Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Hellraiser III: Pokol a földön (1992)

Hellraiser III: Hell on Earth
Filmadatlap
 
29
Szereplők
4
Vélemények
9
Képek
2
Videók
Hellraiser III: Pokol a földön

Galéria (9)

Doug Bradley
Kevin Bernhardt
Terry Farrell
Doug Bradley
Paula Marshall
Doug Bradley
Doug Bradley
Doug Bradley
Doug Bradley

Videók (2)

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 27.

legújabb vélemény

0

Érdekesen alakították a kenobiták történetét ebben a részben. Nagyon korrekt kis filmet hoztak össze, és Tűfej is zseniális a maga nemében. Egy igazán kellemes horror a korai kilencvenes évekből. Van története, és megborzongtatja az embert rendesen. A Motörhead is jól headbangel a filmben.

 
respect the movies   2018. 07. 09.

1
Egy klasszikus trilógia

Szerintem is egy egész jó harmadik rész tudtak összehozni. Az első Hellraiser film része lett a horrorfilmek történelmének, méghozzá szerintem teljes joggal. A második rész szintén egy egész korrekt alkotás lett, számomra leginkább az ötletek terén t... teljes kritika»

 
esfworld   2016. 01. 13.

0

Az előző két rész remek lezáródarabja (a 4. kibővíti az eddigieket), megtudhatjuk, hogy kicsoda Pinhead. A Motörhead zseniális zenéje klasszikussá vált, egy szóval minden tekintetben jó és érdekes témákat feszeget, aki az előző kettőt látta és bejött neki az nem fog csalódni ebben a részben sem, mert nagyon jó!

 
postaslaszlo8   2016. 06. 23.

0

Ez a rész is ugyanúgy tetszett, mint az első kettő külön kiemelem az egyedi cenobitákat, amelyek közül CD lett a kedvencem. Elég hatásos és mégjobban megismerhetjük Tűfej múltját.

A film összbevétele 12 534 961 dollár volt (imdb.com).

 

A harmadik Hellraiser film forgatásában Clive Barker semmilyen formában nem vett részt, helyette a szintén azonos évben megjelent Kampókéz című film forgatásánál segített be! Ami szintén az ő története alapján készült!

(respect the movies)
 

Egyes információk szerint a film rendezését felajánlották Peter Jacksonnak is!

(respect the movies)