Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

Hazug csajok társasága (2010-2017)

Pretty Little Liars
Filmadatlap
 
93
Szereplők
49
Vélemények
129
Képek
3
Videók

Galéria (129)

Videók (3)

 
kiana   2020. 11. 19.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nagyon izgalmas sorozat, sokszor ijesztő elemekkel. Az eleje még nézhető éjszaka is, de az utolsó évadoknál már nem ajánlom. A lányokat nagyon szuperül válogatták ki, más nem is játszhatta volna jobban őket. A végkifejlet nagyon tetszett, és a csavar... több»

 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

1

Függőséget okoz, berántja a nézőt. Mindig izgalmasan van vége egy-egy résznek ezért azonnal meg kell nézni a következőt. Voltak benne persze hibát és túlzások, de szerettem.

 
indingo   2016. 02. 18.

0

Az elején kedveltem, de utána picit már sok lett. Egy 16 éves eljátssza a halálát és utána eltűnik mint a kámfor. Persze. Igazából az is zavaró, hogy huszonévesek játszanak tizenéveseket, de ez majdnem minden filmben így van, mintha nem lennének olyan korú színészek.

 
Szilonka   2017. 05. 23.

0

Talán 4 évadig néztem, addig tetszett. Utána már kicsit a sorozat húzását éreztem, lányegi dolgok, amelyek előre vitték volna a sztorit nem igazán történtek.

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

0

Tetszett, hogy minden lány különböző volt, persze a leszbikus szál nem maradhatott el. Persze az már tipikus az ilyen sorozatoknál, hogy a tinilányok előbb jönnek rá dolgokra, mint a rendőrség.

 
VvV   2016. 05. 13.

0

Óriási eltúlzások vannak a sorozatban, meg mindenki gyönyörű és csinos. Kicsit sok.

 
Lonka   2017. 07. 23.

0

Egy olyan sorozat, amely magával rántja a nézőt. Sok minden nem történik egy részben, de hozzájárul a történethez. Sok-sok csavar volt benne és megannyi szerelemi szál.

 

Alison vezetékneve egy anagramma. Nem titok, hogy a PLL szereti az anagrammákat. Emlékszel a „Csillárok rituáléjára/A nővérek indítottak oda” dologra? Kiderült, hogy Ali vezetékneve – DiLaurentis – önmagában egy anagramma, amely kifejezi a „hazugok egyesültek”-et.

(jfruzsi97)
 

A Rosewood High School és a Rosewood Courthouse ugyanaz az épület, csak különböző oldalról mutatják attól függően, hogy mi történik.

(jfruzsi97)
 

AZ Alison DiLaurentist alakító színésznő, Sasha Pieterse mindössze 13 éves volt a pilot forgatásakor.

(hp)
 

A sorozat betétdalára maga Ashley Benson javasolta a The Pierces 'Secret' című számát.

(hp)
 

A sorozat számos jelenetét ugyanott forgatták, mint a Szívek szállodája című szériát.

(hp)