70% 85 szavazat
A jel

A jel

Das Signal
Filmadatlap
11
Vélemények (11)
26
Szereplők (26)
8
Képek (8)
3
Videók (3)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
4
Cikkek (4)
Fórum
Lejátszás

Sorozat áttekintés

1. évad (2024) - 4 epizód

Hol nézheted

FILMINFÓ

Amikor egy űrhajós rejtélyes módon eltűnik egy küldetés során, a férje nyomozni kezd, miközben próbálja egyedülálló szülőként is megállni a helyét.

(Hupka Adrián)

Ország: Németország
Premier: 2024.03.07. | Netflix (2024.03.07.)

KULCSSZAVAK

 
2024.03.24 Manhattan30

legújabb vélemény

Közepes, de inkább gyenge

Drogos űrhajósnő, ami már önmagában képtelenség, következmények nélküli birtokháborítás nevetséges arcot vágó statisztákkal, egy a lányát totál idiótán kezelő apa, miközben az az anyját vesztette el... Bocsánat, de nekem ennél magasabbak az elvárásaim. A színészi alakítások szintén legfeljebb közepesek. A sztori hiteltelen.

0
 
2024.03.11 Emmersson

A kör bezárul

Elfogult vagyok, így egy plusz csillag ment az európai produkciónak. Igaz, így is inkább négyes fölé. Meg aztán sci-fi/dráma, szóval nagy reményekkel ültem elé. Egy milliárdos üzletasszony két asztronautának finanszíroz három hónapot egy nemzetközi ű... Teljes kritika

2
 
2024.03.13 Ultron

Nehéz lehetett ennyire unalmasra csinálni

Azért egy sci-fi esetében még akkor is fontos, hogy ne fulladjon unalomba, ha európaiak (mondjuk németek) készítik, és csak egy streaming felületre szánják az egészet. A jel nagyon lassan halad előre, kín kivárni, hogy időnként történjen végre már valami (bár maga az alapsztori amúgy nem lenne rossz). A tudományos fantasztikum különleges műfaj, nagyon ritkán készülnek sci-fik, pláne minőségi munkák. Ez sem az sajnos, inkább amolyan szegény ember sci-fije falusi változatban. Kár amúgy a témáért, mert az tényleg nem lenne rossz.

2
 
2024.03.12 Greta

Sok hűhó

Lehet, bennem van a hiba, elnézést a film kedvelőitől, de a figyelemfelkeltő kezdet után én határozottan untam az erőltetett fordulatokkal tűzdelt, valószerűtlen ámokfutást, ami minden szálon a semmibe futott. Így nem sikerült megkönnyeznem az érzelg... Teljes kritika

2
 
2024.03.07 ferenczijj

Hozta a várt minőséget, nagyon szerettem a Dark című német sorozatot is, ez sem okozott csalódást. A befejezést külön kiemelném, meglepő és sokkoló is egyben. Megéri megnézni.

3