részeket valójában Albuquerque-ben, Új-Mexikóban forgatták.

(Nk)
 

A 2000-es években Garth Ennis, a Preacher-képregények írója, Kevin Smith és Scott Moiser segítségét kérte, hogy cégükön (View Askew Productions) keresztül segítsék anyagilag egy filmes adaptáció elkészítését. Hárman felkeresték Bob Weinsteint a Miramax Filmsnél, hogy felvázolják neki a film ötletét, azonban nem sikerült tető alá hozni a projektet.

(Nk)
 

Ruth Negga és Dominic Cooper egy párt alkotnak a való életben. Negga Tulip szerepére készült fel, és ehhez Cooper segítségét kérte, akinek annyira tetszett a forgatókönyv, hogy azonnal elkezdte a képregényt olvasni, és jelentkezett Jesse szerepére.

(Nk)
 

Ez a negyedik sorozat, ami egy Vertigo által kiadott képregény alapján készült a Constantine (2014), az iZombie (2015) és a Lucifer az Újvilágban (2016) után.

(Nk)
 
A Prédikátor remekül ötvözi a komótos westernhangulatot a titokzatos, természetfeletti jelenléttel, horrorba illő gyomorforgató momentumokkal, az emberibb megközelítésű drámával és egy eszeveszettül pörgős kalandfilmmel. több»