2023.01.08 14:37 hemish Olvasottság: 250x
0

Régi seprű jól seper

A sorozat 2 nagy öregje remekel ezekben a szerepekben, és bár Jeff Bridgest nagyon kedvelem, ebben a szerepben nekem mégsem tetszik. Egyszerűen nem hiteles az, hogy a hetvenes papó lever minden harmincas, jó erőben lévő, kiképzett titkos ügynököt. Felőlem aztán lehetett akármilyen jó 40 évvel ezelőtt, nem létezik, hogy egyedül hülyére ver egy rakás fiatal ügynököt. Oké, értem, hogy mese, de akkor is. Azt sem hiszem, hogy egy 45-50-es nő csak úgy összefekszik a bérlőjével 2 nap után. Ki a fene izgul rá egy hetvenes papóra, de most komolyan?!

Az sem volt számomra világos, hogy az afgán törzsi vezető hogy a bánatba hagyhatta a nejének, hogy bármibe is beleszóljon? Ez is sántít a számomra. Azt sem értem, hogy az afgán asszony, akinek egész élete a férje körül forgott, mikor szeretett bele az amerikai CIA-s problémamegoldóba (valójában tömeggyilkosba), de annyira, hogy a saját és a lánya életét is rábízta (közben meg ismerte pár hónapja, kb.) A valóságban egy ilyen helyzetben nem is találkozhatott volna vele. A leányzó, Emily pedig pontosan úgy viselkedik mint az elrabolt kisgyerekek.

Régi seprű jól seper

***SPOILER***

A kiscsaj már eleve fura, hogy bekerül a CIA-hoz, de ami a legfurább, hogy mi az atyaúristennel tudja szanaszét manipulálni az igazgatóhelyettest, aki gyakorlatilag a fogadott lányaként szereti. Ahogy szanaszét manipulálta a felnevelőjét is, de közben a személyisége annyira zavart, hogy bevallja, hogy fogalma sincs, ki ő, majd az utolsó rész végén mosolyogva megy be az afgán szülőapja házába. Szerencsés leány, három pali szereti a lányaként, és fingjuk sincs róla, hogy manipulálta a háromból kettőt, a harmadik. meg azt hiszi, hazaért és harminc év után majd megint a lánya lesz. Pofám leszakad ettől a sorozattól. Történet se kell, összehányunk valamit, majd nézi a paraszt a vérfröccsenést meg a két nagy öreget. Nekem ez gyenge.

akció | dráma | thriller

A társadalomtól elvonultan élő volt CIA-tiszt menekülni kényszerül, amikor rájön hogy, meg akarják ölni. több»

0