Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
41

Halloween: Feltámadás (2002)

Halloween: Resurrection
Filmadatlap
 
21
Szereplők
2
Vélemények
7
Képek
2
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Márton   2018. 11. 01.

legújabb vélemény

Hangulatában is más a Halloween: Feltámadás a széria korábbi részeitől

Sok helyen olvastam hogy nagyon sokan utálták az immáron nyolcadik részénél tartó Halloween filmet, én mégis megvoltam vele. Persze én sem mondanám azt, hogy bármilyen szinten is meg tudta volna közelíteni az első avagy a második rész szintjét, de nem volt ez annyira rossz próbálkozás! Apropó második rész, jelen filmünk rendezője (Rick Rosenthal) készítette anno pont azt a részt is, ami azért is fontos, mert szerintem az 1981-ben készült második résznek sikerült a legjobban megközelítenie Carpenter mesterművét, legalábbis hangulatban az volt a legközelebb hozzá! Voltak olyan dolgok a nyolcadik részben, amiket lehetett értékelni. Kezdésre itt van máris a film első 15 perce, ahol végre sikerül... több»

 
moov18   2016. 02. 10.

Ez a rész ölte meg a Halloween sorozatot. Unalmas, kiszámítható, sablonos. Mit mondhatnék még? Egyáltalán nem nyűgözött le. Üresjáratokkal telerakott, erőltetett kis bohóckodás. Rém gyenge, agysejtpusztító, álmosító alkotás. Nem is tudnám most kellőképp alátámasztani kritikám, mindenki nézze meg és döntse el! Rettenetes hibákkal teli, a vége pedig lezáratlan. Különböző fórumokon erősen bálványozzák ezt a "gyönyörűséget". Nem értem mire fel a nagy örömködés, boldogságérzet?! A horror halálát láthattuk. Porig gyalázta a Halloween filmeket. Egy paródiának simán elmehetett volna, úgy az öt csillag is jogos lenne. Így viszont! Szörnyen unalmas, nehezen indul be, feszültségmentes. Egyszerűen képtelen megteremteni az atmoszférát, semmi hatásos nincs benne. A színészi játékot néhol már fizikai fájdalom volt nézni, olyan rossz. A bekamerázott ház és az internetes nézősereg is eléggé erőltetett volt. Nem tetszett! Röviden: nagyon messzire érdemes elkerülni, amennyiben összetalálkozunk vele nem megnézni! Unalmas, semmitmondó, se eleje se vége, kiszámítható, vér gyenge. Helyette inkább kapcsolgassunk a televízióba, még ott is nagyobb az esély, hogy találunk valami értelmesebbet. Két csillag mert jószívű voltam!

A film összbevétele 37 664 855 dollár volt (imdb.com).

 

Jamie Lee Curtis állítólag csak azért vállalta a szereplést a filmben, hogy végre tegyék már el láb alól a karakterét.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.