Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
89%

A visszatérők (2014-2020)

The 100
Filmadatlap
 
107
Szereplők
44
Vélemények
470
Képek
8
Videók
 
Malvin   2020. 10. 08.

legújabb vélemény

2

Hát nem is tudom hol kezdjem. Az első évad első részétől követem a sorozatot és a lezárása után sem tudok egyértelmű véleményt mondani róla. Van ahol szerethető, akciódús és az én véleményem alapján egyedi, de van ahol ennek épp az ellenkezője bontak... több»

 
Deku   2017. 08. 21.

0

Habár lassan indult be a sorozat engem már az elején megvett. A karakterek nagyon érdekes személyiségek és egyre jobban csak fejlődnek kifele. Nagyon ajánlom másoknak is.


 
Lamboh   2017. 10. 24.

0

Az elején nem voltam lenyűgözve tőle, és a későbbiekben is történtek benne olyan dolgok amiktől a falra másztam, de végül egész megszerettem. A főbb karakterek többségét kedvelem, viszont a kedvenc karaktereim sajnos már lemorzsolódtak az évek során.... több»

 
ZeroHero   2019. 09. 26.

0

Az elso par reszt tul kell elni ahhoz, hogy utana az ember mar ne hagyja ott... Szoval kitartast mindenkinek, aki rabukkan erre a posztapokaliptikus scifire, amiben minden van, amit csak el tudunk kepzelni es amit nem. Izgalmas, hangulatos, szeretheto es kedves karakterekkel, barmennyire is feluletes es tipikus amerikai is mindegyik..

1
 
harnas1207   2018. 11. 27.

0

Az elején nem hittem benne, Elkezdtem és nagyon megkedveltem. A Föld után keresztezve egy kis Lost-al és egy csipetnyi Éhezők viadala. De működött pörgős volt és minden rész végén volt katarzis. Majd az első évad végéhez érve nagyon kiszámítható let... több»

 
lolita13   2016. 10. 04.

0

Bár az elején kicsit fura volt a végére megszerettem. Olyan izgalmas dolgok történtek, hogy nem tudtam abba hagyni :)

 
jfruzsi97   2020. 09. 30.

0

Jó kis sorozat, engem lekötött végig. Mindig valami újat tartogatott minden évadban.Izgalmas, sci-fi elemekkel teli. 1-2 karaktert sajnálom, hogy így a vége felé már nem látok.

Galéria (470)

Eliza Taylor
Marie Avgeropoulos
Eliza Taylor
Marie Avgeropoulos
Paige Turco

Videók (8)

 

A 12 nemzet, kik megjelentek a bárkán: Ausztrália, Brazília, Kanada, Franciaország, Kína, India, Japán, Oroszország, Egyesült Királyság, Egyesült Államok, Uganda és Venezuela.

(bukottangyal)
 

Marie Avgeropoulos nagyon ritkán alkalmaz kaszkadőröket.

(bukottangyal)
 

A tini példakép, Shawn Mendes is szerepelt a sorozatban, méghozzá egy külön dalt énekelt el, amit a sorozathoz írt.

(Cleo)
 

Octavia-nak és Lincoln-nak ugyanolyan arcfestésük van.

(Cleo)
 

Octavia karaktere a könyvben csak 14 éves, viszont a sorozatban már majdnem 18 éves.

(Cleo)
 

Finn Collins nem jelent a könyvben. Ahogy Raven, Jasper, vagy Murphy sem.

(Cleo)
 

Anya (Dichen Lachman) karakterének a nevét a magyar anya szó inspirálta.

(ps)
 

A sorozatban látható számos színész a Percy Jackson és az olimposziak - Villámtolvaj (2010) című filmben kezdte pályafutását, nevezetesen Marie Avgeropoulos, Richard Harmon, Jarod Joseph és Rob Hayter.

(ps)
 

Az első évad elején nem volt stáblista, de a második évadhoz készítettek.

(ps)
 

A sorozat Kass Morgan azonos című regénye alapján készült.

(ps)
 
Összegezve a The 100 abban a legjobb, hogy tényleg szórakoztat, és több benne a komoly, mint a nevetséges elem. Néha ugyan olyan érzésem van vele kapcsolatban, hogy minden összetevőt patikamérlegen méricskélnek hozzá, de amíg ilyen izgalmas módon csinálják, tőlem lehet. több»