Netflix: Itt a 6 legjobb új sorozat, amit júniusban nézhetsz

Júniusban sok kedvenc visszatér egy következő évaddal! Jön a #Polin sztori második részlete ( A Bridgerton család 3. évada), Gus is visszatér, hogy lezárja a történetet a Sweet Tooth: Az agancsos fiúban, de befut egy új szuperhős széria is, a Szupersejt!

6 olyan premier jön tehát, ami egész széles palettát lefed a fantasy-tól, a fikciós romantikuson keresztül a koreai drámáig. Utóbbi egyelőre úgy hangzik, mintha a Gossip Girl - A pletykafészek és a Hazug csajok társasága szerelemgyereke lenne, de majd meglátjuk, ezúttal mit főztek ki nekünk a koreai forgatókönyvírók!

Szóval, listákat összeállítani és felkészülni a nyári sorozatozásra!

Jó szórakozást!

#6

dráma | romantikus

Netflix

Penelope végre lemond régóta tartó szerelméről Colin iránt, miután hallotta a férfi róla szóló becsmérlő szavait. Úgy dönt azonban, hogy ideje férjet fognia, lehetőleg... több»

A Bridgerton 3. évad 2. részletének megjelenési dátuma egyre közeledik! A 2. rész már nagyon várós a negyedik epizód "cliffhanger" csúcspontja után. A 3. évad 2. része további négy epizódot tartalmaz. Az 5. epizód címe: "Tick Tock", a 6. epizód címe: "Romancing Mister Bridgerton", a 7. epizód címe: "Joining of Hands", és a 8. epizód címe: "Tick Tock". Amikor Nicola Coughlan és Luke Newton a romantikus sorozat 3. évadának forgatására készültek, tudták, hogy mellékszereplőkből főszereplőkké válnak. És ez ijesztő volt számukra. Coughlan egyik nyilatkozatában elmondta, emlékszik, hogy nyugodtnak érezte magát, miközben az első két évad párosait nézte, mert a legnagyobb nyomás még nem rajta volt. Mit gondoltok, hogy állt helyt a színésznő főszerepben?  
#5

NA Szupersejt  (2024)

akció | dráma | kaland

Egy csoport látszólag hétköznapi dél-londoni ember váratlanul szuperképességekre tesz szert. Úgy tűnik, nincs köztük kapcsolat azon kívül, hogy feketék. több»

Az új hatrészes sorozatot Andrew Onwubolu, közismertebb művésznevén Rapman írja és rendezi. Az ő nevéhez fűződik többek között a Blue Story, a Shiro's Story rövidfilmtrilógia, az American Son és még sok más. A sorozat a Netflix brit részlege nagyszabású terjeszkedésének része. Anne Mensah, a Netflix brit sorozatokért felelős alelnöke nyilatkozott erről: "A Netflix U.K. a sikerre épít - a meglévő, díjnyertes brit sorozataink virtuozitását és globális hatását nehéz felülmúlni - A koronától kezdve a Sex Educationen és az After Life-on át." A britek sokszor bizonyítottak már, kiderül, ezúttal is sikerül-e nekik.
#4

63 Hierarchia  (2024)

(1)

dráma | romantikus

Netflix

A diákok legjobb 0,01%-a uralja a törvényt és a rendet a Jusin Gimnáziumban, de egy titokzatos új diák repedést üt a fékezhetetlen világukba. több»

A sorozatban ígéretes új színészek bukkannak fel, élükön Roh Jeong-eui (Badland Hunters, Szeretett nyarunk) Jung Jae-i szerepében, aki az iskola legnépszerűbb lánya, és akit királynőnek tartanak. Őt követi Lee Chae-min (Alchemy of Souls), mint Kang Ha, az ösztöndíjas átjelentkező, aki felforgatja a világukat. Kim Jae-won (King the Land, Our Blues) Kim Ri-an-t, Jae-i barátját és az iskola királyát alakítja. A sztori: Egy rejtélyes haláleset, egy új diák és a fennálló rendet fenyegető merész lépések miatt milyen titkokra derül fény a Jooshin középiskola nyugtalanító eseményei közepette? Kíváncsian várjuk, milyen lesz ez az új gimis sorozat, ezúttal Koreából.
#3

dokumentum | sportfilm

Netflix

Újra visszatérhetünk a legdurvább kerékpárversenyre, ahol a versenyzők mindent hajlandóak feláldozni a győzelem érdekében. több»


