Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
82%

Fűrész 2. (2005)

Saw II
Filmadatlap
 
28
Szereplők
19
Vélemények
9
Képek
2
Videók

Galéria (9)

Videók (2)

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 07. 21.

legújabb vélemény

0
Jó folytatása, de sajnos az utolsó....

Az 1. rész után nagy elvárás volt a folytatás, de ez minden filmre és minden műfajnál igaz. James Wan magasra tette a lécet, de a 2. rész rendezője, Darren Lynn Bousman állta a sarat, és szerintem ez még egy elfogadható része lett a Fűrész filmeknek, mert a többi már inkább a véres trancsírozásra ment rá. Itt még nem esett át a határon, és kellőképp volt benne olyan jellegű jelenetsor, amit izgalommal és elgondolásnak tartunk szerintem. Jó 2. résznek tartom, végig izgalmas, az ember figyelmét fenntartva. A vége pedig szép nagy csavar lett, azért plusz pont jár a készítőknek.

 
Artemisia   2017. 10. 22.

6

Lagymatagabb mint az első rész,de így is fordulatos és élvezhető,a végjaték nagyon jó lett.

 
GedyPapa   2017. 11. 02.

0

Sok kommentelőt nem értek. Szerintem egy jó folytatást láthattunk a 2. részben. Bár nekem alapból sokkal inkább bejönnek ezek a "csapatos" kiszabadulós és feladatmegoldós Fűrész részek, mint azok, amikor csak úgy "indokolatlanul" egyedül kell valakin... több»

 
ZeroHero   2019. 09. 25.

0

Ez a resz meg vallalhato, meg nem az ertelmetlen trancsirrol szol, hanem tart valahonnan valahoba es nem csak a szereploknek szeretne mondani valamit, hanem nekunk, nezoknek is. Nagy kar erte, hogy egy penznyomda es sorozat lett ebbol is, pedig itt meg volt izgalom, feszultseg, meglepetes... Nem ugy mint kesobb, amikor mar csak a hentesmunka...

 
harnas1207   2018. 11. 30.

0

Az első rész után ez még ad újat. A harmadik résztől viszont már minden csak az önismétlésről szól és a bőrlehúzásról.

 
respect the movies   2018. 01. 30.

0
Korrekt folytatás

Szerintem jó film volt és korrekt folytatása a Fűrész franchise-nak (bár nem közvetlen folytatása az első résznek, de azért vannak helyszínek, események amik visszaköszönnek)! Az első dolog szerintem, hogy a Fűrész második része sokkal inkább akar ho... teljes kritika»

 
TribeBubu   2016. 08. 02.

0

Minden idők egyik legpocsékabb folytatása. A befejezés ugyan kellőképpen beteg lett, de azon kívül semmi értéke nincs a filmnek. Erőltetett rendezés, béna, elcsépelt és teljesen logikátlan, összegezve idegesítő karakterek (Tobin Bell viszont ügyesen ... több»

A film összbevétele 147 748 505 dollár volt (imdb.com).

 

Az első részben a Jigsaw bábut még damillal mozgatták, viszont a folytatáshoz már egy távirányítású robotot készítettek.

(stevepisti )
 

Az injekciós tűs jelenethez 120 ezer fecskendőt használtak, és négy ember négy napjába telt, mire a tűket filctoll belsőkre cserélték.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A forgatókönyv eredetileg egy másik film lett volna, de amikor befutott az első rész, átalakították a történetet.

(mamiéstöti2)
 

25 nap alatt forgatták le a filmet.

(mamiéstöti2)
 

Tobin Bellt a filmben nyújtott alakításáért jelölték az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)