Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
91%

Válaszcsapás (2010-2020)

Strike Back
Filmadatlap
 
88
Szereplők
4
Vélemények
77
Képek
7
Videók

Galéria (77)

Philip Winchester
Philip Winchester
Philip Winchester
Philip Winchester

Videók (7)

 
Deniel   2018. 12. 08.

legújabb vélemény

0

Wááá...ez nagyon ott van a helyén! Régen láttam már olyan sorozatot, amit alig lehet abbahagyni, mert látni akarom azonnal a következő részt. Na ez pont ilyen! Végig pörögnek az akciók, egy pillanat unalom nincs benne. 1-1 jelentéktelen részleten érz... több»

 
jos78   2015. 06. 24.

0

Szerintem az egyik legjobb sorozat ami fellelhető mostanság. A cselekménye mindig feszesre van hangolva, pörgős és fordulatos. Egy percre sem lankad az ember figyelme, sosem jut eszembe, hogy "nem érdekel" vagy "aludni kellene". Bátran merem ajánlani az akciót kedvelőknek. 5*

 
acey   2014. 10. 15.

0

Nagyon kevés hiányzik ahhoz, hogy ez a sorozat felérjen a legjobbak közé. Egy kicsivel több dráma (nem sok, csak azért mégis, a katonaságnak megvannak az árnyoldalai) igen jót tenne, de így is nagyon a helyén van, és más hasonló sorozatot nem is tudo... több»

 
ZiggityZag   2016. 04. 25.

0

A legtökösebb jelenleg is futó széria. Iszonyatosan feszes, akciódús, humoros, látványos, a két főszereplő közötti összhang pedig olyan, amilyet én még egy korábbi akciófilmben sem láttam. Erről a párosról még sokat fognak beszélni, az biztos, ahogy ... több»

 

A sorozat alapjául Chris Ryan azonos című könyve szolgált. Ryan maga is a brit speciális katonai alakulatának, az SAS tagja volt.

(hp)
 

A Válaszcsapás harmadik és negyedik évadának egyes részeit Magyarországon forgatták.

(hp)
 

Richard Armitage (John Porter) a forgatás előtt intenzív erőnléti és állóképességi kiképzésen vett részt.

(hp)
 

A sorozat összes színésze Ray-Ban szemüveget visel.

(hp)
 

Philip Winchester amerikai színész létére egy brit karaktert, az ausztrál színész, Sullivan Stapleton pedig amerikai karaktert alakít.

(hp)