Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
65
Filmadatlap
 
28
Szereplők
11
Vélemények
23
Képek
7
Videók
 
HercegPeter   2017. 02. 01.

Szégyen, nem szégyen én nem láttam az eredeti verziót. De anélkül is teljes alkotásnak mondható ez is. Azt hittem, hogy nem fogom érteni, de nem így történt. Ez nem egy ostoba paródia, inkább két film összeturmixolása. Általában az ilyenek nagyon gagyik, de ez most jól sikerült. Engem inkább a zombis részek érdekeltek, míg a barátnőmet a romantikus jelenetek.

 
indingo   2017. 10. 26.

Ilyen még nem volt. Egy eredeti, népszerű romantikus filmet átültetnek zombis környezetbe. Sokkal rosszabbra számítottam, egész korrektül megcsinálták a készítők.


 
dailyfilmsan   2018. 11. 09.

Annyira abszurd a története hogy majdnem mondhatni rá hogy jó. Rengeteg a zombie-kórral kapcsolatos film és mind egy sémán alapszik. Apokalipszis leépülő társadalom kevés ember sok szörny, halál. Ez a film kitöri ezt a keretet és egy másik korba kalaúzol el. Igaz ez egy romantikus film és bár ne lenne az mert akkor még az átlagosnál jobb értékeléssel is lehetne illetni. A romantikus vonal kicsit belecsúfít az frappáns alaphelyzetbe. A szereplők nem prédaként ( mint a legtöbb zombis filmben általában) hanem túlélőként és ragadozóként szállnak szembe a zombikkal. Nem mellesleg ennyi élő embert ebben a kategóriában az izombie-ban láttam utoljára. Konklúzió: Az ötlet jó, a kivitelezés is azt mutatja hogy erre fordítottak időt, a színészek játéka sem pocsék , viszont a romantikus szál keresztet vet a filmre.

 
TomÁcs   2018. 04. 16.

Ilyen címmel gondoltam, csak valami borzalom lehet. És nem! Az ismert sztorin kívül érdekes is volt benne ez a zombis szál. Egyszer mindenképpen érdemes megnézni.

 
VvV   2018. 11. 09.

Korrekt film. Jól össze lett rakva a története. Nem egy szokványos környezet zombis filmnek, de miért ne!

Lily James
Lily James
Lily James
Lily James
Lily James
Lily James
Lena Headey
Lily James
Lena Headey
Lily James
Jack Huston
Jack Huston
Matt Smith
Matt Smith
Sam Riley
 
A Seth Grahame-Smith-könyvhöz hasonlóan jelen esetben egy egyszeri gimmick nem túl hatásos felhasználásáról van szó - a regénynél ugyan egy fokkal jobb lett a film, de még így is csak egy közepes minősítést érdemel meg. 5,5/10 több»
 
Jane Austen csodálatos, finom és eszméletlen rajongással övezett Bennet lányai zombikat öldösnek halomra. Bizarrnak hangzik. Az is. Viszont a klasszikus regény ötvözete a ma reneszánszát élő zombi kultúrával jóval többet ad a nézőnek, mint a fegyverek, vér és estélyi ruhák különös tánca. Austen a saját korára reflektált, ahogy teszi ezt Burr Steers is. több»

A film összbevétele 16 405 171 dollár volt (imdb.com).

 

Jack Huston és Sam Riley is megformálta korábban Jack Kerouac írót: Huston az Öld meg kedveseid (2013) című filmben, míg Riley az Útonban (2012).

(erare)
 

és Charles Dance is játszik a Tíz kicsi katona (2015) című tévésorozatban.

(erare)
 

Lily James és Sam Riley is játszott egy-egy Disne-filmben: előbbi a Hamupipőkében (2015), utóbbi a Demónában (2014).

(erare)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.