Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
84
Filmadatlap
 
27
Szereplők
38
Vélemények
21
Képek
1
Videók
Sikoly
 
petraszab   2019. 05. 13.

legújabb vélemény

Skeet Ulrich az egyik kedvencem, úgyhogy a film nálam csak jó lehet. A történet rejtélyessége bejött, jók a karakterek is.

 
indingo   2017. 04. 11.

Régebben biztos nagyobbat ütött, de ma már annyi féle filmet lát az ember, hogy már magasabbak az igények. Nem volt rossz, bár valami csavar azért kellett volna bele.


 
GedyPapa   2017. 03. 11.

Bírtam, nem volt az a "ma bevett" irgalmatlanul véres film, hanem sokkal inkább a borzongatásra és a fordulatokra ment rá. A karakterek is nagyon a helyükön vannak és egy franchise indult el ettől a filmtől, ami a Sikoly álarcokat illeti.

 
Deku   2017. 07. 18.

Akkoriban mikor megnéztem nagyon erősen hatott rám, hisz ez nem a brutalitásról szólt elsősorban. Inkább egy fajta belső félelmet hozott ki az emberből és végig pörgette az ember szívét.

 
dailyfilmsan   2018. 05. 26.

Jó kis horror nem túl ijesztő pont amennyire kell hogy az legyen. A kisvárosi gyilkosságok kliséjén keresztül a film felsorakoztat pár horror afrodiziákumot. Mégis a kedvencem az az iskolában lévő gondnok aki Fredie Kruger ruciban mos fel és még a neve is Fredie. Tulajdonképpen egyfajta horror paródia is mivel a szereplők mind a horror kultuszokat majmolják és alapszabályokat dobálnak egymásnak és mégis annyira könnyen áldozattá válnak. Jó volt megnézni újra.

Rose McGowan
Courteney Cox
Neve Campbell
Rose McGowan
Rose McGowan
David Arquette
Neve Campbell
Rose McGowan
Neve Campbell
Neve Campbell
Matthew Lillard
Jamie Kennedy
Courteney Cox
Neve Campbell
Neve Campbell
Matthew Lillard
Rose McGowan
Jamie Kennedy
Drew Barrymore
David Arquette
Courteney Cox
Jamie Kennedy
Neve Campbell

A film összbevétele 173 046 663 dollár volt (imdb.com).

 

A filmbéli Billy szerepét, felajánlották Joaquin Phoenix-nek, de ő végül visszamondta a felkérést!

(Márton)
 

A film rendezője Wes Craven is feltűnik a filmben mint az iskola takarítója, ráadásul Freddy Krueger tiszteletére Freddy pulóverét és kalapját viseli a jelenetben.

(Timo93)
 

Linda Blair (az 1973-as Ördögűző filmben játszotta a kislányt) szerepel a filmben mint riporter.

(Timo93)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.