Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
17
Szereplők
18
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
Di Canio   2020. 07. 13.

legújabb vélemény

Nem az a kiköpött horror, inkább a misztikus vonalat követi, de végig leköti az embert, elég jó film.

 
indingo   2017. 10. 04.

Nagyon tetszett a film, bár az elején nem tudtam eldönteni, hogy paródia vagy komoly filmről van szó. Imádtam a végét, nem számítottam rá. Szegény Antontól pedig összeszorul a szívem.


 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

Nekem kifejezetten tetszett.Izgalmas,és újszerű,ahogy hősünk látja az elhunyt személyek szellemeit,és a bizarr lényeket,akik démoni gonoszsággal bírnak.Nem lóg ki sem felfelé,sem lefelé a nagy amerikai mozigyár termékei közül.Igazán nézhető filmecske.

 
Szilonka   2017. 10. 17.

Égen földön keresem a második részt, de sehol se találom. Nagyon bejött a film, nem mondom, hogy a legeredetibb ötlettel apellál, de egy nagyon kedvelhető sztorit mesél el.

 
TomÁcs   2018. 04. 21.

Ha csak a szerelmi szálat nézzük, már elég izgalmas a film. Érdekes képességgel bírt a srác, ami inkább volt átok, mint áldás. A története jól felépített és a vége is pazar volt.

 
VvV   2018. 11. 17.

Azért szeretem ezt a filmet, mert sokféle érzést ki tud hozni belőlem. Megnevettet, elszomorít, megrémiszt. Szuper kis film.

 
Bazzzsi   2017. 11. 21.

Imádtam volna belőle egy sorozatot, ugyanúgy Anton Yelchin főszereplésével. Kicsit olyan kilencvenes évekre emlékeztetett a sztori, nagyon bírtam a filmet.

A film összbevétele 1 149 267 dollár volt (imdb.com).

 

Pénzügyi gondok miatt a forgatás egyszer hetekre leállt.

(Hámori Balázs )
 

A film a kritikus lapokat is erősen megosztotta. A Rotten Tomatoes 10/5.2 -re értékeli, és zavarja a főszereplő Anton Yelchin hangja. A rogerebert.com szerint nem elég akciódús, a szereplők nem karakteresek, nem túl megnyerők. A Variety szerint nem méltó egy Koontz regényhez a film. A The Hollywood Reporter azt kritizálta, hogy a film szinte végigrohan az emberen, nem hagy időt gondolkozni, mit is láttunk a filmvásznon.

(Sabnock Sanatory )
 

DVD-n 2014 februárjában dobták piacra az Egyesült Királyságban, míg német nyelvterületeken már 2013 decemberében kapható volt.

(Sabnock Sanatory )
 

A film már 2011-ben készen volt, de különböző jogi viták miatt, melyeket az Outsource Media Group ellen vívott a stúdió, csak 2013-ban mutatták be.

(Sabnock Sanatory )
 

Az eredeti regényt Dean.R.Koontz írta, aki ott volt a filmbemutatón is, és nagyon tetszett neki a film.

(Sabnock Sanatory )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.