Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
60%

Vámpírakadémia (2014)

Vampire Academy
Filmadatlap
 
28
Szereplők
21
Vélemények
23
Képek
3
Videók
Vámpírakadémia

Galéria (23)

Videók (3)

 
GabrielSloane   2021. 10. 13.

legújabb vélemény

3
Karót a szívükbe!

Nos, mivel a könyveket nem olvastam (a film megtekintése után már nem is nagyon akarom eme hiányosságot pótolni), csupán a mozgóképes verziójából tudok kiindulni, és azt bátran elmondhatom, hogy a létező összes vámpíros klisét sikerült Mark Watersnek... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory Nézhetetlen  2020. 08. 29.

0

Gabriel Byrne ilyen filmhez adja a nevét?Minek?Ja,sejtem,csakis a jó öreg ropogós dollárért.Egy nagy kupac szemét,amit gyorsan törlök az agyam legmélyebb zugaiból is.Hogy erre ki adja az áldását,hogy forgalomba hozható,azt nem tudom,de rettenetesen furcsállom.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 27.

0

Nem vagyok egy nagy tinis vámpírfilm rajongó de ez még nekem is nagyon tetszett. A könyv persze azért jobb de ez általában így van. Izgalmas ahogy a fiatal vámpírok rivalizálába belekóstolhatunk. A zenék pedig nagyon ütősek.

 
Megamovie   2016. 02. 19.

0

A történet szerint két dampyr(félig ember,félig vámpí) Lissa és barátnője Rose testőrnek tanulnak .Tipikus bugyuta gimnazista sztori annyi extrával hogy most nem emberek "drámáit"követhetjük nyomon hanem vámpírokét,a poénok nagy része nem vicces és a... több»

 
Eniq   2019. 12. 08.

0

Én nagyon szeretem ezt a filmet szinte bármikor újra tudom nézni már nagyon sokszor láttam, de még mindig nem unom. A két főszereplő csajt nagyon bírtam benne teljesen különböznek és ezért jó nézni a párosukat. Kár, hogy nem lett folytatása szívesen megnéztem volna azt is.

 
Zsofi821   2015. 04. 28.

0

Nagyonjó adaptációja a könyvnek , élvezetes történet. Szórakoztató, megnevettet, és még a nem vámpír rajongóknak is ajánlom mert nagyon humoros film . A könyv után sem csalódás.

 
szd91   2015. 07. 23.

0

Tetszett. Végre valami életszagúbb vámpírsztori mint a Twilight. Nem az a sápatag, lagymatag vámpírbanda akik max a világfájdalmuktól pusztulnak el. Várom a folytatást!

A film összbevétele 15 391 979 dollár volt (imdb.com).

 

A film Richelle Mead azonos című sorozata alapján készült.

(rbernadett)
 

Sarah Hyland meghallgatása Skype-on keresztül zajlott.

(kázsé)
 

Lucy Fryt már lemondott a szerepről, mivel nem hívták vissza a meghallgatás után. A színésznő türelmetlen volt, de a hívás idővel befutott.

(kázsé)
 

Dominic Sherwood csak pár nappal a forgatás kezdete előtt kapta meg a szerepet.

(kázsé)
 

A pszi-kutyák eredetileg valódi, betanított kutyák voltak, csak később cserélték ki őket CGI-állatokra.

(kázsé)