Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
72
Filmadatlap
 
30
Szereplők
10
Vélemények
16
Képek
2
Videók
Bruce Campbell
 
Márton   2018. 10. 20.

legújabb vélemény

Egy horrortrilógia méltó lezárása A sötétség serege

Az egész Gonosz halott trilógia befejező darabját tisztelhetjük eme egész szórakoztató filmecskében! Érdekességként itt a készítők már teljesen "elhagyják" a előző két rész címét, mármint nem szerepel a Gonosz halott benne. Ezért anno még nagyon fiatalkoromban nem is tudtam hogy ez ehhez a szériához tartozik és ezért sokáig nem is láttam jelen filmünket (persze azóta sokszor bepótoltam eme nagy lemaradásomat)! Sok embertől hallottam már azt a kijelentést, hogy A sötétség serege a trilógia legjobb darabja! Ezzel én személy szerint nem teljesen értek egyet (számomra az első rész egy kihagyhatatlan horrorélmény, akár még a mai napig is) viszont azt nem tudom vitatni, hogy ez a rész is legalább ... több»

 
dulkap   2015. 01. 22.

Szerintem zseniális a film. Mikor még évekkel ezelőtt kivettem VHS-en egy könyvtárból, azt hittem valami véres komoly horrort fogok látni. mekkorát tévedtem. De milyen jól jártam ezzel a tévedésemmel. Hihetetlenül vicces a film, bár tény, hogy annyira nem illik bele a sorozatba. Legalábbis ebből a szempontból. Akinek tetszett ez a film, annak ajánlom a My Name is Bruce című filmet, ami szerintem szintén egy zseniális önparódia.


 
Deku   2017. 12. 10.

Végig az ásítás kerülgetett, szinte azonnal érzi az ember, hogy egy film jó-e vagy sem. Hát ez nem. Az unalom kergetett az elejétől egészen a végéig. Sajnos nem jött a várt hatás és szerintem unalmas volt.

 
D. Wolfe   2016. 04. 24.

Alig valamivel marad el a zseniális második résztől. Ha van negatívuma, akkor az, hogy túlságosan eltávolodtak az alkotók a horror műfajtól. A Sötétség serege már egy az egyben vígjáték sok fantasy elemmel, de annak elsőosztályú. Bruce Campbell nagyon jó formában van itt is, emellett van a film végén egy csatajelenet, ami valami elképesztően szórakoztató. Ugyanez igaz amúgy magára a filmre is. Semmi értelme az egésznek, de nem is ezért imádjuk. Bravúrosan jó hangulata van, és ez pillanatok alatt beszippantja a nézőt.

 
Rikudou6   2015. 08. 12.

Fel nem tudtam fogni, hogy miféle film is ez. Az elején laposan kezd és ezt a tendenciát tartja is. Annyira untam magam hogy max. egy 30-40 percet voltam képes NAGY nehezen végig nézni. Bűn volt minden, ami ebbe a filmbe belekerült, se értelmes sztori se semmi.

 
Engedtessék meg nekem, hogy olyan merész kijelentésre ragadtassam magam, hogy A sötétség serege tökéletes filmélményt képes nyújtani. Megunhatatlan, minőségi szórakoztatást tud nyújtani az arra érdemes nézőnek. több»

A film összbevétele 21 502 976 dollár volt (imdb.com).

 

A Gonosz halott (1981), a Gonosz halott 2 (1987) és A sötétség serege (1993) együtt egy teljes trilógia.

(ps)
 

A trilógia három része észrevehető átmenet nélkül egy filmmé vágható, amit a rajongók meg is tettek.

(ps)
 

Az eredeti tervek szerint Ash elveszítette volna az egyik szemét.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.