Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
NA
Filmadatlap
 
33
Szereplők
Vélemények
1
Képek
4
Videók
 

Jamie Lee Curtis immáron hatodik alkalommal alakítja Laurie Strode szerepét. A színésznő ezzel lekörözte Donald Pleasenece-t, aki a Halloween Killsig a legtöbb alkalommal tűnt fel franchise filmjeiben.

(hp)
 

Tommy Doyle szerepét Paul Ruddnak is felajánlották, azonban a színész a Szellemirtók: Örökség forgatása miatt nem tudta vállalni a szereplést.

(hp)
 

Michael Myers szerepét Nick Castle és James Jude Courtney alakítják a filmben.

(hp)
 

Ez a Halloween-franchise 12. filmje.

(hp)
 

Laurie Strode szerepében ismét Jamie Lee Curtist láthatjuk.

(hp)
 

A Universal Pictures 2019. július 19-én egyidejűleg jelentette be a 2018-as Halloween-film mindkét folytatásának premierdátumát.

(hp)
 

A Halloween Killsben visszatér a franchise-hoz a Halloween 2 és a Halloween - 20 évvel később sztárja, Nancy Stephens. Akárcsak ebben a filmben, a két említett horrorban is Marion Chambers nővért alakította.

(hp)
 

A filmben a 1978-as Halloween - A rémület éjszakája több színésze is feltűnik, köztük Charles Cyphers is, akit ismét Leigh Brackett seriff szerepében láthatunk. A színész a 2007-es Methodic óta nem vállalt filmet.

(hp)
 

Filmben feltűnik az eredeti Halloween sztárja, Kyle Richards, hogy ismét eljátssza Lindsey Wallace szerepét.

(hp)
 

Tommy Doyle karakterét, akit az eredeti Halloween-filmben Brian Andrews játszott, ezúttal Anthony Michael Hall alakítja.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.