Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
67%
Filmadatlap
 
28
Szereplők
12
Vélemények
23
Képek
7
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 23.

legújabb vélemény

Na végre,egy eredeti ötlet,ami nálam kifejezetten bejött.Az eredeti,klasszikus sztorit csak bele-bele nézve láttam,de ez nagyon jó kis mix volt.Romantika,korhű környezetben,és jól öltözött zombik,akik mindíg éhesek.Oké.Nagyon jó mozi!

 
HercegPeter   2017. 02. 01.

Szégyen, nem szégyen én nem láttam az eredeti verziót. De anélkül is teljes alkotásnak mondható ez is. Azt hittem, hogy nem fogom érteni, de nem így történt. Ez nem egy ostoba paródia, inkább két film összeturmixolása. Általában az ilyenek nagyon gag... több»


 
indingo   2017. 10. 26.

Ilyen még nem volt. Egy eredeti, népszerű romantikus filmet átültetnek zombis környezetbe. Sokkal rosszabbra számítottam, egész korrektül megcsinálták a készítők.

 
dailyfilmsan   2018. 11. 09.

Annyira abszurd a története hogy majdnem mondhatni rá hogy jó. Rengeteg a zombie-kórral kapcsolatos film és mind egy sémán alapszik. Apokalipszis leépülő társadalom kevés ember sok szörny, halál. Ez a film kitöri ezt a keretet és egy másik korba kala... több»

 
TomÁcs   2018. 04. 16.

Ilyen címmel gondoltam, csak valami borzalom lehet. És nem! Az ismert sztorin kívül érdekes is volt benne ez a zombis szál. Egyszer mindenképpen érdemes megnézni.

 
VvV   2018. 11. 09.

Korrekt film. Jól össze lett rakva a története. Nem egy szokványos környezet zombis filmnek, de miért ne!

 
Bazzzsi   2017. 10. 23.

Én jól szórakoztam rajta. Az elején amikor a lányok hímezgetés helyett a fegyvereiket tisztogatják az hatalmas volt. Elég bizarr ötlet az eredeti történetet zombis környezetbe ültetni, de bejött.

Lily James
Lily James
Lily James
Lily James
Lily James
Lily James
Lena Headey
Lily James
Lena Headey
Lily James
Jack Huston
Jack Huston
Matt Smith
Matt Smith
Sam Riley

A film összbevétele 16 405 171 dollár volt (imdb.com).

 

Jack Huston és Sam Riley is megformálta korábban Jack Kerouac írót: Huston az Öld meg kedveseid (2013) című filmben, míg Riley az Útonban (2012).

(erare)
 

és Charles Dance is játszik a Tíz kicsi katona (2015) című tévésorozatban.

(erare)
 

Lily James és Sam Riley is játszott egy-egy Disne-filmben: előbbi a Hamupipőkében (2015), utóbbi a Demónában (2014).

(erare)
 

Sally Phillips-nek ez a második Jane Austennal kapcsolatos filmje; az első a Bridget Jones naplója (2001) volt.

(erare)
 

A filmet eredetileg David O. Russell rendezte volna, ám felmerülő konfliktusok miatt távozott a produkciótól. Munkáját végül Burr Steers fejezte be.

(erare)
 

A Jane Austen regényéből készült horrortörténet a New York Times bestseller-listáján az előkelő harmadik helyet szerezte meg 2009-ben.

(erare)
 

és Lily James is megpályázta a Hamupipőke (2015) főszerepét, ám a párharcból végül James került ki győztesen.

(erare)
 

Lily James korábban nem hallott erről a Jane Austen regényről. Hogy megértse a film forgatókönyvét és a történetet, mindössze két nap alatt elolvasta a regényt, miközben a Downton Abbey tévésorozat forgatása zajlott.

(erare)
 

Matt Smith és Lily James randizgatott a film forgatási ideje alatt.

(erare)
 

A fiatal színészek többségének nem volt éles tapasztalata a vígjátékkészítés terén, ezért a műfaj egyik nagy veteránját, Sally Phillips-et kérték fel bevezető tanárnak.

(erare)
 
A Seth Grahame-Smith-könyvhöz hasonlóan jelen esetben egy egyszeri gimmick nem túl hatásos felhasználásáról van szó - a regénynél ugyan egy fokkal jobb lett a film, de még így is csak egy közepes minősítést érdemel meg. 5,5/10 több»
 
Jane Austen csodálatos, finom és eszméletlen rajongással övezett Bennet lányai zombikat öldösnek halomra. Bizarrnak hangzik. Az is. Viszont a klasszikus regény ötvözete a ma reneszánszát élő zombi kultúrával jóval többet ad a nézőnek, mint a fegyverek, vér és estélyi ruhák különös tánca. Austen a saját korára reflektált, ahogy teszi ezt Burr Steers is. több»