Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
18
Vélemények
14
Képek
Videók
Fűrész 3.
 
freeman   2020. 05. 27.

legújabb vélemény

király film

 
Artemisia   2017. 10. 26.

A film egyre sötétebb hangulatú, a játék egyre brutálisabb. A film elején a nyomozónő kivégzése teljességgel sokkaló volt, ez a borda-feltárás és savba nyúlkálás még Jigsaw-tól is kegyetlen, persze a film végén megtudjuk, hogy mi volt ennek a kegyetlenségnek az oka,ami egyrészt szellemes húzás,másrészt kicsit érthetetlen és zavaros. Jigsow agyának kendőzetlen felnyitása borzongató és gyomorforgató, a először érzem azt a szériában, hogy ezt szükségtelen volt megmutatni. Illetve nem logikus, hogy Amandát, az öröksége hordozóját miért szándékozik likvidálni, oké,hogy szadista és nem hagy kiutat a játékosoknak,de legalább hűséges hozzá és tovább viszi a munkáját, plusz jóval szimpatikusabb karakter mint Hoffman. És nekem az sem tiszta, hogy Amanda próbára tételével miért kockáztatja, hogy ő is meghal, még ha súlyosbodik is a tumorja, elvileg arról szól a film, hogy a kevéske megmaradt idejét "értelmesen" akarja felhasználni. Illetve ha tudja, hogy 1-2 óra múlva valószínűleg meghal, miért vállalja be a rögtönzött koponyaműtétet? Jeff próbája unalmas volt,és rossz ötlet volt, hogy egy 7 részes széria 3.részében meghaljon a történet két mozgatórugója, a 2 főszereplő, ilyen érdekes,karizmatikus gonoszokat mint Jigsaw és Amanda nem sikerül szerepeltetni a többi részben,nélkülük máris vérszegényebben,hátrányból indul a széria többi része.


 
Deku   2017. 11. 20.

Megkapó, csodálatos és igazán kellemes kikapcsolódást biztosított nekem és az egész családnak is. Nagyon király kis hangulata volt ennek a filmnek egyszerűen imádtam.

 
GedyPapa   2017. 11. 02.

Már megint a végjáték "mentette meg" a filmet. Egyszerűen hihetetlen, hogy hogyan lehet így kiforgatni a cselekményt. Egy-egy esetben nekem már túlzó volt a "játék", de mégis egy "magasztosabb" történésként végignézve a filmet válik igazán érdekessé.

 
ZeroHero   2019. 09. 25.

Az elozo ket resznel is sotetebb, veresebb, szoritobb lett a harmadik furesz, megsem lett jobb. Itt mar nem tudtak a keszitok meghuzni a hatarvonalat a mondanivalo, a latvany es a borzongas kozott, s mivel az egesz a legutolso dolog iranyaba csuszott el, igy egyszernezos, tucatfilm lett belole.

 
Sabnock Sanatory   2018. 03. 15.

Folyik a vér, a csapdák nagyon durvák, de úgy érzem sok újdonságot nem tudtak a filmbe belerakni. Tobin Bell a legnagyobb játékos az egész sorozatban. Jó kis darabolós horror, de kissé tucatnak érzem. Nézhető, de felejthető.

 
respect the movies   2018. 01. 31.

Szerintem nagyon jó film volt! A Fűrész harmadik felvonása volt az a film, ami az első részt leszámítva nekem a legjobban tetszett! Itt még pont olyan volt a történet amin nem érződik a horrorfilmekre oly ismerős érzés, miszerint ha egy film nagyon is sikeres akkor akármilyen történettel, de folytatni kell! Mert hát be kell hogy valljam, a további Fűrész epizódok elsősorban inkább csak az előbb említett kaptafára készültek, de itt még egyáltalán nem panaszkodok, mert szinte minden a helyén volt! A karakterek jók voltak, sőt itt tudtam a legjobban együtt érezni velük, szorítani nekik végig, ami persze egy horrorfilmnél egyáltalán nem mellékes dolog! Rengeteg visszautalást kapunk az előző részekben látott dolgokra, sőt, a harmadik résszel valahogy sikerül is a készítőknek egy kerek egész történetté fejleszteni a látottakat, ezért is merem talán azt írni, hogy ez a rész a legkiforrottabb az összes rész közül! Aztán ami miatt rengeteg embernek tetszettek a Fűrész filmek, a nagyon gyors történetvezetése és kiváló vágásai mellett, az a csapdák voltak! Na itt sem spórolnak e téren, sőt, talán itt láttam a legötletesebbeket! Már a Fűrész második része óta inkább horrorfilmként gondolok e szériára (mert hát az első részt inkább tartottam egy kiváló thrillernek) mert rengeteg vért és gore jeleneteket tartalmaz a film, de még simán vállalható kategóriába sorolnám!

A film összbevétele 84 635 551 dollár volt (imdb.com).

 

Nemzetközi szinten a Fűrész 3. hozta a legtöbb bevételt a szériában.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A fagyasztós jelenetnél nem volt elég hideg,így digitális utómunkával oldották meg, hogy látszódjon a szereplők lehelete.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A disznóvermes jelenetben Tobin Bell kedvenc csapdája szerepel.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az első olyan rész, amiben látható meztelen jelenet.

(mamiéstöti2)
 

Tobin Bell a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Ez az első film amely hazánkban megjelent Blu-ray disc-en.

(dulkap)
 

A forgatókönyvíró, Leigh Whannell fizikailag rosszul lett a film egyes jelenetei láttán.

(kázsé)
 

A forgatás rögtön a Fűrész 2. bemutatója után megkezdődött.

(kázsé)
 

Ahogy az előző filmekben is, csak az utolsó jelenetekben is játszó színészek kapták meg a teljes forgatókönyvet.

(kázsé)
 

A producer, Oren Koules utálja a Fűrész filmek véres jeleneteit, soha nem nézi meg őket.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.