Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
69

Ház az erdő mélyén (2012)

The Cabin in the Woods
Filmadatlap
 
27
Szereplők
49
Vélemények
20
Képek
2
Videók
 
indingo   2017. 04. 17.

Meghökkentő volt a film, talán ez a legjobb szó rá. Nem erre számítottam, de szerintem senki sem. Egyszer érdemes megnézni a műfaj kedvelőinek.

 
Deku   2017. 12. 23.

Nagyszerű lett, de tényleg ennél nem panaszkodtam. Hangulat növelő ereje van nem is kicsit. Egész pofás kis alkotásra sikeredett a kategóriáján belül. Nekem pont elég is ennyi egy szombat délutánra.


 
dailyfilmsan   2018. 10. 19.

Elég zavarosan indult a film. Nagyon oda kell figyelni hogy megértsük mi is áll minden mögött és türelemmel kell nézni a filmet. Lehet késztetést érzel a kikapcsolásra a felénél mert nem érted miért kell meghalniuk a szereplőknek és nem érted hogy jön ide a laborkörülmény, DE légy türelemmel mert a végén megmagyarázzák és nem is annyira nagy hülyeség. Egy esti izgulós horrornak elmegy.

 
Szilonka   2017. 10. 16.

Nagyon nehezen emészthető film, először nem is érti az ember, hogy most miről is van szó? Utána minden lassanként kitisztul és összeáll a történet. Nem egy sablonos film.

 
Edii   2015. 04. 23.

Véleményem szerint ez egy remekül sikerült film, tele izgalommal és feszültséggel. A színészek nagyon jól alakították karakterüket, különösen Richard Jenkins. Nem egy világ megváltó film, de 95 perc erejéig biztos, hogy jól szórakozik az ember.

A film összbevétele 70 768 144 dollár volt (imdb.com).

 

A farkasfej nyelve szilikonból készült, és kivehető volt.

(BSzabina)
 

Maya Massar elmondása szerint először 8 óráig tartott elkészíteni a sminkjét, de még a legjobb napokon is 4-6 órát kellett töltenie a sminkszobában.

(BSzabina)
 

A latin szöveg, amit Dana a naplóból felolvas, a következőképp hangzik: "Dolor supervivo caro. Dolor sublimus caro. Dolor ignio animus."

(BSzabina)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.