Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
72%

1899 (2022)

1899
Filmadatlap
 
35
Szereplők
6
Vélemények
12
Képek
5
Videók
1899

Galéria (12)

Andreas Pietschmann
Emily Beecham
Emily Beecham
Andreas Pietschmann
Emily Beecham
Isabella Wei
Rosalie Craig
Andreas Pietschmann
Emily Beecham
Emily Beecham
Aneurin Barnard
Andreas Pietschmann

Videók (5)

 
RigbyTheMad Nézhetetlen  2022. 12. 01.

legújabb vélemény

0
Nézhetetlen

Adtunk neki esélyt, mert azt hittük, nem lesz benne semmi aljadékosság. De sajnos volt benne, amiről imdb és egyéb angol oldalon sem írtak. Látjuk most már, hogy ha van benne ilyen aljadék jelenetek, de a történet egy semmitmondó, akkor jót kap a film/sorozat. Még jó, hogy ki szoktuk szűrni az ilyeneket, amik tele vannak ilyen aljadék dolgokkal. Az unalmas és az alja jeleneteket át kell pörgetni. Egyáltalán nem volt elgondolkodtató, se érdekes. Ez a szint kell az embereknek, sajnos.

 
JRD   2022. 11. 18.

1
Egy délután alatt befalva...

Egy nagyon jó misztikus sztori, melynek nézése közben össze-összezavarodik az ember. Csavaros, néhol oda is kell figyelni, hogy ne vesszünk el az infókban. A szinkron jó. Látványban nagyon hozza egy Drakula film hangulatát, noha közel sem erről szól a történet. Bevallom, féltem az elején, hiszen sok filmnél van erős kezdés a misztikus vonalat tekintve, majd valamilyen bagatell hülyeségben „csúcsosodik” ki, de itt sikerült megugrani azt a lécet. Szerintem érdemes megnézni, de ki-ki döntse majd el saját maga! Szóval filmre fel és jó szórakozást!

 
kabel   2022. 11. 30.

0
Sajnos nem Dark színvonal, közel sem.

Az hasonlítás azért adott, mert a két sorozat készítői azonosak. Nagyon tetszett a Darkban, hogy bár volt egy nagy misztikum a sorozat története mögött, mégis minden epizód saját kis történetet mutatott be, amit mindig meg lehetett fejteni, és minden epizóddal beljebb kerültünk a sorozatot átívelő központi sztori megoldásához. Így amikor az epizód végén egy cliffhanger volt, kíváncsian vártuk, mi lesz, mert az epizód kérdését megfejtettük. Na, ez nincs az 1899-ban. Az utolsó két epizódig semmilyen magyarázat vagy megfejtendő titok sincs, olyan kevés információt kapunk. Minden karakter folyamatosan a „nem mondom el mit tudok, inkább hosszan nézek” szindrómában szenved. Sajnos emiatt a sorozat jó részei, a karakterépítő visszaemlékezések, a metaforák és a vizuális effektek is sokkal kisebbet ütnek.

 
Idknw   2022. 11. 28.

0

Érdekes sorozat, de inkább azoknak való, akik szeretik a gondolkodtató, misztikus, kesze-kusza filmeket. Az utolsó 2 részig nem lehet tudni, hogy ki kicsoda, mi micsoda. Figyelni kell a részleteket, különben nem könnyű megérteni még a végén sem.

 
petri   2022. 11. 17.

1

Nagyon jól megírt misztikus történet, mindenképpen csak ajánlani tudom.

 
N3lson   2022. 11. 20.

0

Engem megvettek ezzel a sorozattal, bár nem mondanám, hogy mindent pontosan értek. :D Újranézős lesz, hogy a végkifejlet ismeretében kitisztuljon a kép. Bár az szinte biztos, hogy minden kérdésre nem kapunk választ. Egyelőre. Megdolgoztatja a nézőt, ... több»