Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
70
Filmadatlap
 
29
Szereplők
18
Vélemények
35
Képek
1
Videók
Sikoly 2.
 
petraszab   2019. 05. 13.

legújabb vélemény

Óh amikor még Sikoly hétvégét tartott az ember és megnézte egyben az ember az összes filmet. Szerintem a filmeket együtt kell kell nézni és úgy egy jó sorozat.

 
indingo   2017. 04. 20.

Eléggé hasonlított az elsőre, de ez azért unalmasabb volt. Jellegtelen történet, béna párbeszédek. meg az elején a mozis gyilkolászós jelenet... Sok ismert színész is feltűnik a filmben.


 
dailyfilmsan   2018. 12. 21.

Milyen érdekes hogy a filmben arról beszélgetnek a diákok hogy létezik-e olyan film aminek a folytatása jobb és elég sok példát hoznak fel de csak 1 az ami valóban jobb. Hát sajnos ez a film sem az a kategória ahová az az 1 film (keresztapa) került. Nem jobb az első résznél. Megmaradtak a bohokás elnagyzolt mozdulatoknál, a végeláthatatlenba sikításoknál és a semmiberévedésnél. Nem emelkedett a színvonal sajnos. Ez a film egy erő közepest tud max kiprodukálni magából. Ami pedig a végjátékot illeti inkább elmegy komédiának mint horrornak.

 
Szilonka   2017. 05. 20.

Hozzátartozik a Sikoly sorozathoz, bár nem sikerült valami jól. Gyenge történet, ami sokban hasonlított az első részre.

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

Jó kis folytatás lett. Tetszett a könyv ötlete, és hogy van jövőjük a szereplőknek, nem csak otthon ülnek. Iskolába járnak, eljárnak, vannak barátaik.

A film összbevétele 172 363 301 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben 10-en vesztik életüket.

(dailyfilmsan)
 

A filmben fellelhető Freddy Krueger jól ismert csíkos pulóverje.

(dailyfilmsan)
 

A sikoly filmek közül csak ebben nem hívja fel áldozatait a gyilkos közvetlen a gyilkolás előtt a film legelején.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.