Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
70

Ház az erdő mélyén (2012)

The Cabin in the Woods
Filmadatlap
 
27
Szereplők
52
Vélemények
20
Képek
3
Videók
 
BoBamburg   2020. 04. 02.

legújabb vélemény

A horror filmek non-plus-ultrája. Ugyanis nem csak hogy okosan és hűen paródizálja ki a klasszikus horrorokat es slashereket, közben ő maga is egy nagyszerű és okos horror film, amibe minden megvan ami csak kellhet. Sőt, még több is.

 
indingo   2017. 04. 17.

Meghökkentő volt a film, talán ez a legjobb szó rá. Nem erre számítottam, de szerintem senki sem. Egyszer érdemes megnézni a műfaj kedvelőinek.


 
Deku   2017. 12. 23.

Nagyszerű lett, de tényleg ennél nem panaszkodtam. Hangulat növelő ereje van nem is kicsit. Egész pofás kis alkotásra sikeredett a kategóriáján belül. Nekem pont elég is ennyi egy szombat délutánra.

 
dailyfilmsan   2018. 10. 19.

Elég zavarosan indult a film. Nagyon oda kell figyelni hogy megértsük mi is áll minden mögött és türelemmel kell nézni a filmet. Lehet késztetést érzel a kikapcsolásra a felénél mert nem érted miért kell meghalniuk a szereplőknek és nem érted hogy jön ide a laborkörülmény, DE légy türelemmel mert a végén megmagyarázzák és nem is annyira nagy hülyeség. Egy esti izgulós horrornak elmegy.

 
Szilonka   2017. 10. 16.

Nagyon nehezen emészthető film, először nem is érti az ember, hogy most miről is van szó? Utána minden lassanként kitisztul és összeáll a történet. Nem egy sablonos film.

A film összbevétele 70 768 144 dollár volt (imdb.com).

 

Victor Salva is esélye volt rendezőnek, de Drew Goddard szerette volna kipróbálni magát mint rendező, és a film producerei megadták neki ezt a lehetőséget.

(Kóborló )
 

A film rendezője eredetileg Jamie Lee Curtis-t szerette volna leszerződtetni az igazgató szerepére, de mivel ez nem valósult meg, Sigourney Weaver került képbe.

(Kóborló )
 

A filmhez állítólag hatvan különböző szörnyfigurát készítettek el. A többségét számítógépes effektekkel, de voltak olyanok is, amiket sminkekkel és bábokkal jelenítettek meg.

(Kóborló )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.