Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
72%

Ház az erdő mélyén (2012)

The Cabin in the Woods
Filmadatlap
 
27
Szereplők
53
Vélemények
20
Képek
3
Videók

Galéria (20)

Videók (3)

 
jfruzsi97   2020. 10. 20.

legújabb vélemény

1

Egész nézhető kis film volt. Volt benne jó pár csavar , ami miatt átkellett gondolni, hogy m is történt. Volt benne izgalom. Egyszer nézhető.

 
indingo   2017. 04. 17.

0

Meghökkentő volt a film, talán ez a legjobb szó rá. Nem erre számítottam, de szerintem senki sem. Egyszer érdemes megnézni a műfaj kedvelőinek.

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 23.

0

Nem egy egyszerű film, de tényleg. Kétszer is megnéztem, két nap alatt, mire valahogy átrágtam magam rajta. A képi világ meghökkentő, és persze egy-két érdekes csavart is raktak bele, de kb. ennyi. A vége is egy érdekes koncepció.Nem rossz, de szerintem kissé túlbonyolították. Érdemes megnézni, ajánlott.

 
Kóborló   2020. 02. 08.

0
Minden van itt

Mikor először volt szerencsém látni eme film előzetesét, egyből éreztem, hogy valami nem szokványos horrorfilmmel lesz dolgom (az első megtekintése után bebizonyosodott, hogy teljesen helytálló volt a megérzésem). Őszintén szólva évekkel ezelőtt, mik... teljes kritika»

 
Deku   2017. 12. 23.

0

Nagyszerű lett, de tényleg ennél nem panaszkodtam. Hangulat növelő ereje van nem is kicsit. Egész pofás kis alkotásra sikeredett a kategóriáján belül. Nekem pont elég is ennyi egy szombat délutánra.

 
dailyfilmsan   2018. 10. 19.

0

Elég zavarosan indult a film. Nagyon oda kell figyelni hogy megértsük mi is áll minden mögött és türelemmel kell nézni a filmet. Lehet késztetést érzel a kikapcsolásra a felénél mert nem érted miért kell meghalniuk a szereplőknek és nem érted hogy ... több»

 
Szilonka   2017. 10. 16.

0

Nagyon nehezen emészthető film, először nem is érti az ember, hogy most miről is van szó? Utána minden lassanként kitisztul és összeáll a történet. Nem egy sablonos film.

A film összbevétele 70 768 144 dollár volt (imdb.com).

 

Victor Salva is esélye volt rendezőnek, de Drew Goddard szerette volna kipróbálni magát mint rendező, és a film producerei megadták neki ezt a lehetőséget.

(Kóborló )
 

A film rendezője eredetileg Jamie Lee Curtis-t szerette volna leszerződtetni az igazgató szerepére, de mivel ez nem valósult meg, Sigourney Weaver került képbe.

(Kóborló )
 

A filmhez állítólag hatvan különböző szörnyfigurát készítettek el. A többségét számítógépes effektekkel, de voltak olyanok is, amiket sminkekkel és bábokkal jelenítettek meg.

(Kóborló )
 

A film eredeti bemutatási dátumát először kissé kitolták, mert Joss Whedon és Drew Goddard szerették volna 3D-s technikára is konvertálni. Ezt az ötletüket végül a stúdió elutasította, és csupán 2D-s megjelenése lett a filmnek.

(Kóborló )
 

Joss Whedon és Drew Goddard mindössze három nap alatt írta meg a film forgatókönyvét.

(Kóborló )