Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
56%

Halálos kitérő 3. (2009)

Wrong Turn 3: Left for Dead
Filmadatlap
 
17
Szereplők
8
Vélemények
9
Képek
1
Videók

Galéria (9)

Videók (1)

 
drg0602   2022. 05. 29.

legújabb vélemény

0

Az igazság az, hogy ebben részben is jelen van a megszokott brutalitás. A történet is egyszerű, nincs túlbonyolítva. A jelenetek itt is nagyon brutálisak és véresek. A színészi teljesítmény átlagos, de azért ez is simán nézhető kategória. Értékelés: 8/10.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 07. 18.

1
Az alap színvonalat sem tudta megragadni...

A Halálos kitérő c. horrorsorozat beleesett abba a hibába, amibe sok más film is, amiből próbáltak még egy kis bőrt lehúzni. Az 1. rész nagyon izgalmas, pörgős és látványos volt. A 2. résszel sem volt baj, pusztán több karaktert kapott, és a mutánsok történetéről is esett szó, de sok újat nem mutatott. Ez a rész, vagyis a 3. sem lett volna rossz alapötlet, miszerint fegyencek lesznek a középpontban, pusztán még azt az elvárt szintet sem tudták hozni a karakterekkel, a bugyuta jelenetekkel, és ez a rész szépen lerombolta azt a szintet, ahonnan kezdték. Semmi újat nem tudott hozzátenni a 3. rész az előzőkéhez képest. Nagyon egyszerű karakterek, és hát finoman fogalmaz sem tudták a színészek hozni azt a szintet, amit legalább elvártunk volna. Egyszer megnéztem, és elég is volt, hisz unalmas, monoton, átlagos horrorfilm (egyszernézős).

 
Kóborló   2021. 02. 06.

1
Egyre romló színvonal

A Halálos kitérő című horrorszéria büszkélkedhet azzal a nem épp túl hízelgő dologgal, hogy egy pörgős és szórakoztató horrorfilmből képesek voltak egy folyamatosan és arányosan romló színvonalat elém tárniuk a harmadik felvonással (itt jut eszembe, ... teljes kritika»

 
Di Canio   2021. 10. 18.

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Tetszett ez a szökött fegyencek kontra torzak ötlet, hogy nem csak sima kirándulókat aprítanak a filmben, plusz még ugye a rabok egymás közötti feszültségei is. Ha eltekintünk a rendkívül gagyi megoldásoktól, pl. elhagyott pénzszállító az erdőben, am... több»

 
SzFa   2017. 09. 05.

0

Nem cáfolta meg az első rész sikerét, túl durva benne a trancsirozás számomra. Végig izgalmas szurkoltam a katonának, hogy sikerrel járjon.

 
moov18   2016. 02. 12.

0

Egész jól indult. Keményen, véresen. Rögtön az első percekben kapunk kegyetlenkedést az arcunkba bőven. Tetszett az alapfelállás is, a börtöntöltelékek szállítása buszon, meglehetősen szigorú körülmények közt. Ez adott neki egy pluszt. A hangulat kom... több»

 
ElfRider   2015. 06. 24.

0

Az első két rész megtekintése után mondhatni a sorozat rajongója lettem, és mindig vártam a folytatást, így ezt a filmet is. Itt most jobb az alapsztori (szökött fegyencek az erdőben) mint az előző részben (Erdei valóságsó) Az erdei gyilkos torz emberek pedig továbbra is királyul megvannak csinálva. Nekem ez is bejött.

 

Ezt a részt is csak dvd-s forgalmazására készítették, mozikban nem mutatták be.

(Kóborló )
 

A forgatást 2008. augusztus 4-én kezdték meg, és 2008. szeptember 4-re már be is fejezték.

(Kóborló )
 

A felvételeket Bulgáriában készítették.

(Kóborló )
 

Akárcsak a második résznél, itt is felröppentek olyan pletykák, hogy talán visszatér az első rész egyik főszereplője, Eliza Dushku, de erre végül nem került sor.

(Kóborló )