Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
86

Hazug csajok társasága

(Pretty Little Liars)
 
bribrnyi  2016. 08. 15. 08:16

Az első évad feléig, amíg tart az "ismerjük meg az alapokat", szerintem unalmas volt. Kétszer kezdtem bele ebbe a sorozatba, másodszorra a barátnőim vittek bele. Egyáltalán nem bántam meg. Egy izgalmas, rémisztő de közben benne van egy csöpp romantika. Megéri végig szenvedni az elején azt a pár részt. Néha már hihetetlen, hogy mekkora hatalma van "A"-nek. A 7.évad már gondolkoztató, mert a szálak egyre jobban összefűződnek.

 
zsanett0820  2015. 05. 26. 08:37

Nagyon sokáig nem voltam hajlandó rászánni magam, hogy belenézzek ebbe a sorozatba. Már a címétől is levert a víz. Aztán egy unalmas pillanatomban mégis úgy döntöttem, hogy adok neki egy esélyt. Végül is nem bántam meg. A sztori izgalmas, és évadokon keresztül képes a képernyőhöz láncolni minket, hogy végre megtudjuk, hogy is az az "A", és mégis miért teszi azt, amit? A sorozat készítői sokat adnak a látszatra, minden szereplő a tökéletesség látszatát kelti (természetesen akadnak kivételek, részemről ilyen pl. Toby), mindegyikük csilivili ruhákban pózol a nap minden szakában, és ezek a csajok képesek mindenre még 20 centis tűsarokban is. Szóval aki valami realisztikusabbat keres - mint általában én -, annak nem igazán ajánlom ezt a sorozatot. Az izgalmas sztori mellett viszont pozitívum még az, hogy csupa jó zenékkel van tele minden rész. A sorozat hét évadra lett tervezve, amit szintén a pozitívumok közé kell sorolnom, hiszen így a készítők is és a rajongók is tisztában vannak vele, hogy mikor is lesz vége, így minden esély megvan rá, hogy jó lezárást fog kapni a rosewoodi lányok története. Ez azért nem mellékes.

 
indingo  2016. 02. 18. 15:32

Az elején kedveltem, de utána picit már sok lett. Egy 16 éves eljátssza a halálát és utána eltűnik mint a kámfor. Persze. Igazából az is zavaró, hogy huszonévesek játszanak tizenéveseket, de ez majdnem minden filmben így van, mintha nem lennének olyan korú színészek.

 
Szilonka  2017. 05. 23. 13:08

Talán 4 évadig néztem, addig tetszett. Utána már kicsit a sorozat húzását éreztem, lányegi dolgok, amelyek előre vitték volna a sztorit nem igazán történtek.

 
Gigi  2017. 01. 15. 20:32

Egyelőre még nem tudom hova tenni ezt a sorozatot. a véletlen műve volt, hogy elkezdtem nézni, csak kapcsolgattam, és belebotlottam, majd ott ragadtam. Nem emlékszem, hanyadik rész ment épp, de azóta is már több részt megnéztem, és kellőképpen felkeltette az érdeklődésemet. Annyira nem, hogy elkezdjem módszeresen végignézni a részeket, és bepótolni a hiányzókat, de követem a cselekményt, és kíváncsi vagyok a titokra :) Hátha egyszer fény derül rá.

 

AZ Alison DiLaurentist alakító színésznő, Sasha Pieterse mindössze 13 éves volt a pilot forgatásakor.

(hp)
 

A sorozat betétdalára maga Ashley Benson javasolta a The Pierces: 'Secret' című számát.

(hp)
 

A sorozat számos jelenetét ugyanott forgatták, mint a Szívek szállodája című szériát.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.