Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
21
Szereplők
21
Vélemények
29
Képek
1
Videók
Gonosz halott
 
Deku   2017. 12. 23.

Hát voltak benne hibák néha komolyabb is akadt de még így is nézhető volt. Ez most egy kicsit kevésbé jött be nekem. Bár nem lett teljesen borzalmas de mégse tudom rá jó szívvel mondani, hogy kedveltem a filmet.

 
HETEDIK   2018. 07. 18.

Megkarcolni sem tudja az eredetit. Hiába a húszezer liter művér, Fede Alvarez nem Sam Raimi. Pedig a régi verzió mennyivel régebbi, mégis a mai napig borzalmat ébreszt, ezt meg csak megnézi az ember és másnapra már el is felejti.


 
Menyét Ibolya   2015. 10. 19.

Jó lett ez eléggé. A párbeszédek nagyon kínosak, de összegészében elviszi a hátán a gore.

 
Márton   2018. 10. 24.
Nem éppen könnyed nosztalgia az új Gonosz halott

Mint sokan én sem kimondottan szeretem a remake-ket, de persze vannak olyan filmek, amikre kimondottan kíváncsiak lehetnek majd a nézők (és persze jómagam is) és az egyik ilyen film például a 2013-as Gonosz halott volt! Nem mondanám hogy nagy kedvencem volt az 1981-es Gonosz halott avagy az erdő szelleme, de a nagysága mellett és amit maga a horrorhoz mint műfajhoz hozzátett anno, amellett nem lehet elmenni szó nélkül! Szóval amikor a hollywoodi stúdiók úgy döntenek hogy remakel-nek egy ekkora klasszikust a műfaján belül, mint a Gonosz halott, kicsit kétélű ez a tény, hisz az eredeti változat rajongóinak is eleget kell tenniük, illetve majd azon nézőknek is, akik még nem látták az eredetit! ... több»

 
BoBamburg   2015. 01. 18.

A stáblista után feltűnik Bruce Campbell, azaz Ash, egy laza szóm erejéig :D amúgy idén indul egy gonosz halott sorozat, amit Sam Raimi csinál, és Bruce Campbell főszereplésével ;D

 

Eredetileg Sam Raimi rendezte volna, de a lehetőséget átadta Fede Alvareznek.

(HETEDIK )
 

A zárójelenet forgatása során Jane Levy igazi vérfürdőben úszott egy héten keresztül: egyrészt kb. 50 ezer gallon művért (nagyjából 190 ezer liter) használtak fel, továbbá a színésznőt a forgatási szünetekben is állandóan locsolták, hogy a rajta lévő vér nehogy rászáradjon.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A film a korábbi Evil Dead - Gonosz halott (1981) feldolgozása.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.