Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
3
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
NGN   2019. 08. 03.

legújabb vélemény

Angyalbőrben élni jó

A filma alapötlete egész kellemes, a megvalósítás már hagy némi kívánnivalót maga utan. Az angyalok csatározása fent a mennyekben és lent a földön egy nagyon jó alapséma, de persze ezt is el lehet rontani egy gyengécske forgatókönyvvel. Van itt nekünk egy papból nyomozóvá avanzsált emberünk, aztán Gábriel arkangyal akit Cristopher Walken alakít és a kisujjából rázza ki a szerepet valamint a kötelező női szereplő akit Virginia Madsen alakít. És ne feledkezzünk meg persze Viggo Mortensenről sem aki Lucifert játssza egész kellemesen. A történet egy gonosz lélek utáni hajszáról szól, amit Gábriel szeretne nagyon megkaparintani magának, hogy nagyobb hatalomra tegyen szert. Ez a lélek egy kislányban lakozik, őt védelmezi a nyomozó (Elias Koteas) és a tanárnő (Madsen) az ádáz Gábriel ellenében. Ennyiben nagyjából ki is merül a történet, előre kiszamitható minden, meglepetések nem fognak érni bennünket. Nagyon a körmeimet sem rágtam le a film nézése közben, de egynek elment. A látvány közepes, néhol a gyenge CGI ront még kicsit az összképen. Szóval egy esti mozizáshoz jó, ha az ember nem ül le nagy elvárásokkal a képernyő elé.

 
Márton   2018. 11. 06.

a nap véleménye

Egy gyenge horrorfilm magával ragadó hangulattal

Egy egészen jól elkészített misztikus thriller lett az Angyalok háborúja című film, amiben azért nyomokban megtalálható a horror szál is! Sokak számára szinte teljesen ismeretlen filmről van szó, pedig hát a filmnek készült még négy folytatása, igaz azoknak minőségben, egyiknek sem nagyon sikerült elérnie azt a színvonalat, amit az első részben megtalálhatunk! Itt akár mondhatjuk a film egyedi hangulatát, kiváló színészgárdáját, vagy az érdekes történetét! A film hangulata és története kimondottan élvezetes, mert míg a hangulatában egy elég érdekes úgynevezett misztikumfaktor alakul ki, mégsem válik félelmetessé az egész és ez pont a története miatt lehetséges! Mert annyira nézeti magát a fi... több»


 
Aziren   2015. 02. 21.

Az alapsztorit olvasva az volt az első gondolatom, hogy na, ezt látnom kell, meg hát a szereplőgárda is elég impozáns. A film maga viszont csalódás volt. Vontatott, kiszámítható és unalmas volt, egy jó alapötletből nem igazán sikerült kihozni a maximumot. A film egyetlen pozitívumát Christopher Walken és Viggo Mortensen játéka jelentette, akikre mintha rászabták volna ezeknek az őrült figuráknak a szerepeit, és szinte lubickoltak, különösen Viggo. Elképesztő mennyire lazán hozta Lucifer már-már őrületbe hajló, pokoli figuráját. Ha másért nem, ezért megérte megnézni a filmet, de többször nem tenném.

Christopher Walken
Christopher Walken

A film összbevétele 16 115 878 dollár volt (imdb.com).

 

Christopher Walken első szerepe, mint Gábriel arkangyal.

(Bogi87)
 

A Gábriel arkangyalt megtestesítő Christopher Walken először bújt angyali jelmezbe. Később, a Távkapcs című filmben a halál angyalát játszotta el.

(Bogi87)
 

Gregory Widen egy személyben volt rendezője, producere a filmnek.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.