Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
74%

A végzet ereklyéi: Csontváros (2013)

The Mortal Instruments: City of Bones
Filmadatlap
 
29
Szereplők
38
Vélemények
41
Képek
1
Videók
A végzet ereklyéi: Csontváros
 
Eastern79   2021. 03. 26.

legújabb vélemény

3
Fantáziátlan fantasy

Ezt a filmet nem az alakítások, és nem is a párbeszédek miatt fogjuk szeretni, ugyanis egyik sem méltó említésre sem, az effektek azonban korrektek (a démon-kutya például zseniális), és az olyan poénok, mint C. C. H. Pounder esete az ajtóval, kicsit feledtetni tudják a dramaturgiai hiányosságokat. Alapvetően egy pörgős fantasy, némi tiniromantikával vegyítve. Nem váltja meg a világot, de egyszer nézhető.

 
Deku   2017. 10. 25.

1

Ez így volt rendben, nagyon tuti főleg a karakterek tetszettek nagyon. Ennél a filmnél nincs semmi, amit negatív élménynek fel tudnék hozni. Fantasztikus volt minden jelenet benne és lélegzetelállítóan formázták meg a történetet.


 
Evcsi95   2015. 06. 01.

1

Nagyon szerethető film, már többször is megnéztem. A téma nagyon jó. Simán el tudom képzelni, hogy valóban egy ilyen világban élünk. A szereplők is illettek a könyvben leírtakhoz, tehát csillagos 5ös.

 
authorgirlll   2017. 12. 30.

1

A film nagyon tetszett. Végig izgalomban tartott és nagyon drukkoltam a szerelmi szál dicsőségéért, de a vége sokkolt. Gondolom aki olvasta a könyvet, annak nem volt meglepő fordulat. Tetszett az alaptörténet az árnyvadászokkal meg a dolgaik bemutatá... több»

 
indingo   2017. 04. 14.

0

Egyszer meg lehet nézni a filmet, mert végül is volt egy története, de sok elvarratlan szál maradt benne. Tudom olvassam el a könyvet.

 
Ms. Akárki   2019. 04. 23.

0

Rejtély számomra, miért rajongtunk régen annyira ezért a filmért. Egy maradandó színész sincs benne, a történet pedig eléggé zavaros és foltos. Olykor vontatott és lassú is. A tipikus tini szerelmi szál ebben is benne van persze. Valószínű, ez a kulcsa a népszerűségének. A zenék viszont kifejezetten tetszettek.

 
tvmérnök   2016. 08. 11.

0

Tulajdonképpen izgalmas lehetne a film . Gazdag antáziavilággal és saját mitológiájával . A csatajeleneteket csak a romantika és érzelmi vergődések szakítják félbe . De szerintem lehetett volna jobb is. A színészi játék sem fogott meg igazán.

Galéria (41)

Videók (1)

A film összbevétele 95 396 573 dollár volt (imdb.com).

 

A stúdió sokáig győzködte Cassandra Claret, a szerzőt, hogy a főhősnőt cserélje le egy fiatal férfira, de Clare nem engedett nekik.

(ps)
 

Lily Collins nagy rajongója a film alapjául szolgáló regénynek, azért amikor megtudta, hogy megfilmesítik azt, mindent megtett, hogy övé legyen a főszerep.

(ps)
 

Jace Wayland szerepét elsőként Alex Pettyfernek ajánlották fel, de ő nem élt a lehetőséggel.

(ps)
 

A film 52. percében megjelenik Harald Zwart, a rendező kedvenc focicsapatának, a Fredrikstad Fotball Klubbnak a lobogója.

(ps)
 

Isabelle Lightwood szerepére Kirby Bliss Blanton neve is szóba került.

(ps)
 

A filmesek Chris Riggit is meghallgatták az egyik szerepre, azt azonban nem árulták el, hogy melyikre.

(ps)