Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
71
Filmadatlap
 
29
Szereplők
18
Vélemények
5
Képek
1
Videók
Sikoly 2.
 
indingo   2017. 04. 20.

Eléggé hasonlított az elsőre, de ez azért unalmasabb volt. Jellegtelen történet, béna párbeszédek. meg az elején a mozis gyilkolászós jelenet... Sok ismert színész is feltűnik a filmben.

 
dailyfilmsan   2018. 12. 21.

Milyen érdekes hogy a filmben arról beszélgetnek a diákok hogy létezik-e olyan film aminek a folytatása jobb és elég sok példát hoznak fel de csak 1 az ami valóban jobb. Hát sajnos ez a film sem az a kategória ahová az az 1 film (keresztapa) került. Nem jobb az első résznél. Megmaradtak a bohokás elnagyzolt mozdulatoknál, a végeláthatatlenba sikításoknál és a semmiberévedésnél. Nem emelkedett a színvonal sajnos. Ez a film egy erő közepest tud max kiprodukálni magából. Ami pedig a végjátékot illeti inkább elmegy komédiának mint horrornak.


 
Szilonka   2017. 05. 20.

Hozzátartozik a Sikoly sorozathoz, bár nem sikerült valami jól. Gyenge történet, ami sokban hasonlított az első részre.

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

Jó kis folytatás lett. Tetszett a könyv ötlete, és hogy van jövőjük a szereplőknek, nem csak otthon ülnek. Iskolába járnak, eljárnak, vannak barátaik.

 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

Szerintem még jobb lett, mint az első rész. Sokkal több minden történik benne, több szereplő van benne így szélesebb spektrumra terjed a néző figyelme, még kiszámíthatatlanabb a gyilkos kiléte.

A film összbevétele 172 363 301 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben 10-en vesztik életüket.

(dailyfilmsan)
 

A filmben fellelhető Freddy Krueger jól ismert csíkos pulóverje.

(dailyfilmsan)
 

A sikoly filmek közül csak ebben nem hívja fel áldozatait a gyilkos közvetlen a gyilkolás előtt a film legelején.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.