Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Hellraiser III: Pokol a földön (1992)

Hellraiser III: Hell on Earth
Filmadatlap
 
29
Szereplők
5
Vélemények
9
Képek
Videók
Hellraiser III: Pokol a földön

Galéria (9)

Doug Bradley
Kevin Bernhardt
Terry Farrell
Doug Bradley
Paula Marshall
Doug Bradley
Doug Bradley
Doug Bradley
Doug Bradley
 
Kóborló   2022. 11. 29.

legújabb vélemény

1
Talán az utolsó kiemelkedő rész, mielőtt elkezdődik a mélyrepülés a szériánál

Mint oly sok horrorrajongó, jómagam is eme Hellraiser részt a „még jó” kategóriába sorolható epizódok közé sorolom, ami után már csak fellángolásai voltak a szériának. Mondjuk azt szögezzük le sebtében, hogy a Hellraiser III: Pokol a földön című rész... teljes kritika»

 
respect the movies   2018. 07. 09.

1
Egy klasszikus trilógia

Szerintem is egy egész jó harmadik rész tudtak összehozni. Az első Hellraiser film része lett a horrorfilmek történelmének, méghozzá szerintem teljes joggal. A második rész szintén egy egész korrekt alkotás lett, számomra leginkább az ötletek terén t... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 27.

1

Érdekesen alakították a kenobiták történetét ebben a részben. Nagyon korrekt kis filmet hoztak össze, és Tűfej is zseniális a maga nemében. Egy igazán kellemes horror a korai kilencvenes évekből. Van története, és megborzongtatja az embert rendesen. A Motörhead is jól headbangel a filmben.

 
esfworld   2016. 01. 13.

0

Az előző két rész remek lezáródarabja (a 4. kibővíti az eddigieket), megtudhatjuk, hogy kicsoda Pinhead. A Motörhead zseniális zenéje klasszikussá vált, egy szóval minden tekintetben jó és érdekes témákat feszeget, aki az előző kettőt látta és bejött neki az nem fog csalódni ebben a részben sem, mert nagyon jó!

 
postaslaszlo8   2016. 06. 23.

0

Ez a rész is ugyanúgy tetszett, mint az első kettő külön kiemelem az egyedi cenobitákat, amelyek közül CD lett a kedvencem. Elég hatásos és mégjobban megismerhetjük Tűfej múltját.

A film összbevétele 12 534 961 dollár volt (imdb.com).

 

A film forgatását 1991. szeptember 23-án kezdték meg és 1991. november 1-én fejezték be.

(Kóborló )
 

A filmnek összesen négy vágása létezik, ebből a legrövidebb egy 90 perces változat. Továbbá létezik még egy 91 perces és egy 93 perces, a leghosszabb pedig egy 97 perces változat.

(Kóborló )
 

A film rendezője, Anthony Hickox feltűnik egy apróbb jelenet erejéig a filmben. Ő alakítja az egyik vietnami katonát a filmben.

(Kóborló )
 

A filmbéli Territ alakító Paula Marshall színésznőnek ez volt az első egész estés filmszerepe, ezelőtt csupán tévésorozatokban szerepelt.

(Kóborló )
 

Eredetileg a második rész forgatókönyvírójának, Peter Atkins a neve is felmerült, mint lehetséges rendező, de ezt az ötletet végül elvetették, ugyanis úgy érezték a producerek, hogy Peter Atkinsnek nincs elég tapasztalata rendezőként.

(Kóborló )