Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

A nagy öreg (2022)

The Old Man
Filmadatlap
 
37
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
3
Videók

Galéria (10)

Jeff Bridges
John Lithgow
Jeff Bridges
Jeff Bridges
Amy Brenneman
Jeff Bridges
Jeff Bridges
John Lithgow
Jeff Bridges
Gbenga Akinnagbe
Alia Shawkat

Videók (3)

 
hemish   2023. 01. 08.

legújabb vélemény

0
Régi seprű jól seper

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A sorozat 2 nagy öregje remekel ezekben a szerepekben, és bár Jeff Bridgest nagyon kedvelem, ebben a szerepben nekem mégsem tetszik. Egyszerűen nem hiteles az, hogy a hetvenes papó lever minden harmincas, jó erőben lévő, kiképzett titkos ügynököt. Fe... teljes kritika»

 
Klauka89   2022. 10. 09.

0

Az első rész nagyon erős volt. Közel egy órás részek. Az összesen három részes első évad kellőképpen fenntartja az érdeklődést, Jeff Bridges nagyon jól hozza a karaktert. Fordulatos. Valószínű, hogy lesz folytatás.

2
 
szabi   2022. 06. 17.

0

Remélem, hogy a sorozat további részei is elérik az első epizód zsenialitását! Jeff Bridges és John Lithgow egy kicsit sem vesztett színészi képességeiből. Alig várom az évad hátralévő részét!

 
petya1001   2022. 06. 16.

0

Azt hiszem ezt lehet igazi első epizódnak nevezni. Félelmetes látni Bridges-t, aki jól néz ki és ilyen nagyszerű formában van. Lithgow, mint mindig, egy kincs és becsülni kell. Már előre látom, hogy nagyon fog tetszeni ez a sorozat.

 
Hollywood szépkorú felének férfi tagjai jó pár éve előszeretettel bújnak keményebbnél keményebb karakterek bőrébe és vetik bele magukat lehetetlen küldetésekbe, esélytelen küzdelmekbe. Legtöbbünknek ilyenkor Liam Neeson (Elrabolva-sorozat, Ismeretlen férfi, Non-stop, hogy csak pár címet említsek) neve ugrik be és persze a Sylvester Stallone fémjelezte A feláldozhatók filmsorozat, de kár lenne megfeledkezni Denzel Washingtonról (A védelmező), Bob Odenkirkről (Senki), Sean Pennről (Gunman) vagy akár Colin Firthről (Kingsman – A titkos szolgálat). Jeff Bridges ugyan a tőle telhető legtöbb méltósággal állt be a sorba, de sajnos ez sem mentette meg A nagy öreget a végelgyengüléstől. több»