Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
70

Sikoly 2.

(Scream 2)
 
29
11
7
5
 
indingo   2017. 04. 20.

Eléggé hasonlított az elsőre, de ez azért unalmasabb volt. Jellegtelen történet, béna párbeszédek. meg az elején a mozis gyilkolászós jelenet... Sok ismert színész is feltűnik a filmben.

 
Szilonka   2017. 05. 20.

Hozzátartozik a Sikoly sorozathoz, bár nem sikerült valami jól. Gyenge történet, ami sokban hasonlított az első részre.

 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

Szerintem még jobb lett, mint az első rész. Sokkal több minden történik benne, több szereplő van benne így szélesebb spektrumra terjed a néző figyelme, még kiszámíthatatlanabb a gyilkos kiléte.

 
Lonka   2017. 07. 24.

Nekem ez a rész is bejött, más lett mint az első. Meg kellett lovagolni az első rész sikerét. Ami zavart a részben, hogy a Sikoly mindig mindenhol ott van és mindenkinél okosabb.

 
Greeta   2017. 12. 30.

Úja visszatértek a szereplők egy még ütősebb történettel. Jól van felépítve, kicsit játszik a nézővel, mert mindig másra tereli gyanút, és aztán jön a fordulat.

 

Neve Campbell a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díját.

(mamiéstöti2 )
 

A színészek csak a forgatás napján tudták meg, hogy ki a gyilkos.

(ps )
 

A Sikoly (1996) című filmben Tatum megkérdez Sidney-től, hogy ha filmet csinálnak a gyilkosságokból, akkor ki fogja Sidney-t alakítani. A lány úgy felel, hogy ha szerencséje van, akkor Tori Spelling. A Döfés című filmben valóban Tori Spelling játsza Sidney-t.

(ps )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.