Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

A végső lista (2022)

The Terminal List
Filmadatlap
 
45
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
3
Videók

Galéria (12)

Chris Pratt
Chris Pratt

Videók (3)

 
Lubi   2022. 07. 03.

legújabb vélemény

1
Macsó kommandó

A Jack Carr tengerésztiszt kalandjait bemutató regénysorozatból adaptált minisorozat, A végső lista, az Amazon streaming felületein debütált. Akciójeleneteinek többsége ugyan megállja a helyét a harctéren, az összhatás mégis messze alulmarad a hasonl... teljes kritika»

 
BRANTON   2022. 07. 01.

0
Fuqua, ezt mègis hogyan sikerült összehoznotok?

Ezzel a nyögvenyelős, elvont, vontatott f*ssal vallatni lehetne. Mostanság kritikákat írok, de ez nem igazán érdemel szót. Egy sehova sem vezető, érdektelen időhúzás az egész. Sajnálom, hatalmas csalódás.

 
patrik2001   2022. 06. 26.

0

Chris Pratt pokolian jó munkát végez ebben a filmben. Azt hittem, hogy a vígjáték-központú szerepek miatt nem fog tetszeni, de tévedtem. Ha szereted az erőszakot és a bosszút, akkor ez a sorozat neked való.

 
sajvi   2022. 07. 01.

0

Egy akciódús thriller, amely az egész sorozat során izgalomban tart. Teljesen tele van sztárokkal Chris Pratt vezetésével, és hihetetlen alakítást nyújt a nagyszerű szereplőgárda többi tagja is, köztük Taylor Kitsch, Riley Keough, Jai Courtney, Constance Wu, JD Pardo és Jeanine Tripplehorn, hogy csak néhányat említsünk.

 

A történet alapját Jack Carr, volt tengerészgyalogos könyvei adták. Eddig a sorozat öt kötetből áll.

(Hupka Adrián)
 

A filmben együtt szereplő Chris Pratt és Patrick Schwarzenegger, sógorok. Pratt felesége Schwarzenegger legidősebb húga, Katherine.

(Hupka Adrián)