Film tartalmak

Joe Vickers örült rendőrtiszt visszatér hogy egyedi és véres büntetéseit ezúttal egy nagyváros toronyházában épp legénybúcsút tartó alkalmazottain gya... több»
1859 Ellensford kisvárosában pestis pusztít! Egy helyi lakós Henry Bartlett a fekete mágiát hívja segítségül a pestis előzésére, viszont ezért hatalma... több»
Hamptom Bay, a tengerparti kisváros vonzza a szörfösöket és a vitorlás sportok kedvelőt, viszont egyik nap megcsonkított holtestet vet a partra a víz,... több»

54 The Maus  (2017)

Alex és Selma egy fiatal szerelmespár akik, elutaztak a lány országába Boszniába! Már épp indultak volna vissza Alex hazájába, amikor az autójukkal el... több»
Dom és Kristin közös jövőjüket építik és ehhez az első lépésük egy közös otthon megteremtése! A barátjaik és a család segítenek is mindenben a ház kör... több»
Öt fiatal túrázni indul a közeli erdőbe. Eleinte minden jól alakul, majd idővel felszínre törnek egymás iránti sérelmeik, ami komoly ellentéteket vált... több»

54 Bekerítve  (2018)

Paige egy népszerű turisztikai blog vezetője! A legújabb állomáshelyükre elhívja húgát, Lindsey-t is, de az utazásuk balul sül el és a repülőgépük lez... több»
A fiatal tinilányt, Sam-et örökbe fogadják. Egyik nap iskolából hazajövet, felelőtlensége miatt elveszti mostohatestvérét Oliviát az otthonukhoz közel... több»
Egy fiatalokból álló baráti társaság úgy gondolja nincs, is annál nagyobb móka, hogy ha az idei év Halloween estéjét a helyi kísértett történeteiről i... több»
Egy család és az egyik barátjuk kempingezni indulnak az erdő közepén található házikóba. Miután elfoglalják a szállásukat, a fiatalok felfedező útra i... több»