Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
70%

Ház az erdő mélyén (2012)

The Cabin in the Woods
Filmadatlap
 
27
Szereplők
55
Vélemények
20
Képek
3
Videók
 
jfruzsi97   2020. 10. 20.

legújabb vélemény

Egész nézhető kis film volt. Volt benne jó pár csavar , ami miatt átkellett gondolni, hogy m is történt. Volt benne izgalom. Egyszer nézhető.

 
indingo   2017. 04. 17.

Meghökkentő volt a film, talán ez a legjobb szó rá. Nem erre számítottam, de szerintem senki sem. Egyszer érdemes megnézni a műfaj kedvelőinek.


 
Deku   2017. 12. 23.

Nagyszerű lett, de tényleg ennél nem panaszkodtam. Hangulat növelő ereje van nem is kicsit. Egész pofás kis alkotásra sikeredett a kategóriáján belül. Nekem pont elég is ennyi egy szombat délutánra.

 
dailyfilmsan   2018. 10. 19.

Elég zavarosan indult a film. Nagyon oda kell figyelni hogy megértsük mi is áll minden mögött és türelemmel kell nézni a filmet. Lehet késztetést érzel a kikapcsolásra a felénél mert nem érted miért kell meghalniuk a szereplőknek és nem érted hogy ... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 23.

Nem egy egyszerű film, de tényleg. Kétszer is megnéztem, két nap alatt, mire valahogy átrágtam magam rajta. A képi világ meghökkentő, és persze egy-két érdekes csavart is raktak bele, de kb. ennyi. A vége is egy érdekes koncepció.Nem rossz, de szerintem kissé túlbonyolították. Érdemes megnézni, ajánlott.

 
Kóborló   2020. 02. 08.

Minden van itt

Mikor először volt szerencsém látni eme film előzetesét, egyből éreztem, hogy valami nem szokványos horrorfilmmel lesz dolgom (az első megtekintése után bebizonyosodott, hogy teljesen helytálló volt a megérzésem). Őszintén szólva évekkel ezelőtt, mik... teljes kritika»

 
Szilonka   2017. 10. 16.

Nagyon nehezen emészthető film, először nem is érti az ember, hogy most miről is van szó? Utána minden lassanként kitisztul és összeáll a történet. Nem egy sablonos film.

A film összbevétele 70 768 144 dollár volt (imdb.com).

 

Victor Salva is esélye volt rendezőnek, de Drew Goddard szerette volna kipróbálni magát mint rendező, és a film producerei megadták neki ezt a lehetőséget.

(Kóborló )
 

A film rendezője eredetileg Jamie Lee Curtis-t szerette volna leszerződtetni az igazgató szerepére, de mivel ez nem valósult meg, Sigourney Weaver került képbe.

(Kóborló )
 

A filmhez állítólag hatvan különböző szörnyfigurát készítettek el. A többségét számítógépes effektekkel, de voltak olyanok is, amiket sminkekkel és bábokkal jelenítettek meg.

(Kóborló )
 

A film eredeti bemutatási dátumát először kissé kitolták, mert Joss Whedon és Drew Goddard szerették volna 3D-s technikára is konvertálni. Ezt az ötletüket végül a stúdió elutasította, és csupán 2D-s megjelenése lett a filmnek.

(Kóborló )
 

Joss Whedon és Drew Goddard mindössze három nap alatt írta meg a film forgatókönyvét.

(Kóborló )
 

Ez a film Drew Goddard rendezői debütálása.

(Kóborló )
 

A farkasfej nyelve szilikonból készült, és kivehető volt.

(BSzabina)
 

Maya Massar elmondása szerint először 8 óráig tartott elkészíteni a sminkjét, de még a legjobb napokon is 4-6 órát kellett töltenie a sminkszobában.

(BSzabina)
 

A latin szöveg, amit Dana a naplóból felolvas, a következőképp hangzik: "Dolor supervivo caro. Dolor sublimus caro. Dolor ignio animus."

(BSzabina)
 

A jelenetben, amikor Jules megcsókolja a farkasfejet, a farkas nyelvét porcukorral vonták be, hogy porosnak tűnjön és, hogy a feladat elviselhetőbb legyen a színésznő számára.

(BSzabina)