Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Fűrész 3. (2006)

Saw III
Filmadatlap
 
28
Szereplők
17
Vélemények
14
Képek
1
Videók

Galéria (14)

Videók (1)

 
freeman   2020. 05. 27.

legújabb vélemény

0

Király film.

 
Sabnock Sanatory   2018. 03. 15.

0

Folyik a vér, a csapdák nagyon durvák, de úgy érzem, sok újdonságot nem tudtak a filmbe belerakni. Tobin Bell a legnagyobb játékos az egész sorozatban. Jó kis darabolós horror, de kissé tucatnak érzem. Nézhető, de felejthető.

 
Deku   2017. 11. 20.

0

Megkapó, csodálatos és igazán kellemes kikapcsolódást biztosított nekem és az egész családnak is. Nagyon király kis hangulata volt ennek a filmnek egyszerűen imádtam.

 
GedyPapa   2017. 11. 02.

0

Már megint a végjáték "mentette meg" a filmet. Egyszerűen hihetetlen, hogy hogyan lehet így kiforgatni a cselekményt. Egy-egy esetben nekem már túlzó volt a "játék", de mégis egy "magasztosabb" történésként végignézve a filmet válik igazán érdekessé.

 
ZeroHero   2019. 09. 25.

0

Az elozo ket resznel is sotetebb, veresebb, szoritobb lett a harmadik furesz, megsem lett jobb. Itt mar nem tudtak a keszitok meghuzni a hatarvonalat a mondanivalo, a latvany es a borzongas kozott, s mivel az egesz a legutolso dolog iranyaba csuszott el, igy egyszernezos, tucatfilm lett belole.

 
harnas1207   2018. 12. 12.

0

A harmadik epizód még hozta az igazi fűrész érzést. Amikor feszülten figyeled és várod, hogy mikor állnak össze a mozaikok, mi lesz a csavar, Itt még Jigsaw sem emlék volt, és azt éreztük, hogy pörögnek az események és nem egy utólag megmagyarázós mo... több»

 
respect the movies   2018. 01. 31.

0

Szerintem nagyon jó film volt! A Fűrész harmadik felvonása volt az a film, ami az első részt leszámítva nekem a legjobban tetszett! Itt még pont olyan volt a történet amin nem érződik a horrorfilmekre oly ismerős érzés, miszerint ha egy film nagyon i... több»

A film összbevétele 84 635 551 dollár volt (imdb.com).

 

Halden bíró csapdájánál disznó bábukat használtak, amiket mézzel kentek be, hogy könnyebben tapadjanak rá a férgek.

(stevepisti)
 

Nemzetközi szinten a Fűrész 3. hozta a legtöbb bevételt a szériában.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A fagyasztós jelenetnél nem volt elég hideg, így digitális utómunkával oldották meg, hogy látszódjon a szereplők lehelete.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A disznóvermes jelenetben Tobin Bell kedvenc csapdája szerepel.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az első olyan rész, amiben látható meztelen jelenet.

(mamiéstöti2)