Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
17
Vélemények
14
Képek
Videók
Fűrész 3.
 
Deku   2017. 11. 20.

Megkapó, csodálatos és igazán kellemes kikapcsolódást biztosított nekem és az egész családnak is. Nagyon király kis hangulata volt ennek a filmnek egyszerűen imádtam.

 
Artemisia   2017. 10. 26.

A film egyre sötétebb hangulatú, a játék egyre brutálisabb. A film elején a nyomozónő kivégzése teljességgel sokkaló volt, ez a borda-feltárás és savba nyúlkálás még Jigsaw-tól is kegyetlen, persze a film végén megtudjuk, hogy mi volt ennek a kegyetlenségnek az oka,ami egyrészt szellemes húzás,másrészt kicsit érthetetlen és zavaros. Jigsow agyának kendőzetlen felnyitása borzongató és gyomorforgató, a először érzem azt a szériában, hogy ezt szükségtelen volt megmutatni. Illetve nem logikus, hogy Amandát, az öröksége hordozóját miért szándékozik likvidálni, oké,hogy szadista és nem hagy kiutat a játékosoknak,de legalább hűséges hozzá és tovább viszi a munkáját, plusz jóval szimpatikusabb karakter mint Hoffman. És nekem az sem tiszta, hogy Amanda próbára tételével miért kockáztatja, hogy ő is meghal, még ha súlyosbodik is a tumorja, elvileg arról szól a film, hogy a kevéske megmaradt idejét "értelmesen" akarja felhasználni. Illetve ha tudja, hogy 1-2 óra múlva valószínűleg meghal, miért vállalja be a rögtönzött koponyaműtétet? Jeff próbája unalmas volt,és rossz ötlet volt, hogy egy 7 részes széria 3.részében meghaljon a történet két mozgatórugója, a 2 főszereplő, ilyen érdekes,karizmatikus gonoszokat mint Jigsaw és Amanda nem sikerül szerepeltetni a többi részben,nélkülük máris vérszegényebben,hátrányból indul a széria többi része.


 
GedyPapa   2017. 11. 02.

Már megint a végjáték "mentette meg" a filmet. Egyszerűen hihetetlen, hogy hogyan lehet így kiforgatni a cselekményt. Egy-egy esetben nekem már túlzó volt a "játék", de mégis egy "magasztosabb" történésként végignézve a filmet válik igazán érdekessé.

 
ZeroHero   2019. 09. 25.

Az elozo ket resznel is sotetebb, veresebb, szoritobb lett a harmadik furesz, megsem lett jobb. Itt mar nem tudtak a keszitok meghuzni a hatarvonalat a mondanivalo, a latvany es a borzongas kozott, s mivel az egesz a legutolso dolog iranyaba csuszott el, igy egyszernezos, tucatfilm lett belole.

 
respect the movies   2018. 01. 31.

Szerintem nagyon jó film volt! A Fűrész harmadik felvonása volt az a film, ami az első részt leszámítva nekem a legjobban tetszett! Itt még pont olyan volt a történet amin nem érződik a horrorfilmekre oly ismerős érzés, miszerint ha egy film nagyon is sikeres akkor akármilyen történettel, de folytatni kell! Mert hát be kell hogy valljam, a további Fűrész epizódok elsősorban inkább csak az előbb említett kaptafára készültek, de itt még egyáltalán nem panaszkodok, mert szinte minden a helyén volt! A karakterek jók voltak, sőt itt tudtam a legjobban együtt érezni velük, szorítani nekik végig, ami persze egy horrorfilmnél egyáltalán nem mellékes dolog! Rengeteg visszautalást kapunk az előző részekben látott dolgokra, sőt, a harmadik résszel valahogy sikerül is a készítőknek egy kerek egész történetté fejleszteni a látottakat, ezért is merem talán azt írni, hogy ez a rész a legkiforrottabb az összes rész közül! Aztán ami miatt rengeteg embernek tetszettek a Fűrész filmek, a nagyon gyors történetvezetése és kiváló vágásai mellett, az a csapdák voltak! Na itt sem spórolnak e téren, sőt, talán itt láttam a legötletesebbeket! Már a Fűrész második része óta inkább horrorfilmként gondolok e szériára (mert hát az első részt inkább tartottam egy kiváló thrillernek) mert rengeteg vért és gore jeleneteket tartalmaz a film, de még simán vállalható kategóriába sorolnám!

A film összbevétele 84 635 551 dollár volt (imdb.com).

 

Nemzetközi szinten a Fűrész 3. hozta a legtöbb bevételt a szériában.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A fagyasztós jelenetnél nem volt elég hideg,így digitális utómunkával oldották meg, hogy látszódjon a szereplők lehelete.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A disznóvermes jelenetben Tobin Bell kedvenc csapdája szerepel.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.