Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

Boszorkányvadászok (2013)

Hansel & Gretel: Witch Hunters
Filmadatlap
 
30
Szereplők
20
Vélemények
34
Képek
1
Videók

Galéria (34)

Videók (1)

 
JRD   2022. 05. 23.

legújabb vélemény

0

Egyszer simán megnézhető. Ha már banyák, főleg gonosz banyák, akkor bizony kell az ellenpólus. Szóval, jöhetnek a banyavadászok. Maga a film kellően baljós hangulatú. A banyák pedig nemcsak vasorrból és repülő seprűből állnak. Változatosak és mindegyik ijesztő. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
Artemisia   2018. 01. 15.

3

A film alap-elgondolása nagyon jó, végül is egy boszorkányok lakta világban elkelnek a hivatásos boszorkányvadászok is. A cselekmény izgalmas, akciódús. A boszorkányok külseje és a haláluk módja illik a film hangulatához és ad egyfajta horroros feeli... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 24.

0

Aranyos,jópofa,kihagyhatatlan film.A maga esetlenességével,bakijaival is szerethető kis történet. Jeremy Renner és Famke Janssen na és Gemma Arterton is hozza a kötelezőt! Ajánlott kategória.

 
Deku   2017. 11. 20.

0

Totál volt a káosz és a szervezetlenség szinte azonnal látszott a rendezésen. Nem jött ez most be. El voltam veszve, nem értettem, hogy ez mi akart lenni de szerintem nagyon vaksin volt mindenki.

 
dailyfilmsan   2019. 03. 13.

0
A Jancsi és Juliska sztori

János és Júlia, túlélve a boszit, egy nagyon jövedelmező bizniszt kezdtek el futtatni. Városról városra járnak és banyákat vadásznak le. A film enyhén keveri a Tarantino-Tim Burton jegyeket. Véresen és komoran veszi az akadályokat. A látvány jó egynek, de a történet lapos és kusza, de nem a jó értelemben. A Grimm mesék más szemszögből való megközelítése sem dobja fel túlságosan a filmet. Az effektek elnagyoltak kicsit, szerintem. Egyszer megnézhetős kategória.

 
hsanya182   2015. 05. 18.

1

Egy nagyon látványos, mellette vicces boszorkánykomédia :) A történethez vannak negatív véleményeim, néha leül a cselekmény és unalmassá válik. Egy tipikus sablonos történet. A látványvilága miatt egyszer megéri megnézni, de ne várj tőle túl sokat...

 
Lamboh   2017. 10. 16.

0

Jancsi és Juliska története sokkal jobban tetszik ebben a köntösben. Egy látványos és jó humorú film. A színészekre sem lehet panasz, hozták, amit hozniuk kellett.

A film összbevétele 226 349 749 dollár volt (imdb.com).

 

Az eredeti cím: Hansel & Gretel: Witch Hunters.

(JRD )
 

A kritikusoknak nem tartottak külön vetítést. A film vegyes kritikákat kapott.

(Bogi87)
 

50 millió dollárból jött létre.

(Bogi87)
 

Robin Atkin Downes munkáját dicséri a troll megszólaltatása.

(Bogi87)
 

Derek Mears, aki a troll szerepét öltötte magára egy igazán egyedülálló, gépesített jelmezt viselt, amit belülről volt lehetősége irányítani. További 5 személyre is szükség volt ahhoz, hogy mozgassák a ruhát.

(Bogi87)