Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83
Filmadatlap
 
80
Szereplők
8
Vélemények
250
Képek
13
Videók
Preacher
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Cliff Booth   2019. 09. 22.

legújabb vélemény

Rengeteg ideig szemeztem ezzel a sorozattal (, de égül rávettem magam, hogy megnézzem. Bármennyire is elborult és idiótaság, akkor is szerethető. A karakterek meglepően jól megvannak írva, őrültebbnél-őrültebb jelenetek követik egymást, de kellő dráma is van benne. A vallásos téma miatt pedig egyeseknél biztos kiakasztó lehet, de ha elfeledkezünk róla, hogy Istennel viccelődni "bűn," akkor kellemes kikapcsolódás lesz.

 
harnas1207   2018. 12. 04.

Én élveztem, tetszett a vallásos irónia. Volt egy őrült hangulata a sztorinak és a szereplők is jók voltak. A vámpír indokolatlan, de hatalmas figura. Dominic Cooper pedig egyértelműen a legjobb választás a prédikátor szerepére.


 
sabnock666   2018. 02. 28.

Sok jót, de sok rosszat sem tudok mondani......ebben a műfajban biza vannak jobbak!

 
Fiatalság kirobbanó ereje   2016. 11. 17.

2016 egyik legnagyobb filmes szégyene, véleményem szerint én erre nem hogy 5 de 2 csillagot is meggondolnék! Szerintem a színészek pocsékul alakítanak, a hangok borzalmasak még a cselekmény talán-talán...

 
Evok1909   2018. 03. 11.

Pazar sorozat. Nagyon átjön a jó és a rossz, vagyis ezek összemosódása, vagyis az, hogy nézőpont kérdése az egész. Persze többet is ki lehetett volna hozni belőle, de nem vagyok elégedetlen.

 
A Prédikátor remekül ötvözi a komótos westernhangulatot a titokzatos, természetfeletti jelenléttel, horrorba illő gyomorforgató momentumokkal, az emberibb megközelítésű drámával és egy eszeveszettül pörgős kalandfilmmel. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.