Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82
Filmadatlap
 
80
Szereplők
8
Vélemények
250
Képek
11
Videók
Preacher
 
harnas1207   2018. 12. 04.

Én élveztem, tetszett a vallásos irónia. Volt egy őrült hangulata a sztorinak és a szereplők is jók voltak. A vámpír indokolatlan, de hatalmas figura. Dominic Cooper pedig egyértelműen a legjobb választás a prédikátor szerepére.

 
sabnock666   2018. 02. 28.

Sok jót, de sok rosszat sem tudok mondani......ebben a műfajban biza vannak jobbak!


 
Fiatalság kirobbanó ereje   2016. 11. 17.

2016 egyik legnagyobb filmes szégyene, véleményem szerint én erre nem hogy 5 de 2 csillagot is meggondolnék! Szerintem a színészek pocsékul alakítanak, a hangok borzalmasak még a cselekmény talán-talán...

 
Evok1909   2018. 03. 11.

Pazar sorozat. Nagyon átjön a jó és a rossz, vagyis ezek összemosódása, vagyis az, hogy nézőpont kérdése az egész. Persze többet is ki lehetett volna hozni belőle, de nem vagyok elégedetlen.

 
Cliff Booth   2019. 09. 22.

Rengeteg ideig szemeztem ezzel a sorozattal (, de égül rávettem magam, hogy megnézzem. Bármennyire is elborult és idiótaság, akkor is szerethető. A karakterek meglepően jól megvannak írva, őrültebbnél-őrültebb jelenetek követik egymást, de kellő dráma is van benne. A vallásos téma miatt pedig egyeseknél biztos kiakasztó lehet, de ha elfeledkezünk róla, hogy Istennel viccelődni "bűn," akkor kellemes kikapcsolódás lesz.

 
A Prédikátor remekül ötvözi a komótos westernhangulatot a titokzatos, természetfeletti jelenléttel, horrorba illő gyomorforgató momentumokkal, az emberibb megközelítésű drámával és egy eszeveszettül pörgős kalandfilmmel. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.