Vámpír Brooklynban (1995)

Vampire in Brooklyn

Eddie Murphy

JRD   2022. 03. 26.

Még Will Smith is jobb lett volna

Kikapcsnak jó, de Eddie Murphy - bármennyire is eljátszhatott több karaktert a filmben - nem igazán volt jó választás. Még Will Smitht is jobban el tudtam volna képzelni egy vámpír szerepében... és abban a pillanatban egy tök jó sötét humorú filmet kaptunk volna. Murphy meg lehetett volna a nagydumás zombiszolga. De azért nézhető. Szóval filmre fel, és jó szórakozást!

Sabnock Sanatory   2020. 08. 17.

Hogy is mondjam.Nekem egy black comedy hatását éreztette.Semmi extra,és semmi új,vagy izgalmas történés sincs a moziban.Eddie Murphy kicsit hiteltelen volt ebben a szerepben.Aki feldobta a produkciót,az Angela Bassett,és ennyi az összes pozitívum.

Norbert93   2019. 07. 12.

Ez a szerep egyáltalán nem illett Eddie Murphy-re, hiteltelennek találom, mint vámpírt. Maga a film egyébként stílusos, de semmiképpen sem egyedi, ahogyan a történet sem túl erős, de mégsem untató és néhol még szórakoztató is. Bár az előbb leírtakkal... több»

A produkciós költségek nagyjából 20 millió $-t tettek ki, azonban nem sikerült a bevételekből ezt az összeget visszatermelni.

(dulkap)

Eddie Murphy is Brooklynban született.

(dulkap)

Eddie Murphy és Kadeem Hardison évekkel később újra közös filmet forgattak: Showtime (2002).

(dulkap)

Ray Combs utolsó filmje, nem sokkal a forgatás után hunyt el.

(dulkap)

Angela Bassett dublőre, Sonja Davis egy baleset során életét vesztette forgatás közben.