Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
69

Ház az erdő mélyén (2012)

The Cabin in the Woods
Filmadatlap
 
27
Szereplők
47
Vélemények
20
Képek
1
Videók
 
indingo   2017. 04. 17.

Meghökkentő volt a film, talán ez a legjobb szó rá. Nem erre számítottam, de szerintem senki sem. Egyszer érdemes megnézni a műfaj kedvelőinek.

 
Szilonka   2017. 10. 16.

Nagyon nehezen emészthető film, először nem is érti az ember, hogy most miről is van szó? Utána minden lassanként kitisztul és összeáll a történet. Nem egy sablonos film.


 
Edii   2015. 04. 23.

Véleményem szerint ez egy remekül sikerült film, tele izgalommal és feszültséggel. A színészek nagyon jól alakították karakterüket, különösen Richard Jenkins. Nem egy világ megváltó film, de 95 perc erejéig biztos, hogy jól szórakozik az ember.

 
MKristijan   2016. 11. 14.

Nem azt kaptam amire számítottam. Sokáig ódzkodtam is a megnézésétől, mert biztos "para". De valójában annyira nem is az és nem is annyira horror mint amennyire gondoltam. Valójában senki nem mondta volna meg hogy úgy végződik ahogy. Ezért a fordulatért kapta a 4 csillagot. Az eleje miatt a mínusz 1-et

 
VvV   2018. 11. 29.

Én csak kapkodtam a fejem, hogy most akkor mi is történik. Nem erre számítottam, maga a története és az elképzelése nem rossz.

 

A farkasfej nyelve szilikonból készült, és kivehető volt.

(BSzabina)
 

Maya Massar elmondása szerint először 8 óráig tartott elkészíteni a sminkjét, de még a legjobb napokon is 4-6 órát kellett töltenie a sminkszobában.

(BSzabina)
 

A latin szöveg, amit Dana a naplóból felolvas, a következőképp hangzik: "Dolor supervivo caro. Dolor sublimus caro. Dolor ignio animus."

(BSzabina)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.