Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
93%

Tom Clancy: Jack Ryan (2018-2022)

Jack Ryan
Filmadatlap
 
59
Szereplők
4
Vélemények
50
Képek
11
Videók

Galéria (50)

John Krasinski
John Krasinski
John Krasinski
Wendell Pierce
Wendell Pierce
Wendell Pierce
John Krasinski
John Krasinski
Wendell Pierce
John Krasinski

Videók (11)

 
kecsamstaff   2023. 01. 02.

legújabb vélemény

0
A következő évad jobb legyen!

John Krasinski egyik kedvenc színésznek mondható, így nagyon örültem, mikor decemberben kijött a harmadik évad. A Jack Ryan első két évada amúgy is nagyon megnyerte a tetszésemet, főleg sztori és színészi játék terén. Azonban a 3. évad egy picit csalódás volt. Így is lekötött, viszont hiányoltam az első két évad nyújtotta már-már állandósuló feszültséget. Sztori tekintetében csalódott vagyok. Mivel csak ez az egy éved sikerült számomra gyengécskébbre, ezért maradt mégis csak 5 csillagnál az értékelésem.

 
Torres9   2020. 10. 20.

1

Óriási meglepetés volt ez a sorozat, azt hittem, egy alacsony költségvetésű gagyi sorozat lesz, de épp ellenkezőleg. Remekül kidolgozott forgatókönyvre épül, rengeteg cselszövés és feszültség van benne, és lélegzetelállítóan kidolgozott és teljesen h... több»

 
Robinson76   2020. 12. 21.

0
A CIA-s elemző, aki a terepen is menő

Egy ismerősöm ajánlására kezdtem bele a sorozatba. Korábban hallottam róla, de azt gondoltam, nem egy komoly darabról lehet szó, de adtam neki egy esélyt... Nem, hogy csalódást nem okozott, ellenkezőleg: zseniálisnak tartom. Egy átgondolt, rendkívül jó cselekményvezetésű széria ez, amiből nem hiányzik az akció, a nyomozás és a dráma sem. Elsősorban a karakterekre helyezi a hangsúlyt, és csak másodlagosan akcióközpontú. A főhős egy szerethető, karizmatikus és igazán belevaló fickó katonai előélettel, ami segítségére lesz a kalandjai során. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert ez a sorozat nagyon rendben van.

 
dadooo   2018. 10. 24.

0

A kémsorozatokból általában hiányzik a ritmus, a Jack Ryan viszont állandó mozgásban van, és arra készteti a nézőt, hogy megnézze a következő részt is. Látni kell, az elmúlt évek egyik legjobb sorozata.