Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
61%

Vámpírakadémia (2014)

Vampire Academy
Filmadatlap
 
28
Szereplők
20
Vélemények
23
Képek
3
Videók
Vámpírakadémia
 
Sabnock Sanatory Nézhetetlen  2020. 08. 29.

legújabb vélemény

0

Gabriel Byrne ilyen filmhez adja a nevét?Minek?Ja,sejtem,csakis a jó öreg ropogós dollárért.Egy nagy kupac szemét,amit gyorsan törlök az agyam legmélyebb zugaiból is.Hogy erre ki adja az áldását,hogy forgalomba hozható,azt nem tudom,de rettenetesen furcsállom.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 27.

0

Nem vagyok egy nagy tinis vámpírfilm rajongó de ez még nekem is nagyon tetszett. A könyv persze azért jobb de ez általában így van. Izgalmas ahogy a fiatal vámpírok rivalizálába belekóstolhatunk. A zenék pedig nagyon ütősek.


 
Zsofi821   2015. 04. 28.

0

Nagyonjó adaptációja a könyvnek , élvezetes történet. Szórakoztató, megnevettet, és még a nem vámpír rajongóknak is ajánlom mert nagyon humoros film . A könyv után sem csalódás.

 
Megamovie   2016. 02. 19.

0

A történet szerint két dampyr(félig ember,félig vámpí) Lissa és barátnője Rose testőrnek tanulnak .Tipikus bugyuta gimnazista sztori annyi extrával hogy most nem emberek "drámáit"követhetjük nyomon hanem vámpírokét,a poénok nagy része nem vicces és a... több»

 
Eniq   2019. 12. 08.

0

Én nagyon szeretem ezt a filmet szinte bármikor újra tudom nézni már nagyon sokszor láttam, de még mindig nem unom. A két főszereplő csajt nagyon bírtam benne teljesen különböznek és ezért jó nézni a párosukat. Kár, hogy nem lett folytatása szívesen megnéztem volna azt is.

 
szd91   2015. 07. 23.

0

Tetszett. Végre valami életszagúbb vámpírsztori mint a Twilight. Nem az a sápatag, lagymatag vámpírbanda akik max a világfájdalmuktól pusztulnak el. Várom a folytatást!

 
idefix   2016. 01. 20.

0

Túl együgyű és bugyuta film, ami inkább a tizenéves korosztályt célozza meg. Rosszak a vágások, a kivitelezés, a színészi játék, nagyon amatőr. Gyerekes sztori.

Galéria (23)

Videók (3)

A film összbevétele 15 391 979 dollár volt (imdb.com).

 

A film Richelle Mead azonos című sorozata alapján készült.

(rbernadett)
 

Sarah Hyland meghallgatása Skype-on keresztül zajlott.

(kázsé)
 

Lucy Fryt már lemondott a szerepről, mivel nem hívták vissza a meghallgatás után. A színésznő türelmetlen volt, de a hívás idővel befutott.

(kázsé)
 

Dominic Sherwood csak pár nappal a forgatás kezdete előtt kapta meg a szerepet.

(kázsé)
 

A pszi-kutyák eredetileg valódi, betanított kutyák voltak, csak később cserélték ki őket CGI-állatokra.

(kázsé)
 

Az eredeti forgatókönyvben Christian szőke volt, Jesse pedig dél-amerikai.

(kázsé)
 

Kirova egy ponton azt mondja, lehetett volna modell is. Olga Kurylenko valóban modellként kezdte a karrierjét.

(kázsé)