54% 211 szavazat
Hellraiser

Hellraiser

Hellraiser
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
30
Szereplők (30)
6
Képek (6)
4
Videók (4)
Érdekességek
Díjak
1
Filmkritika (1)
3
Cikkek (3)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Clive Barker korszakalkotó Hellraiser filmjének újragondolásában egy fiatal nőnek szembe kell néznie a bátyja eltűnéséért felelős rejtélyes rejtvénydoboz mögött álló szadista, természetfeletti… Több


Rendező: David Bruckner
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Szerbia
Premier: 2022
Jamie Clayton
Drew Starkey
Adam Faison
Odessa Adlon
Odessa Adlon
 
2023.08.01 Jocpappa

legújabb vélemény

Ez egy sz*r. A cenobiták plasztik lúzerek, a sztori röhej, semmi izgalom, semmi újítás. A 2020-as években kötelező b*zulás legalább megvolt. Tizenegy Hellraiser rész után kijelentem, hogy a Hellraiser-sorozat a legsilányabb horror széria mind közül. ... Több

0
 
2022.10.12 SuperBoi

Bár nem sokat vártam a feldolgozástól, de végül is azt kell, hogy mondjam, hogy eszméletlenül ütős lett. Hozza azt az eredeti misztikumot, mint annak idején az első rész. Persze túl nagy meglepetéseket már nem tudott okozni.

1
 
2022.10.11 kabel

Átlagos horror film

Nem túl bugyuta, nem is túl okos, néha ijesztő, néha unalmas. A karakterek eldobhatóak, így nagyon nem tudunk aggódni értük, így igazából maga a főkonfliktus sem annyira érdekes. Pedig az antagonisták világképe érdekes lehetne, de sajnos alig töltünk ezzel időt. Nagyon horrornak sem mondanám, nem igazán vannak sem jumpscare jellegű ijesztések, sem pszichológiai ijesztgetés. Pár body horror jelenet van, amik elég szépek.

0
 
2022.02.04 lakilúk

Szerintem ez a film arra volt ítélve, hogy elhasaljon, hiszen semmi új a nap alatt. Nem tudom, miért kellett megcsinálni. Inkább javaslom az eredetit megnézni.

1
0
 
Értékelés: 6/10
(2023. 04. 23.)
A Hellraiser jó lépés a franchise újításában. Kínjai kielégíthetik a horrorkedvelőket, de túl sok mást nem kínál. Több