Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
13
Vélemények
26
Képek
1
Videók
 
Di Canio   2019. 05. 15.

legújabb vélemény

Az első rész után sokáig nem volt kedvem megnézni ezt, de aztán rászántam magam, és ezen végre jól szórakoztam, szerencsére ezt már jobban összerakták.

 
Deku   2017. 10. 23.

Eszementül fergeteges film lett és ez nagyon kellett már, szinte lehetetlen volt elrontani ezt. Maradjunk annyiban, hogy ez a film valami fantasztikus. Kellemesen kikapcsolja az elmét és szórakoztat egyszerre.


 
sabnock666   2018. 08. 23.

Sam Raimi és Bruce Campbell ismét hozták amit kell....fantasztikus kikapcsolódás,mert azt adja,amire vágyunk...mindent éljünk túl.és a végén rúgjuk farba a gonoszt! Ezt kőkeményen hozza! Na igen,és mosolyogni is tudunk rajta...ez nagy szó!

 
Márton   2018. 10. 14.

Egyensúlyozás az őrület és a paródia között

Jelen filmünket egyfajta különc kettősség veszi körül (legalábbis számomra), miszerint kemény horrorfilm és totál elmebeteg paródia és emiatt merném a Gonosz halott 2 részét is a klasszikusok közé sorolni! Mert míg az első részével számomra az volt a legnagyobb gondom, hogy nem mert egyik oldal felé sem elbillenni, itt már ez egyáltalán nem igaz, mert a filmtörténelem egyik legvéresebb és legbetegebb horror paródiája született meg! Persze voltak anno zavaró dolgok számomra a filmmel, az egyik ilyen dolog hogy folytatásként lett készítve, de ha valaki nem látta az első részt az sem baj, hisz itt szinte "kukázzák" az előzményét a történetnek. Mert míg az első részben öt fiatal érkezik az erdei... több»

 
D. Wolfe   2016. 04. 14.

Szerintem a ritka esetek egyike, mikor a folytatás felülmúlja az első részt. Kiválóan ötvözi a horror és a vígjáték elemeket, mindehhez pedig tetszetős effekteket társít. Bruce Campbell alakítása véleményem szerint az egyik legjobb - ha nem a legjobb -, amit valaha horrorfilmben láttam.

Sarah Berry
Richard Domeier
Bruce Campbell

A film összbevétele 5 923 044 dollár volt (imdb.com).

 

A film rendezője Sam Raimi bátyja Ted Raimi alakította Henrietta Knowbyt az "anya" démon-zombit.

(Archívum)
 

Az egyik jelenetben Ash kirepül a szélvédőn ,ezt Bruce Campbell kaszkadőr nélkül szerette volna eljátszani. Nem úszta meg baleset nélkül, bordatörést szenvedett.

(Archívum)
 

A film szerepel Steven Jay àltal szerkesztett, 101 horrorfilm film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című filmkritika gyűjteményben.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.