Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
81

Trancsírák (2010)

Tucker and Dale vs Evil
Filmadatlap
 
26
Szereplők
21
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Trancsírák
 
freeman   2019. 12. 01.

legújabb vélemény

Király film

 
Deku   2017. 08. 28.

Habár ez a film nem azt képviselte amit én szeretek és szoktam nézni mégis képes volt elérni, hogy tetszedjen és szeressem. Ez pedig manapság igen nagy ritkaságnak számít. De tetszett.


 
dailyfilmsan   2018. 09. 28.

Nincs tele poénokkal, inkább egy görbe tükröt mutat a sztereotípiának egy kiparodizált horror segítségével. A két főszereplő Tucker és Dale jó színészek és jól is alakítanak a többiek csapnivalóak. Mégsem rossz a film, mert ez nem a tipikus klisépoénos parodiafilm.

 
harnas1207   2018. 11. 26.

Eredeti ötlet! Ez az ami dicsérhető a filmbe. Sajnos a horror jelenetek görbe tükrén túl nem tud vicces lenni. Az ember ha megnéz egy hosszabb előzetest, már látta is a filmet.

 
sabnock666   2018. 08. 22.

Komédia? Paródia? Mind a kettő, és egyik sem... tolják az arcunkba ezt a sok-sok sületlenséget, és mi meg nézzük, és nézzük.....az újdonság varázsa nélkül. Egy-két viccesebb képsorral megtoldva elég gyenge kis film.

 
A Tucker and Dale vs Evil igazi 21. századi film. Építkezik az elődökből, tele van önreflexióval, utalásokkal, s úgy nosztalgiázik egy szebb éveket is megélt irányzat előtt, hogy közben jól körbe is röhögi. Nem tudom, hogy jól van-e ez így, de működik, és ez a lényeg.
8/10 több»

A film összbevétele 4 749 516 dollár volt (imdb.com).

 

Alan Tudyk állt elő az ötlettel, hogy sört öntsön az arcára.

(kázsé)
 

Tyler Labine állt elő az ötlettel, hogy egy olyan sapkát viseljen, amin az áll, "Giver".

(kázsé)
 

Tyler Labine improvizálta az "utálom az arcom" sort.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.