Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76

Hellraiser III: Pokol a földön (1992)

Hellraiser III: Hell on Earth
Filmadatlap
 
30
Szereplők
5
Vélemények
9
Képek
Videók
Hellraiser III: Pokol a földön
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
NGN   2020. 01. 24.

legújabb vélemény

Én ennél a résznél hagytam volna abba. Érdekes a sztori. Nem a legjobb, de vállalható epizód lett. Vannak kemény részek benne, igazi horrorfanoknak.

 
respect the movies   2018. 07. 09.

Egy klasszikus trilógia

Szerintem is egy egész jó harmadik rész tudtak összehozni. Az első Hellraiser film része lett a horrorfilmek történelmének, méghozzá szerintem teljes joggal. A második rész szintén egy egész korrekt alkotás lett, számomra leginkább az ötletek terén tudott működni. Elérkezve a harmadik Hellraiser filmhez, azt kell hogy mondjam, hogy a film készítő hozták a 90-es években készített horror-sorozatok jól megszokott trendjét. Miszerint a történetet egy fővárosba helyezik át és ezzel egy dologban már szinte biztosak is lehetünk, miszerint sokkal több áldozat lesz majd a filmben és akár kicsit brutálisabb képeket is fogunk majd látni mint az előző részekben. Bár azért brutalitás terén az első két f... több»


 
sabnock666   2018. 08. 27.

Érdekesen alakították a kenobiták történetét ebben a részben. Nagyon korrekt kis filmet hoztak össze, és Tűfej is zseniális a maga nemében. Egy igazán kellemes horror a korai kilencvenes évekből. Van története, és megborzongtatja az embert rendesen. A Motörhead is jól headbangel a filmben.

 
esfworld   2016. 01. 13.

Az előző két rész remek lezáródarabja (a 4. kibővíti az eddigieket), megtudhatjuk, hogy kicsoda Pinhead. A Motörhead zseniális zenéje klasszikussá vált, egy szóval minden tekintetben jó és érdekes témákat feszeget, aki az előző kettőt látta és bejött neki az nem fog csalódni ebben a részben sem, mert nagyon jó!

 
postaslaszlo8   2016. 06. 23.

Ez a rész is ugyanúgy tetszett, mint az első kettő külön kiemelem az egyedi cenobitákat, amelyek közül CD lett a kedvencem. Elég hatásos és mégjobban megismerhetjük Tűfej múltját.

Doug Bradley
Kevin Bernhardt
Terry Farrell
Doug Bradley
Paula Marshall
Doug Bradley
Doug Bradley
Doug Bradley
Doug Bradley

A film összbevétele 12 534 961 dollár volt (imdb.com).

 

A harmadik Hellraiser film forgatásában Clive Barker semmilyen formában nem vett részt, helyette a szintén azonos évben megjelent Kampókéz című film forgatásánál segített be! Ami szintén az ő története alapján készült!

(respect the movies)
 

Egyes információk szerint a film rendezését felajánlották Peter Jacksonnak is!

(respect the movies)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.