Új német sci-fi-rejtély-sorozat a Netflixen? A jel című új német széria előzetesében Florian David Fitz egy összeesküvést fedez fel.

A 2017-ben megjelent Sötétség című sorozat magasra tette a lécet a műfajban. Vajon A jel című sorozat méltó utóda lehet német társának?  

Míg Németországban továbbra is kissé óvatosak a nagyobb filmszínházi produkciókkal kapcsolatban, az olyan streaming szolgáltatók, mint a Netflix, mára már otthont adnak a hazai kreatívoknak, akik ambiciózus filmes-kreatív vállalkozásaikhoz megfelelő anyagi támogatást is kapnak. Néha ezek a tervek korán meghiúsulnak, mint a Sötétség csapatának 1899 című projektje, de emellett született pár nemzetközileg is elismert siker, mint például a Vérvörös égbolt.

A mini-sorozatban Peri Baumeister egy Paula nevű tudóst alakít, akit a Nemzetközi Űrállomásra küldenek, hogy elvégezzen néhány forradalminak ígérkező kísérletet. Paula azonban hamarosan rejtélyes jelet észlel. Lehetséges, hogy egy idegen életforma próbál vele kapcsolatba lépni?

Erre először nem derül fény, Paula nem tudja megosztani csodálatos felfedezését a világgal, mert röviddel visszatérése után eltűnik az a repülő, melynek eredetileg haza kellett volna vinnie.Mire bukkanhatott, ami miatt ki kellett őt iktatni? Sven, az elkeseredett férje (Florian David Fitz) ezután válaszokat keres - és hamarosan veszélyes terepre téved, amely tele van hazugságokkal és titkokkal…

Ha szívesen megnéznéd a sorozatot és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a sorozat mafabos adatlapján található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

72 A jel  (2024)

dráma | misztikus | sci-fi

Amikor egy űrhajós rejtélyes módon eltűnik egy küldetés során, a férje nyomozni kezd, miközben próbálja egyedülálló szülőként is megállni a helyét. több»