Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
65

Halálos kitérő 3. (2009)

Wrong Turn 3: Left for Dead
Filmadatlap
 
17
Szereplők
4
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
SzFa   2017. 09. 05.

legújabb vélemény

Nem cáfolta meg az első rész sikerét, túl durva benne a trancsirozás számomra. Végig izgalmas szurkoltam a katonának, hogy sikerrel járjon.

 
moov18   2016. 02. 12.

Egész jól indult. Keményen, véresen. Rögtön az első percekben kapunk kegyetlenkedést az arcunkba bőven. Tetszett az alapfelállás is, a börtöntöltelékek szállítása buszon, meglehetősen szigorú körülmények közt. Ez adott neki egy pluszt. A hangulat komor volt, néhol feszültséggel teli jelenetekkel is találkozhatunk, bár itt már azért igencsak érződik az, hogy a harmadik rész. Mostanra kissé elfásult a történet. Most is kegyetlenkednek benne bőséggel, darabolnak-kaszabolnak, nagyüzemben gyártják a véresebbnél-véresebb jeleneteket. Valamiért viszont nem nyújtja azt az érzetet, amelyet az első kettőnek sikerült. Próbált hatást gyakorolni, megrémiszteni, megriasztani. Sokszor viszont nem értek célba a készítők, már ami a feszültségteremtést illeti. Jelentős mértékben elmarad az első két résztől, azért kapta ezt a feltűnően kevés csillagot. Ha nem láttam volna az elődrészeket, illetve önálló alkotásként kezelhetném, még talán tetszett is volna. Viszont igencsak gyenge lett a korábbi mozikhoz képest. Látványban lehet, hogy meghökkentenek és felajzanak minket, viszont nincs meg az az érzés amivel odabilincselhetnének a szék karfájához. Röviden: lehet jobb lenne kikerülni, helyette megnézni az első vagy második részt, melyek abszolút ott vannak a toppon!


 
feketerigous   2016. 07. 28.

A Halálos Kitérő első két része nagyon tetszett, ezért is gondoltam, hogy végignézem az összes részét. Ebben a részben nagyon zavart, hogy a rabok egyfolytában csak és kizárólag a pénzes zsákokkal foglalkoztak. A torz emberek itt is meg vannak jól csinálva és a film befejezés is jóra sikerül.

 
ElfRider   2015. 06. 24.

Az első két rész megtekintése után mondhatni a sorozat rajongója lettem, és mindig vártam a folytatást, így ezt a filmet is. Itt most jobb az alapsztori (szökött fegyencek az erdőben) mint az előző részben (Erdei valóságsó) Az erdei gyilkos torz emberek pedig továbbra is királyul megvannak csinálva. Nekem ez is bejött.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.