Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
62%

Gyilkos nemzedék (2018)

Assassination Nation
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
23
Képek
4
Videók
 
Márk   2020. 12. 23.

legújabb vélemény

0

Szerintem ez pont az a film, ami mellett nem lehet elmenni szó nélkül: valaki vagy nagyon szereti, és mindenhol ezt fogja hangoztatni, vagy nagyon kiborulnak tőle. Engem pont ezért nem igazán mozgatott meg, de ez csak én vagyok.

 
Kururuk   2020. 12. 18.

0

Feleslegesen maníros film, aminek nincs igazából mondanivalója - az egész tiszta l'art pour l'art, aminek nincs kifutása. Mintha csak önmagáért létezne. Kár, mert ebben az erős tartalomban igazán elrejthettek volna valami üzenetet is.


 
Buffy   2020. 12. 13.

0

Elképesztően kegyetlen és erőszakos film, ami tele van igazán korhatáros jelenetekkel. De még azok a jelenetek is azok, amikben igazából nem történik semmi.

Galéria (23)

Bella Thorne
Abra Chouinard
Hari Nef
Suki Waterhouse
Suki Waterhouse
Bill Skarsgård

Videók (4)

 
Mindannyiunknak vannak titkai. Ha nem is kifejezetten rejtegetni valónk, de olyan dolgok, amiknek nem örülnénk, ha mások fülébe jutna. De mi történne, ha a szexvideónk körbe járna a suliban, a barátnőnk rájönne, hogy hány csajjal kavarunk a háta mögött, vagy kiderülne, milyen zavarba ejtő dolgok után keresgélünk a neten, ha magunk vagyunk? És mihez kezdenénk, ha ugyan ezeket a dolgokat a világon mindenki megtudná rólunk? több»