Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
86
Szereplők
38
Vélemények
410
Képek
3
Videók
 
Deku   2017. 08. 21.

Habár lassan indult be a sorozat engem már az elején megvett. A karakterek nagyon érdekes személyiségek és egyre jobban csak fejlődnek kifele. Nagyon ajánlom másoknak is.

 
Lamboh   2017. 10. 24.

Az elején nem voltam lenyűgözve tőle, és a későbbiekben is történtek benne olyan dolgok amiktől a falra másztam, de végül egész megszerettem. A főbb karakterek többségét kedvelem, viszont a kedvenc karaktereim sajnos már lemorzsolódtak az évek során. A legutóbbi évad érdekesen végződött, így kíváncsian várom a folytatást.


 
lolita13   2016. 10. 04.

Bár az elején kicsit fura volt a végére megszerettem. Olyan izgalmas dolgok történtek, hogy nem tudtam abba hagyni :)

 
Cptn Jinbe   2017. 06. 08.

Az elején egész izgalmasan indult a sorozat volt benne potenciál rendesen. Viszont hamar elveszítettem az érdeklődésemet a sorozat iránt mivel már az első évad nem nyújtott annyit, hogy tovább nézzem.

 
harnas1207   2018. 11. 27.

Az elején nem hittem benne, Elkezdtem és nagyon megkedveltem. A Föld után keresztezve egy kis Lost-al és egy csipetnyi Éhezők viadala. De működött pörgős volt és minden rész végén volt katarzis. Majd az első évad végéhez érve nagyon kiszámítható lett, folyt belőle a dráma, a hiszti és úgy lett vontatott. Mindenki elveszett vagy meghalt, de aztán mindenki megkerült és mégse halt meg.

Thomas McDonell
Eliza Taylor
Marie Avgeropoulos
Eliza Taylor
Marie Avgeropoulos
Paige Turco
 
Összegezve a The 100 abban a legjobb, hogy tényleg szórakoztat, és több benne a komoly, mint a nevetséges elem. Néha ugyan olyan érzésem van vele kapcsolatban, hogy minden összetevőt patikamérlegen méricskélnek hozzá, de amíg ilyen izgalmas módon csinálják, tőlem lehet. több»
 

A 12 nemzet, kik megjelentek a bárkán: Ausztrália, Brazília, Kanada, Franciaország, Kína, India, Japán, Oroszország, Egyesült Királyság, Egyesült Államok, Uganda és Venezuela.

(bukottangyal )
 

Marie Avgeropoulos nagyon ritkán alkalmaz kaszkadőröket.

(bukottangyal )
 

A tini példakép, Shawn Mendes is szerepelt a sorozatban, méghozzá egy külön dalt énekelt el, amit a sorozathoz írt.

(Cleo )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.