Játssz egy LG 32LJ500V TV-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
70
 
29
12
7
5

Vélemények

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
indingo   2017. 04. 20.

Eléggé hasonlított az elsőre, de ez azért unalmasabb volt. Jellegtelen történet, béna párbeszédek. meg az elején a mozis gyilkolászós jelenet... Sok ismert színész is feltűnik a filmben.

 
Szilonka   2017. 05. 20.

Hozzátartozik a Sikoly sorozathoz, bár nem sikerült valami jól. Gyenge történet, ami sokban hasonlított az első részre.


 
TomÁcs   2018. 04. 14.

Jó kis folytatás lett. Tetszett a könyv ötlete, és hogy van jövőjük a szereplőknek, nem csak otthon ülnek. Iskolába járnak, eljárnak, vannak barátaik.

 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

Szerintem még jobb lett, mint az első rész. Sokkal több minden történik benne, több szereplő van benne így szélesebb spektrumra terjed a néző figyelme, még kiszámíthatatlanabb a gyilkos kiléte.

 
Lonka   2017. 07. 24.

Nekem ez a rész is bejött, más lett mint az első. Meg kellett lovagolni az első rész sikerét. Ami zavart a részben, hogy a Sikoly mindig mindenhol ott van és mindenkinél okosabb.

 

Neve Campbell a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díját.

(mamiéstöti2 )
 

A színészek csak a forgatás napján tudták meg, hogy ki a gyilkos.

(ps )
 

A Sikoly (1996) című filmben Tatum megkérdez Sidney-től, hogy ha filmet csinálnak a gyilkosságokból, akkor ki fogja Sidney-t alakítani. A lány úgy felel, hogy ha szerencséje van, akkor Tori Spelling. A Döfés című filmben valóban Tori Spelling játsza Sidney-t.

(ps )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.