Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
65%

A végső lista (2022)

The Terminal List
Filmadatlap
 
45
Szereplők
8
Vélemények
12
Képek
3
Videók

Galéria (12)

Chris Pratt
Chris Pratt

Videók (3)

 
Lóri Ádámcsik   2022. 08. 24.

legújabb vélemény

0
Közepes

Jobbra számítottam. Igazából egy jó másfél órás filmet lehetett volna csinálni a részek helyett. Úgy talán jobban megmaradt volna a feszültség.

 
Lubi   2022. 07. 03.

1
Macsó kommandó

A Jack Carr tengerésztiszt kalandjait bemutató regénysorozatból adaptált minisorozat, A végső lista, az Amazon streaming felületein debütált. Akciójeleneteinek többsége ugyan megállja a helyét a harctéren, az összhatás mégis messze alulmarad a hasonl... teljes kritika»

 
BRANTON   2022. 07. 01.

0
Fuqua, ezt mègis hogyan sikerült összehoznotok?

Ezzel a nyögvenyelős, elvont, vontatott f*ssal vallatni lehetne. Mostanság kritikákat írok, de ez nem igazán érdemel szót. Egy sehova sem vezető, érdektelen időhúzás az egész. Sajnálom, hatalmas csalódás.

 
Robinson76   2022. 07. 14.

0
Az egyszemélyes bosszúhadjárat

Egy rosszul alakult bevetést követően a magányos hős, akit mindenki üldöz, és aki senkiben sem bízhat, minden képességét és leleményességét kénytelen bevetni, hogy egy lépéssel a sokféle ellenség előtt járva túléljen és igazságot szolgáltasson. A széria megosztó volt. A kritikusok lehúzták, a nézők magasztalták, de szerintem valahol a kettő között van. Voltak nagyon is élvezhető pillanatai, a főszereplővel viszont valahogy nem tudtam kibékülni.

 
Jackynee   2022. 07. 20.

1
Az Amazon Jason Bourne-ja

Bár jó volt látni komoly szerepben is Chris Pratt-et, és kimondottan jól hozta azt, de ennek ellenére a sorozat nem túlságosan jött be. Ahogy néztem az epizódokat egyre csak az "meme" ugrott be, hogy "Jézusom, ez Jason Bourne". Bár ez egy könyvadaptáció, és az alapjául szolgáló könyvre jó kritikák érkeztek, mégis az az érzésem volt végig, hogy ezt a karaktert, ezeket a jeleneteket már láttam valahol. Rosszul sikerült akció, korrupt vezetőség, és kormánytagok, "pénz, pénz, pénz", szuper titkos kisérletek, amiről valahogy mindig van írásos akta... Nekem valahogy az egész kevés volt, és a sorozat végén igazán nem is tanultunk semmit.

 
kabel   2022. 08. 06.

0
Meg se próbáltak kreatívak lenni.

4 epizódot bírtam, és bár izgalmasan indult, a fordulatok elég véletlenszerűek voltak, és sokszor elég hihetetlen volt, honnan tudnak emberek belsőséges információkat másokról. Lényeg, hogy ez egy olyan sorozat, amit már láttál, nem is egyszer. Korrupt politikusok, lefizetett zsaruk, katonai akciók, szerettek akiket kivégeznek korán, mert a film nem tud más motivációt kitalálni. Chris Pratt az egyetlen dolog ami többnyire működik, szépen alakítja a dezorientált főhőst, akinek nem feltétlen tudunk hinni.

 
patrik2001   2022. 06. 26.

0

Chris Pratt pokolian jó munkát végez ebben a filmben. Azt hittem, hogy a vígjáték-központú szerepek miatt nem fog tetszeni, de tévedtem. Ha szereted az erőszakot és a bosszút, akkor ez a sorozat neked való.

 

A történet alapját Jack Carr, volt tengerészgyalogos könyvei adták. Eddig a sorozat öt kötetből áll.

(Hupka Adrián)
 

A filmben együtt szereplő Chris Pratt és Patrick Schwarzenegger, sógorok. Pratt felesége Schwarzenegger legidősebb húga, Katherine.

(Hupka Adrián)
 
Az Amazon Prime idén sem hagyja unatkozni a tesztoszterontól fűtött, macsó akciósorozatok rajongóit. Az év elején hatalmas meglepetést okozott a Reacher, ami minden sablonja ellenére is szerethető, dinamikus old school élmény volt. Nyárra pedig egy Jack Carr adaptációval, A végső listával készült a felület, ami leginkább a Tom Clancy és Call of Duty rajongókat kívánja megszólítani. Jobbára felemás sikerrel. Mert ami működött a Reacher esetében, az ezúttal inkább visszafelé sül el. De nem teljesen reménytelen a helyzet. több»