Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Reacher (2022)

Reacher
Filmadatlap
 
29
Szereplők
14
Vélemények
12
Képek
2
Videók

Galéria (12)

Alan Ritchson
Malcolm Goodwin
Alan Ritchson
Willa Fitzgerald
Alan Ritchson
Alan Ritchson
Alan Ritchson

Videók (2)

 
Boro   2022. 10. 20.

legújabb vélemény

0

Annyira unalmas. Egy percig sem mozgatta meg a fantáziámat, tele sablonos üres párbeszédekkel.

 
Képkockák   2022. 02. 08.

a nap véleménye

3
7 rész izgalom és egy rész...

Amennyiben nincs előzetes tudásod a Reacher világról (ahogy nekem), úgy ajánlom, hogy először a Tom Cruise-féle filmet nézd meg, hogy kicsit megértsd a karaktert. A Reacher egy olyan sorozat lett, amit másfél nap alatt daráltam le, pedig ilyen a krim... teljes kritika»

1
 
Lubi   2022. 02. 27.

3
Akcióhős szteroidon

Tom Cruise izgalmas, de nem feltétlenül sokatmondó mozifilmes feldolgozásai után Jack Reacher karaktere a kisképernyőn tér vissza újra. Az Amazon gyártásában készült streamingsorozat sok tekintetben túlmutat a korábbi feldolgozásokon, összességében m... teljes kritika»

 
BRANTON   2022. 05. 31.

1
Az egyik legjobb akciófilm-sorozat mostanság

A színészek egytől egyig alkalmasak voltak a szerepükre. A történet nem túl egyedi, de elég csavaros és jó ahhoz, hogy lekössön. Az akciók meglepően brutálisak, jól koreografáltak. Nagyjából egységes színvonalúak a részek. Tetszett, hogy nem tolták túl a sztorit, nem csavarták a végtelenségig. Még nevetgélni is lehet az egyes beszólásokon, jó a humor, nem bugyuta. Gondolkoztam a 4 és 5 csillagon, hogy melyiket is adjam. Zseniálisnak nem nevezném, mert nem túl forradalmi, de az az igazság, hogy az elmúlt években nem igazán volt dolgom ennyire jól, precízen összerakott akció-krimi műfajú sorozattal. Tehát részemről bizony megérdemli az 5 csillagot.

 
Lazók György   2022. 02. 09.

2
Jack Reacher újjászületve

Lee Child agyban és izomban egyaránt nagy regényhőse a mozikban idő előtt kifulladt, köszönhetően a haloványra sikeredett második felvonásnak. Hála a streamingszolgáltatások tartaloméhségének, az ex-katona Jack Reacher új esélyt kaphatott, ezúttal so... teljes kritika»

 
Nk   2022. 02. 25.

1

A készítők nagyon hűek voltak az adaptálás során a könyvhöz, ilyen hosszú játékidőnél viszont ez kicsit a hátrányára fordult. Ennyire nem érdekesek a karakterek. A történet nagyon igényesen van tálalva.

 
Robinson76   2022. 02. 12.

0
Ilyen az igazi Reacher

Az elején leszögezném, hogy egy jó sorozatról van szó, mely nagyon szórakoztató tud lenni, de nagy mélységeket azért nem kell keresni benne. A főszereplő sokkal inkább hajaz a széria alapját jelentő regényfolyam főhősére, mint a filmekben látottra, és a körítés, valamint a vizualitás is korrekt iparosmunka, de ennél semmivel sem több. Minden a helyén van, a színészek is rendben, néha kemény, de alapvetően könnyed, olykor komoly, de azért vicces is tud lenni. Kitűnni ugyan nem tud, de egy négyesre feltétlen számíthat tőlem.

 

A 6. epizódban Reacher öltönyt vesz fel, mégis barna bakancsot visel mellé.

(Képkockák)
 

Reacher 13 éven át szolgált az amerikai seregben, mielőtt leszerelt.

(Képkockák)
 

Alan Ritchson 13 kilót kellett hízzon a szerepre, ezért mindig volt nála étel, hogy hamar elérje a szerephez való súlyát.

(Képkockák)
 

Alan Ritchson (Jack Reacher) elolvasta mind a 24 Jack Reacher-könyvet, hogy felkészüljön a szerepre.

(Képkockák)
 

Alan Ritchson sokkal közelebb áll Reacher karakteréhez külsőleg. Magasságában és testfelépítésében is jobban hasonlít a leírtakhoz, mint Tom Cruise.

(Hupka Adrián)
 
Most azonban az Amazon egy sokkal karakterhűbb színészt talált a szerepre, nyolcrészes sorozatukban pedig stílszerűen az első regény eseményeit dolgozzák fel. Egyenesen, céltudatosan, és lényegretörően, ahogy azt illik a választott műfajban. Spoilermentes kritika. több»