Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
88%

Hazug csajok társasága (2010-2017)

Pretty Little Liars
Filmadatlap
 
93
Szereplők
49
Vélemények
129
Képek
2
Videók
 
kiana   2020. 11. 19.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nagyon izgalmas sorozat, sokszor ijesztő elemekkel. Az eleje még nézhető éjszaka is, de az utolsó évadoknál már nem ajánlom. A lányokat nagyon szuperül válogatták ki, más nem is játszhatta volna jobban őket. A végkifejlet nagyon tetszett, és a csavar... több»

 
indingo   2016. 02. 18.

0

Az elején kedveltem, de utána picit már sok lett. Egy 16 éves eljátssza a halálát és utána eltűnik mint a kámfor. Persze. Igazából az is zavaró, hogy huszonévesek játszanak tizenéveseket, de ez majdnem minden filmben így van, mintha nem lennének olyan korú színészek.


 
Szilonka   2017. 05. 23.

0

Talán 4 évadig néztem, addig tetszett. Utána már kicsit a sorozat húzását éreztem, lányegi dolgok, amelyek előre vitték volna a sztorit nem igazán történtek.

 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

1

Függőséget okoz, berántja a nézőt. Mindig izgalmasan van vége egy-egy résznek ezért azonnal meg kell nézni a következőt. Voltak benne persze hibát és túlzások, de szerettem.

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

0

Tetszett, hogy minden lány különböző volt, persze a leszbikus szál nem maradhatott el. Persze az már tipikus az ilyen sorozatoknál, hogy a tinilányok előbb jönnek rá dolgokra, mint a rendőrség.

 
VvV   2016. 05. 13.

0

Óriási eltúlzások vannak a sorozatban, meg mindenki gyönyörű és csinos. Kicsit sok.

 
Gigi   2017. 01. 15.

0

Egyelőre még nem tudom hova tenni ezt a sorozatot. a véletlen műve volt, hogy elkezdtem nézni, csak kapcsolgattam, és belebotlottam, majd ott ragadtam. Nem emlékszem, hanyadik rész ment épp, de azóta is már több részt megnéztem, és kellőképpen felkel... több»

Galéria (129)

Videók (2)

 

Alison vezetékneve egy anagramma. Nem titok, hogy a PLL szereti az anagrammákat. Emlékszel a „Csillárok rituáléjára/A nővérek indítottak oda” dologra? Kiderült, hogy Ali vezetékneve – DiLaurentis – önmagában egy anagramma, amely kifejezi a „hazugok egyesültek”-et.

(jfruzsi97)
 

A Rosewood High School és a Rosewood Courthouse ugyanaz az épület, csak különböző oldalról mutatják attól függően, hogy mi történik.

(jfruzsi97)
 

AZ Alison DiLaurentist alakító színésznő, Sasha Pieterse mindössze 13 éves volt a pilot forgatásakor.

(hp )
 

A sorozat betétdalára maga Ashley Benson javasolta a The Pierces 'Secret' című számát.

(hp )
 

A sorozat számos jelenetét ugyanott forgatták, mint a Szívek szállodája című szériát.

(hp )
 

A sorozat készítői Ashley Tisdale-t is megkeresték az egyik szerep kapcsán, a színésznő azonban inkább a Vadmacskák című szériát választotta.

(hp )
 

Ellát eredetileg Jean Louisa Kelly játszotta volna, azonban a sorozat készítői a pilot forgatása előtt lecserélték a színésznőt Holly Marie Combsra.

(hp )
 

Byron szerepét eredetileg Alexis Denisof játszotta volna, a színészt azonban még a pilot forgatása előtt Chad Lowe-ra cserélték.

(hp )