Rólam

Üdvözlet minden filmszeretőnek!

Mint oly sokan, én is nagyon szeretem a filmeket (bár ebben nagy meglepetés nincs, hisz társadalmunk oly szerves részét képezik már, hogy meglenni nélkülük szinte már nem is lehet)! Tökéletes kikapcsolódásnak és szórakozásnak tartom a filmeket és nagyon jó "tápanyag" is egyben egy beszélgetésre is! Jómagam is szeretem megosztani a véleményemet adott filmekről, ami persze szubjektív, hisz mindenki magam dönti majd el, hogy mi lesz a véleménye a filmről, de egy biztos, mindenkinek lesz majd véleménye róla! Úgy gondolom hogy mindenki valamilyen szinten "mindenevő" filmek terén, csak vannak filmes műfajok, amik talán közelebb állnak hozzá. Ez alól persze én sem vagyok kivétel, számomra ez a műfaj a horror lenne. Igen fiatal korom óta szeretem a horrorfilmeket (persze ettől még senki nem lesz a szakértője, magamat sem tartotam soha annak, egyszerűen csak elkötelezettje vagyok a műfajnak)!

Vélemények (177)

2019. 04. 25.
A 80-as évek olasz horror gyöngyszemei
Mindig szerettem a 80-as évek során készített horrorfilmeket, de külön helyet foglalnak el azok, melyeket az olaszok készítettek. Valahogy az a fajta stílus, amit ez idő ... több»
2019. 03. 05.
Egy ördögi holttest története
Még a tavalyi évben találkoztam először a film előzetesével és rendesen felkeltette az érdeklődésemet jelen filmünk története, ezért kicsit reménykedtem is anno benne, ho... több»
2019. 02. 26.
Az örült zsaru újra szolgálatban
Az 1989-ben bemutatott Veszett zsaru című slasher (trash) horrorfilm számomra teljesen ismeretlen volt, majd nem olyan rég, volt szerencsém megtekinteni azt és ha nem is ... több»
Tévécsatornák szörnyei, itt jön az Ogre
Bizonyára már mindenki találkozott ilyen vagy ehhez hasonló szigorúan tévécsatornákra szánt horrorfilmekkel, amik egyértelműen minden tekintetben lényegesen gyengébb szín... több»
2019. 02. 24.
Nézhetetlen
Oly ismerős vagy te nekem valahonnan...
Hiába tudom, hogy a legtöbb cápás film igencsak gyenge színvonalat tud csak nyújtani (persze van pár kivétel és egy két igencsak klasszikus is, de a legtöbb amolyan igazi... több»
Re-cycle (2006)
Penge 2 (2002)
Engedj be! (2008)
Sikoly (1996)
Drakula (1992)
A dolog (1982)
Videodrome (1983)