Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Halálos kitérő 4. (2011)

Wrong Turn 4: Bloody Beginnings
Filmadatlap
 
17
Szereplők
8
Vélemények
25
Képek
1
Videók

Galéria (25)

Videók (1)

 
Di Canio   2021. 10. 19.

legújabb vélemény

0

Jól indul ez a rész, de aztán nem nagyon tetszik a folytatás, elég unalmas volt.

 
Kóborló   2021. 02. 11.

a nap véleménye

5
Folytatódó mélyrepülés

A 2003-ban elindított, Halálos kitérő című horrorfilmes széria tovább folytatja azt a fajta mélyrepülést, amit az első rész után készült folytatásai képviseltek. Az első részét sem mondanám hibátlannak, de ott legalább még tetten értem azokat a dolg... teljes kritika»

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 07. 19.

1
Egyre gyengébb rész, egyre távolodik a saját történetétől...

Próbáltak életet lehelni a 3. rész után a folytatásba, egy kicsit pörgőssé tenni ezt, de fordítva sült el. 2003-ban, amikor is Rob Schmidt és Alan B. McElroy kitalálta és vászonra vitte a legelső részét ennek a szériának, az még egy horrorfilmre hajazó alkotás volt, utána pedig egy erős mélyrepülés vette kezdetét. Nem véletlen, hogy 2021-es, Örökség alcímmel befutó Halálos kitérő a 2003-as folytatása lesz, és ugyanúgy Alan B. McElroy lesz a forgatókönyvírója. Ebben a részbe a logikát kár keresni, még a horror szintjén sem, épp azt a szintet képviseli, ami elvárt lenne, hisz a cselekménynek nem sok értelme van, nem folytatja még azt a sztorit sem, amit megszoktunk az elődjeihez képest. Csupa véres jelenetsor, logikátlan szituációk a karakterektől, és a színészek sem hozzák épp azt a filmet, amit legalább egy ilyen horrorfilmnél elvárnánk, egyszerűen a nyomát sem látni annak, hogy ez egy átlagos slasher horror lenne, amire azt mondjuk, "jó, egynek elment". Persze volt benne egy-két izgalmas jelenet, de ez édes kevés volt ahhoz, hogy elégedetten keljünk fel utána.

 
SzFa   2017. 09. 19.

0

Túl durva benne a trancsirozás, beteges jelenetek, az öldöklés nekem túl kíméletlen. Egyre durvábbak, embertelenebb és egyre többet mutatják a véregzés. Továbbá az előző részek történéseit nem igazán folytatja, csak a beteges emberevő gyilkolást.

 
moov18   2016. 02. 12.

0

A harmadik rész buktáját jóvá szerették volna tenni. Nálam sikerült is! Ismét egy olyan filmet kaptunk ami hangulatban, atmoszférában idézi az első két részt. Tetszett, hogy nem a megszokott környezetben játszódnak az események. Ha keresnénk sem talá... több»

 
ElfRider   2015. 06. 24.

0

Az első három rész után valami mást akartak mutatni a készítők. A negyedik részben azt próbálták bemutatni, hogyan is kezdődött ez egész erdei gyilkolászás. Sajnos nagy visszaesés látható a minőségben, ez már csak arról szólt, hogy lehúzzanak még egy... több»

 
Hercegno   2017. 02. 26.

0

Nagyon jól kivitelezett eredeti történet. Teljesen el tudnám képzelni, hogy megtörténik a valóságban is és ettől még rémisztőbbé válik az egész. A mai erőszakkal teli világban sajnos simán.

 

Ezt a részt sem mutatták be mozikban, egyből dvd-re készítették.

(Kóborló )
 

A film helyszínéül választott szanatórium egykor valódi szanatórium volt, de a forgatás előtt bezárták.

(Kóborló )
 

A film felvételeit 2011. február és 2011. március folyamán rögzítették.

(Kóborló )
 

A film rendezője, Declan O'Brien is szerepel egy apró jelenet erejéig a filmben. Ő alakította azt az orvost, akit a fiatalok egy fekete-fehér felvétel során láthattak.

(Kóborló )
 

Ez a rész tulajdonképpen egy előzményfilmje az eddigi három résznek, ezért is lett az alcíme Véres kezdetek.

(Kóborló )