Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
72%

A sötétség serege (1992)

Army of Darkness
Filmadatlap
 
30
Szereplők
10
Vélemények
16
Képek
4
Videók

Galéria (16)

Bruce Campbell

Videók (4)

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 17.

legújabb vélemény

0

Bruce Campbell ebben a részben is,ami egyben a befejező része egy zseniális trilógiának,hozza a karaktert.Eszméletlen jó a történet,humorrral is bőven el van látva,és a végén győz a jó.Bár a kiskapu mindig nyitva marad,amit bőven bepótol majd a soroz... több»

 
dulkap   2015. 01. 22.

0

Szerintem zseniális a film. Mikor még évekkel ezelőtt kivettem VHS-en egy könyvtárból, azt hittem valami véres komoly horrort fogok látni. mekkorát tévedtem. De milyen jól jártam ezzel a tévedésemmel. Hihetetlenül vicces a film, bár tény, hogy annyir... több»

 
Deku   2017. 12. 10.

0

Végig az ásítás kerülgetett, szinte azonnal érzi az ember, hogy egy film jó-e vagy sem. Hát ez nem. Az unalom kergetett az elejétől egészen a végéig. Sajnos nem jött a várt hatás és szerintem unalmas volt.

 
Márton   2018. 10. 20.

0
Egy horrortrilógia méltó lezárása A sötétség serege

Az egész Gonosz halott trilógia befejező darabját tisztelhetjük eme egész szórakoztató filmecskében! Érdekességként itt a készítők már teljesen "elhagyják" a előző két rész címét, mármint nem szerepel a Gonosz halott benne. Ezért anno még nagyon fiat... teljes kritika»

 
D. Wolfe   2016. 04. 24.

0

Alig valamivel marad el a zseniális második résztől. Ha van negatívuma, akkor az, hogy túlságosan eltávolodtak az alkotók a horror műfajtól. A Sötétség serege már egy az egyben vígjáték sok fantasy elemmel, de annak elsőosztályú. Bruce Campbell nagyo... több»

 
Rikudou6   2015. 08. 12.

0

Fel nem tudtam fogni, hogy miféle film is ez. Az elején laposan kezd és ezt a tendenciát tartja is. Annyira untam magam hogy max. egy 30-40 percet voltam képes NAGY nehezen végig nézni. Bűn volt minden, ami ebbe a filmbe belekerült, se értelmes sztori se semmi.

 
hawaiipizza   2015. 10. 02.

0

Ez nem való mindenkinek, pláne nem annak aki nem látta az előzményeket. Annak meg pláne pláne nem aki azokat se szerette. Akit érdekelt, az biztos, hogy már látta, nem érdemes nagyon ajánlani. Szerintem nagyszerű film. Egyenesen ikonikus!

A film összbevétele 21 502 976 dollár volt (imdb.com).

 

A Gonosz halott (1981), a Gonosz halott 2 (1987) és A sötétség serege (1993) együtt egy teljes trilógia.

(ps)
 

A trilógia három része észrevehető átmenet nélkül egy filmmé vágható, amit a rajongók meg is tettek.

(ps)
 

Az eredeti tervek szerint Ash elveszítette volna az egyik szemét.

(ps)
 

Az autó csomagtartójában a Fangoria magazin egyik száma is megtalálható.

(ps)
 

Az eredeti forgatókönyv 43 oldalas.

(ps)