Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82
Filmadatlap
 
27
Szereplők
13
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Hellraiser
 
sabnock666   2018. 03. 15.

Kemény, nyers és néhol durva horror. Csak az nézze,akinek rendben van az idegrendszere. Barker jól megcsinálta, és sok hívet szerzett magának vele!

 
NorbiP   2017. 03. 10.

Nagy Clive Barker fan vagyok, olvastam több könyvét, pl. ezt is. Nagyon tetszett a filmbe, hogy hasonló érzéseket váltott ki, mint a maga a könyv. Nagyon jó, hogy maga Barker rendezte, mivel nagyon jól meg tudta valósítani a saját stílusát, írott szöveg helyett a képernyőn.


 
esfworld   2016. 01. 13.

Na ez az igazi klasszikus, ami már 10 évesen megfogott a látványa miatt. Hihetetlen milyen jól átjön a komorság ez egy rendkívüli horrorfilm. A szereplők jól el vannak találva és szerintem az első 4 része kiemelkedően jó a műfajban egy szép történetvezetés kerekedik ki. Azon a véleményen vagyok, hogy ebből kellene már egy reboot, de nem Rémálom az Elm utcában féle.

 
postaslaszlo8   2016. 06. 23.

Ez egy zseniális horror, akinek nem tetszik, az szerintem nem érti a lényegét. Elég elgondolkodtató, és van mondanivalója, tehát csak akkor állj neki, ha szereted az ilyesmit, de ha szereted, akkor mindenképpen nézd meg.

 
Mr. Zero   2015. 09. 01.

Elég jól átjött a film. A látvány egyedi és igazán jó hatást gyakorolt rám és szerintem még elég sok másik nézőre is. Nagyon élvezhető volt a végéig, ajánlani tudom. Egyszerűen imádtam!

A film összbevétele 14 564 027 dollár volt (imdb.com).

 

A Hellraiser filmeknek, jelenleg már a Tizedik része jelent meg 2018 év elején!

(respect the movies)
 

A filmbeli Larry szerepében Andrew Robinson látható! Érdekesség a színésszel kapcsolatban, hogy három olyan horrorfilmben is szerepelt, ahol a gonosz karakterek idővel horrorikonok lettek (Gyerekjáték 3, Pumpkinhead 2 és a Hellraiser)!

(respect the movies)
 

Magyarországon a VHS-korszakban a filmet, Kísértetház címen adták ki!

(respect the movies)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.