A takarítónő: új showrunner érkezett a sorozat harmadik évadához, mely mától látható az HBO Maxon.

A sorozat második évadának izgalmas eseményeit követően a platform gyorsan meghosszabbította a sorozat szerződését egy újabb évadra.

Miranda Kwok visszatér társ-sorozat vezetőként. Kwok mellé csatlakozik Jeannine Renshaw (In the Dark), aki Melissa Cartert váltja a poszton.

Minden, amit tudunk A takarítónő harmadik évadáról.

A széria Miranda Kwok (A visszatérők) sorozat vezető, Melissa Carter (Queen Sugar) vezető producer, Shay Mitchell (Hazug csajok társasága), David Dean Portelli, Rose Marie Vega és Paola Suarez közös munkájával jött létre. A sorozat egy igen mély érzelmekkel operáló karakterdráma, amely egy rendkívül intelligens kambodzsai orvosról, Thonyról szól, aki azért érkezik az Egyesült Államokba, hogy orvosi kezelést kérjen Luca nevű beteg fiának. Mivel a fiát életveszélyes immunhiányos rendellenességgel diagnosztizálták, és a férje, Marco, a szerencsejáték-függőséggel küszködik és nem kap vízumot, Thonyra hárul a feladat, hogy megmentse a gyermeket. Korábban mindene megvolt - sikeres orvosi karrier, szerető férj és család -, most kénytelen Las Vegas-i sógornőjére, Fionára (The OA), hagyatkozni, miközben Luca számára csontvelő-donort keres, és azon fáradozik, hogy papírok nélküli munkavállalóként megéljen az országban.

"Amikor azonban a rendszer cserben hagyja és bujkálni kényszerül, nem hagyja magát legyőzni és marginalizálni. Ehelyett egy bűnszövetkezet hadnagyával való váratlan találkozás révén az alvilági csoport takarítónőjévé válik. Az erkölcsi határokat átlépve Thony kettős életbe kezd. Miközben Arman bűntényinek helyszíneit takarítja, próbálja magát távol tartani az FBI megbízott ügynökétől, Garrett Millertől. Esze és intelligenciája segítségével saját utat kovácsol a bűnözői alvilágban, Thony mindent megtesz Luca megmentése érdekében - akkor is, ha ezért saját lelki békéjét teszi kockára."

Ha szívesen megnéznéd a sorozatot és rendelkezel HBO Max előfizetéssel, akkor akkor nincs más dolgod, mint a széria mafabos adatlapján található, “Hol nézheted” szekció alatti HBO Max gombra kattintani.

dráma | krimi | thriller

Amikor a rendszer cserbenhagy egy kambodzsai orvost, aki azért érkezik az Egyesült Államokba, hogy megmentse beteg fiát, ravaszságával és intelligenciájával a bűnözői... több»