Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
16
Vélemények
14
Képek
Videók
Fűrész 3.
 
TribeBubu   2016. 08. 04.

Ez már valamivel jobb, mint az előző rész. Sőt, ha az első film nem vetne rá árnyékot, egészen jó cucc lenne. A karakterek nem idegesítőek, meglepően jól ki vannak dolgozva. A katarzis jó ötlet (de még mindig messze van az elsőétől.) A rendezés sem vészes. Viszont az alkotók egy kis anatómiát tanulhattak volna a forgatás előtt… ezek az elmebeteg hentelések sokszor morbidságuk ellenére nevetségesen hatnak. Ez még így gyenge.

 
moov18   2016. 02. 02.

Ez már kevésbé szórakoztat, mint az előző két rész. Véresebb és betegebb ugyan, de itt kezd megfáradni a történet. A csapdákat is jól kitalálták, felállították, látványosak voltak, de nekem hiányzott belőle valami plusz. Az előző két rész tartott egy bizonyos színvonalat, itt viszont ez kezd elveszni. Filmnézés közben végig egyetlen kérdés motoszkált a fejemben: miért? Persze, a készítők a nagy sikerélményben úszkálva vérszemet kaptak, és képtelenek lefékezni magukat. Ugyanakkor veszélyes játékot űztek: veszélybe sodorták az egész széria sikerét azzal, hogy túlnyújtották a kelleténél. Miért mondom ezt? Jelentős mértékben leminősíti az első illetve második részt (melyek egész jól sikerültek), hogy a negyedik és ötödik készítése után sem tudnak nyugodni, csinálnak hatodikat, és hetediket is. Ez a baj a mai horror filmekkel, képtelenek leállni velük. Rajongója vagyok a Fűrész filmeknek, valahol örültem is, hogy újabbat és újabbat készítettek, ugyanakkor az első két rész élményét semelyik másik nem tudta visszaadni, bármennyire is lett gyomorforgató és kegyetlen. Röviden: a műfaj rajongóinak érdemes megtekinteni, ha pedig látta az első két részt akkor egyébként is megfogja, viszont minőségben már nem könyvelhető el a siker és az örömmámor.


 
Sipos Csongor   2015. 11. 04.

Szeretnék egy picit ellentmondani az előttem szólóknak. Kellett a hét rész a filmsorozaból, hiszen mindvégig mevan benne az az erő, amit a filmtörténelem egyik legkarakteresebb főszereplője hoz. Tobin Bell (John Krämer) karakterét úgy írták meg, hogy az a hetedik rész végére is ütőképes marad. Ezen hatalmasat nyom a színész alakítás is. Valamint olyan szővődményes szorit adtak a filmnek az első pár részben, hgy azt nem is lehetett volna gyorsabban lezárni. a 3. rész azért zseniális, mert nem fél a film belebonyolódni a saját cselekményébe és az idősíkon odavissza ugrálva újabb és újabb értelmet adni az egész flmnek.

 
kevelin   2019. 06. 02.

szerintem egy ilyen ember most is jól jönne a társadalomnak (igen hasonló kegyetlenséggel). ha az ember túl tud lendülni a gyomorforgató részeken (ami az első részben egyébként nem nagyon van) akkor megérti mi is a lényeg

 
kristoftoth21   2019. 01. 16.
Beteg

A film továbbra is hozza a formáját, egyik legbetegebb és legundorítóbb rész. Elgondolkodtató ugyanúgy mint az első kettő azonban a másodikhoz hasonlóan elsőhöz nem ér fel, de kifejezetten jó. 9/10

 

Nemzetközi szinten a Fűrész 3. hozta a legtöbb bevételt a szériában.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A fagyasztós jelenetnél nem volt elég hideg,így digitális utómunkával oldották meg, hogy látszódjon a szereplők lehelete.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A disznóvermes jelenetben Tobin Bell kedvenc csapdája szerepel.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.