Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
77

Egy amerikai farkasember Londonban (1981)

An American Werewolf in London
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
19
Képek
2
Videók
 
Márton   2019. 01. 17.

legújabb vélemény

Egy kimondottan jó farkasemberfilm, csipetnyi fekete humorral

Kimondottan kedvelem a 80-as és a korai 90-es évek horrorfilmes felhozatalát, mert ez időtájt talán sokkal kreatívabbak voltak a horrorkészítők mint manapság! Persze mostanában is készülnek jó vagy akár kiemelkedő minőségű horrorfilmek, de a klasszikus jelzőt jóval kevesebben érdemlik ki, mint mondjuk a régebbi társaik! Érdemes megemlíteni azt is, hogy a régebbi horrorfilmek kedvelői, egyből tudnának olyan filmkészítők egész sorát azonnal felsorolni, akik kiemelkedőt tudtak alkotni e téren, elég csak ha John Carpenter, David Cronenberg, George A. Romero, Wes Craven vagy Tobe Hooper urak neve eszünkbe jut (bizonyára mindenkinek vannak ezen filmkészítők remekműveiből egy-két kedvence)! Persze ... több»

 
jaszon   2016. 08. 31.

Voltak benne valóban félelmetes jelenetek, már az a metrós rész kész ideglelés volt...de igazán eldönthette volna, hogy mi is akar lenni ez az egész, horror paródia? Vagy horror? Vagy paródia?


 
Toncsi   2015. 10. 23.

Amolyan tipikus nyolcvanas évekbeli tinihorror...mindenből egy csipetnyit tartalmaz. Ez egy filmes korszakra volt jellemző, nem nevezném tudatzavaros alkotásnak...

A film összbevétele 60 565 292 dollár volt (imdb.com).

 

Ez az alkotás benne van az 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című által készített gyűjteményben.

(Norbi)
 

A film szerepel Steven Jay àltal szerkesztett, 101 horrorfilm film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című filmkritika gyűjteményben.

(Bogi87)
 

Ezt a filmet, Amerikai farkasember Londonban címmel mutatták be Magyarországon.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.