Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
68%

Boszorkányvadászok (2013)

Hansel & Gretel: Witch Hunters
Filmadatlap
 
30
Szereplők
19
Vélemények
34
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 31.

legújabb vélemény

Káoszos egy jancsi és juliska feldolgozás. A színészgárda nem lett volna rossz, de ebből ők sem tudhattak többet kihozni. Unalmas, vontatott és szörnyű animáció. Jeremy Renner-t ennek ellenére itt is imádtam.

 
Artemisia   2018. 01. 15.

A film alap-elgondolása nagyon jó, végül is egy boszorkányok lakta világban elkelnek a hivatásos boszorkányvadászok is. A cselekmény izgalmas, akciódús. A boszorkányok külseje és a haláluk módja illik a film hangulatához és ad egyfajta horroros feeli... több»


 
Deku   2017. 11. 20.

Totál volt a káosz és a szervezetlenség szinte azonnal látszott a rendezésen. Nem jött ez most be. El voltam veszve, nem értettem, hogy ez mi akart lenni de szerintem nagyon vaksin volt mindenki.

 
dailyfilmsan   2019. 03. 13.

A Jancsi és Juliska sztori

János és Júlia, túlélve a boszit, egy nagyon jövedelmező bizniszt kezdtek el futtatni. Városról városra járnak és banyákat vadásznak le. A film enyhén keveri a Tarantino-Tim Burton jegyeket. Véresen és komoran veszi az akadályokat. A látvány jó egynek, de a történet lapos és kusza, de nem a jó értelemben. A Grimm mesék más szemszögből való megközelítése sem dobja fel túlságosan a filmet. Az effektek elnagyoltak kicsit, szerintem. Egyszer megnézhetős kategória.

 
Lamboh   2017. 10. 16.

Jancsi és Juliska története sokkal jobban tetszik ebben a köntösben. Egy látványos és jó humorú film. A színészekre sem lehet panasz, hozták, amit hozniuk kellett.

 
hsanya182   2015. 05. 18.

Egy nagyon látványos, mellette vicces boszorkánykomédia :) A történethez vannak negatív véleményeim, néha leül a cselekmény és unalmassá válik. Egy tipikus sablonos történet. A látványvilága miatt egyszer megéri megnézni, de ne várj tőle túl sokat...

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 24.

Aranyos,jópofa,kihagyhatatlan film.A maga esetlenességével,bakijaival is szerethető kis történet. Jeremy Renner és Famke Janssen na és Gemma Arterton is hozza a kötelezőt! Ajánlott kategória.

A film összbevétele 226 349 749 dollár volt (imdb.com).

 

A kritikusoknak nem tartottak külön vetítést. A film vegyes kritikákat kapott.

(Bogi87)
 

50 millió dollárból jött létre.

(Bogi87)
 

Robin Atkin Downes munkáját dicséri a troll megszólaltatása.

(Bogi87)
 

Derek Mears, aki a troll szerepét öltötte magára egy igazán egyedülálló, gépesített jelmezt viselt, amit belülről volt lehetősége irányítani. További 5 személyre is szükség volt ahhoz, hogy mozgassák a ruhát.

(Bogi87)
 

Famke Janssent maszkjának feltétele három órába tellett, és még egy volt, amíg levették róla.

(Bogi87)
 

Famke Janssen egy nyilatkozatban bevallotta, hogy a főgonosz figurájának eljátszásában főleg a pénz dominált, de később remekül beilleszkedett.

(Bogi87)
 

Jeremy Renner néhány kivételtől eltekintve a kaszkadőrmutatványok nagy részét maga hajtotta végre.

(Bogi87)
 

Gemma Arterton később azt nyilatkozta, hogy nagyon élvezte a forgatást és a sok akciójelenet segített leküzdenie a sérülésektől való félelmét.

(Bogi87)
 

Gemma Arterton és Jeremy Renner több hetes intenzív felkészülésen esett át a forgatás előtt.

(Bogi87)
 

A Tommy Wirkolát leginkább Peter Jackson és Sam Raimi horrorjai, valamint Quentin Tarantino munkái ihlették.

(Bogi87)