Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Büszkeség és balítélet meg a zombik (2016)

Pride and Prejudice and Zombies
Filmadatlap
 
28
Szereplők
13
Vélemények
23
Képek
7
Videók

Galéria (23)

Lily James
Lily James
Lily James
Lily James
Lily James
Lily James
Lena Headey
Lily James
Lena Headey
Lily James
Jack Huston
Jack Huston
Matt Smith
Matt Smith
Sam Riley

Videók (7)

 
JRD   2022. 03. 07.

legújabb vélemény

1
A Húbszd+...

Amikor belepillantottam nem tudtam mi a címe. Még fanyalogva vettem tudomásul, hogy "Juppi egy újabb feldolgozás!". Aztán feltűnt a zene, a szöveg...aztán a zombik. És a fejem vertem a falba. De végig néztem, mert épp szórakozni vágytam. Adta azt az élményt amit vártam tőle, bár úgy éreztem, hogy az irodalomtörténet egyik remekét így megcsúfolni nem kellett volna...de manapság mindent igyekeznek kommersz bugyorba tenni, (vagy szint alá butítani) hogy mindenkinek nézhető legyen. De talán (szeretnék ebben hinni) ez egy szatíra volt. Végül is nézhető. Talán még jópofa is. Ha akarsz valami lájtos-zombis-kosztümös kalandot, akkor ajánlom jó szívvel! Szóval! Zombivadászok és vadásznők! Kalandra fel és jó szórakozást!

 
indingo   2017. 10. 26.

1

Ilyen még nem volt. Egy eredeti, népszerű romantikus filmet átültetnek zombis környezetbe. Sokkal rosszabbra számítottam, egész korrektül megcsinálták a készítők.

 
HercegPeter   2017. 02. 01.

1

Szégyen, nem szégyen én nem láttam az eredeti verziót. De anélkül is teljes alkotásnak mondható ez is. Azt hittem, hogy nem fogom érteni, de nem így történt. Ez nem egy ostoba paródia, inkább két film összeturmixolása. Általában az ilyenek nagyon gag... több»

 
dailyfilmsan   2018. 11. 09.

1

Annyira abszurd a története hogy majdnem mondhatni rá hogy jó. Rengeteg a zombie-kórral kapcsolatos film és mind egy sémán alapszik. Apokalipszis leépülő társadalom kevés ember sok szörny, halál. Ez a film kitöri ezt a keretet és egy másik korba kala... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 23.

0

Na végre egy eredeti ötlet, ami nálam kifejezetten bejött. Az eredeti, klasszikus sztorit csak bele-belenézve láttam, de ez nagyon jó kis mix volt. Romantika korhű környezetben és jól öltözött zombik, akik mindig éhesek. Oké. Nagyon jó mozi.

 
Bazzzsi   2017. 10. 23.

0

Én jól szórakoztam rajta. Az elején amikor a lányok hímezgetés helyett a fegyvereiket tisztogatják az hatalmas volt. Elég bizarr ötlet az eredeti történetet zombis környezetbe ültetni, de bejött.

 
TomÁcs   2018. 04. 16.

0

Ilyen címmel gondoltam, csak valami borzalom lehet. És nem! Az ismert sztorin kívül érdekes is volt benne ez a zombis szál. Egyszer mindenképpen érdemes megnézni.

A film összbevétele 16 405 171 dollár volt (imdb.com).

 

Jack Huston és Sam Riley is megformálta korábban Jack Kerouac írót: Huston az Öld meg kedveseid (2013) című filmben, míg Riley az Útonban (2012).

(erare)
 

és Charles Dance is játszik a Tíz kicsi katona (2015) című tévésorozatban.

(erare)
 

Lily James és Sam Riley is játszott egy-egy Disne-filmben: előbbi a Hamupipőkében (2015), utóbbi a Demónában (2014).

(erare)
 

Sally Phillips-nek ez a második Jane Austennal kapcsolatos filmje; az első a Bridget Jones naplója (2001) volt.

(erare)
 

A filmet eredetileg David O. Russell rendezte volna, ám felmerülő konfliktusok miatt távozott a produkciótól. Munkáját végül Burr Steers fejezte be.

(erare)
 
Jane Austen csodálatos, finom és eszméletlen rajongással övezett Bennet lányai zombikat öldösnek halomra. Bizarrnak hangzik. Az is. Viszont a klasszikus regény ötvözete a ma reneszánszát élő zombi kultúrával jóval többet ad a nézőnek, mint a fegyverek, vér és estélyi ruhák különös tánca. Austen a saját korára reflektált, ahogy teszi ezt Burr Steers is. több»