Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Angyalok háborúja (1995)

The Prophecy
Filmadatlap
 
16
Szereplők
5
Vélemények
7
Képek
1
Videók

Galéria (7)

Christopher Walken
Christopher Walken

Videók (1)

 
erahurka   2022. 07. 24.

legújabb vélemény

0

Meglepően kellemes kis trash a '90-es évek közepéből, bár kicsit kihagyott ziccernek érzem, valamivel lehetett volna őrültebb és véresebb itt-ott, a végső összecsapás sem volt annyira nagy extra, illetve addig is pöröghetett volna picit jobban. Amúgy... több»

 
Márton   2018. 11. 06.

a nap véleménye

2
Egy gyenge horrorfilm magával ragadó hangulattal

Egy egészen jól elkészített misztikus thriller lett az Angyalok háborúja című film, amiben azért nyomokban megtalálható a horror szál is! Sokak számára szinte teljesen ismeretlen filmről van szó, pedig hát a filmnek készült még négy folytatása, igaz ... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 17.

1

Christopher Walken zseniális karakterszínész,amit ebben a filmben is bizonyít.Lám-lám,még az angyaloknál is dúlnak a hatalmi harcok,és mi emberek csak áldozatok lehetünk.Érdekes sztori,és kifejezetten pörgős misztikus thriller.Ráadásul Viggo Mortensen Lucifer alakítása is plusz egy csillagot jelent nálam.

 
Gyorvik   2022. 01. 20.

0

Kiábrándítóan egysíkú, unalmas, a klisék halmozása teljes apátiát okoz - a hangeffektek erőltetése nyomasztó.

 
Aziren   2015. 02. 21.

0

Az alapsztorit olvasva az volt az első gondolatom, hogy na, ezt látnom kell, meg hát a szereplőgárda is elég impozáns. A film maga viszont csalódás volt. Vontatott, kiszámítható és unalmas volt, egy jó alapötletből nem igazán sikerült kihozni a maxim... több»

A film összbevétele 16 115 878 dollár volt (imdb.com).

 

Christopher Walken első szerepe, mint Gábriel arkangyal.

(Bogi87)
 

A Gábriel arkangyalt megtestesítő Christopher Walken először bújt angyali jelmezbe. Később, a Távkapcs című filmben a halál angyalát játszotta el.

(Bogi87)
 

Gregory Widen egy személyben volt rendezője, producere a filmnek.

(Bogi87)