Szereplők: Alec Newman
Az 1. évadot tavaly júniusban sugározták, bemutatva a 2022-es Tour de France csúcspontjait, mélypontjait és a kulisszák mögötti felvételeket. A 2. évad, a tavalyi évhez hasonlóan közvetlenül az idei Tour de France előtt indul. A trailer Fabio Jakobsen holland sprinterrel kezdődik, aki a középső ujját emeli a kamera felé, és az egyperces teaser további része azt sugallja, hogy a Netflix a 2023-as Tourt övező személyiségek és történetek ellentmondásosabb aspektusaiba is betekintést enged. A szenvedésről és kockázatvállalásról szóló részlet tovább erősíti a gyanút, hogy az első sorozathoz hasonlóan a Netflix itt erősen rájátszik majd arra, hogy a profi kerékpározás sokkal keményebb sport, mint azt az alkalmi nézők gondolnák. A sorozat a kétszeres világbajnok Julian Alaphilippe és a Soudal Quick-Step csapatfőnöke, Patrick Lefevere közötti feszült viszonyba is betekintést enged, amely viszony már eddig is sokat szerepelt a médiában.
#2

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix (2024.06.27.)

Leia és Jay izgatott, hogy kilenc hónap távollét után újra együtt lehetnek, de a lány ideges, mivel Jay még mindig nem tudja, hogy majdnem megcsókolta Nate-et. Nate aggódik, hogy... több»

"Az elmúlt szezonban a Point Place-be menni igazi élmény volt mindannyiunk számára. Nagyon örülünk, hogy visszatérhetünk" - mondta a Tudumnak Lindsey Turner társalkotó és executive producer. Bonnie és Terry Turner társalkotók és executive producerek hozzáteszik: "Mi itt Point Place-ben nagyon örülünk, hogy megcsináljuk a második évadot. Szeretnénk megköszönni minden régi és új rajongónak, hogy velünk tartanak. Igazán hálásak vagyunk." Az új évadra a néhány ismerős arc mellett rengeteg új vendégszereplő is csatlakozik idén - köztük néhány '90-es évekbeli ikon! Érdemes lesz nézni az új részeket! Nosztalgia csúcsra járatva!
#1

akció | dráma | kaland

Netflix

Gus elhatározta, hogy megtalálja édesanyját Alaszkában, ezért a Nagy Emberrel, Wendyvel és Medvével/Beckyvel együtt elindul, hogy megtalálja őt. több»

A vizuálisan lenyűgöző, akciódús előzetesben egy dolog világossá válik: a világot meg kell menteni, és Gusnak kell vezetnie a csapatot. A Sweet Tooth utolsó része nyolc epizódon keresztül fog játszódni (ugyanolyan hosszú, mint az előző két évad), szinte pontosan úgy, ahogy Jim Mickle showrunner a kezdetektől fogva tervezte. "Sok szempontból pontosan az a történet, amit elképzeltem, hogy el fogunk mesélni, és sok szempontból saját életet él" - mondta Mickle a Netflixnek a harmadik évadról, amelyet Új-Zélandon forgattak - "Az elején azt hiszem, azt tűztük ki célul, hogy elmeséljük Gus történetének ezeket a mérföldkőnek számító darabjait és a képregény nagy darabjait, de a hosszú történetmesélés és Gus 24 epizódon át tartó utazásának szépsége az, hogy a karakterek maguk mondják el, hogy mit akarnak. A stáb és a színészek annyi mélységet és saját nézőpontot adnak ahhoz, hogy kik a karakterek, honnan jöttek és hová tartanak."