Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
80%

Trancsírák (2010)

Tucker and Dale vs Evil
Filmadatlap
 
26
Szereplők
21
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Trancsírák
 
freeman   2019. 12. 01.

legújabb vélemény

Király film

 
Deku   2017. 08. 28.

Habár ez a film nem azt képviselte amit én szeretek és szoktam nézni mégis képes volt elérni, hogy tetszedjen és szeressem. Ez pedig manapság igen nagy ritkaságnak számít. De tetszett.


 
dailyfilmsan   2018. 09. 28.

Nincs tele poénokkal, inkább egy görbe tükröt mutat a sztereotípiának egy kiparodizált horror segítségével. A két főszereplő Tucker és Dale jó színészek és jól is alakítanak a többiek csapnivalóak. Mégsem rossz a film, mert ez nem a tipikus klisépoénos parodiafilm.

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 22.

Komédia? Paródia? Mind a kettő, és egyik sem... tolják az arcunkba ezt a sok-sok sületlenséget, és mi meg nézzük, és nézzük.....az újdonság varázsa nélkül. Egy-két viccesebb képsorral megtoldva elég gyenge kis film.

 
harnas1207   2018. 11. 26.

Eredeti ötlet! Ez az ami dicsérhető a filmbe. Sajnos a horror jelenetek görbe tükrén túl nem tud vicces lenni. Az ember ha megnéz egy hosszabb előzetest, már látta is a filmet.

 
Márton   2018. 12. 31.

Bugrisok VS. Egyetemisták

Kimondottan egy szórakoztató horrorkomédia ami nem félt a nagy horror klasszikusoktól "összelopkodni" jeleneteket és ezek elé egyfajta görbe tükröt felállítva, találni nekünk nézőknek a látottakat! Sokat halottam már a 2010-ben bemutatott Trancsírák... teljes kritika»

 
SzFa   2017. 10. 23.

Egészen élezetes, vicces, habár amikor beúgrik a srác a géppe az nekem durva volt. Valóban vígjáték és horror egyben. A sztoria nagyon jó, egyedi. Tudna működni még egy pár rész belőle.

Galéria (15)

Videók (1)

A film összbevétele 4 749 516 dollár volt (imdb.com).

 

Alan Tudyk állt elő az ötlettel, hogy sört öntsön az arcára.

(kázsé)
 

Tyler Labine állt elő az ötlettel, hogy egy olyan sapkát viseljen, amin az áll, "Giver".

(kázsé)
 

Tyler Labine improvizálta az "utálom az arcom" sort.

(kázsé)
 

Johnny Knoxville és Dane Cook is jelöltek voltak Tucker szerepére.

(kázsé)
 

Az első jelenetet az úton egy vihar közben forgatták.

(kázsé)
 

A film legelső verzióját kiszivárogtatták.

(kázsé)
 
A Tucker and Dale vs Evil igazi 21. századi film. Építkezik az elődökből, tele van önreflexióval, utalásokkal, s úgy nosztalgiázik egy szebb éveket is megélt irányzat előtt, hogy közben jól körbe is röhögi. Nem tudom, hogy jól van-e ez így, de működik, és ez a lényeg.
8/10 több»