Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Izomagyak (2013)

Pain & Gain
Filmadatlap
 
29
Szereplők
32
Vélemények
11
Képek
1
Videók

Galéria (11)

Videók (1)

 
Tarabas80   2021. 07. 02.

legújabb vélemény

0

Fenomenális!

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

0

Felkavaró film, melyet azért készítettek és azért vállaltak el ilyen elismert nevek színészként, mert példát akartak statuálni és reményt adni egy jobb világnak.

 
indingo   2017. 04. 15.

0

Nagyon bírom az igaz történetet, mér ha csak részben is volt az. A jelenleg fellelhető legjobb csapatot rakták össze, mindenki nagyon jól hozta a karaktert.

 
Deku   2017. 08. 17.

0

Nekem mindenesetre bejött ez a film. Egyszerű de mégis nézhető egy két ilyen film is kell. Nem húzza le az ember kedvét, hanem elszórakoztatja, de később nem feltétlen emlékszel rá.

 
7ETEDIK   2019. 02. 10.

1

Tanulságos film az amerikai álomról, a kapzsiságról, ostobaságról és még sok minden másról. Michael Bay pedig ismét bizonyítja, valóban jó rendező és nem csak a látványban pazar. Kedvencem mikor Rock kinnt sütögeti a kezeket az utcán és odaírják, még mindig igaz történet...

 
Sabnock Sanatory   2020. 11. 13.

0

Talán igaz volt, talán nem. De mindegy, lényegtelen. A "Szikla" nem színész, és ezt ebben a hollivúdi trutyiban is bőven megmutatja. Mark Wahlberget és Anthony Mackie-t sajnálom, hogy ennyire nívótlan gagyiban szerepeltek. Bár nem hiszem, hogy pisztolyt tartottak volna a fejükhöz.

 
dailyfilmsan   2019. 12. 13.

0

Eleinte nem tetszett a film túl felszínesnek és agyatlannak találtam, az agyatlan státuszát megtartotta a film végére is csak beláttam hogy ez egy megtörtént esemény és ez az emberi természet, egy ember cselekvése agy nélkül felszínes indokból. Úgyho... több»

A film összbevétele 86 175 291 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben elrabolt gyorsétterem tulajdonos valójában magyar származású volt.

(7ETEDIK )
 

A szereplők neveit megváltoztatták a tragédia áldozatainak érdekében.

(7ETEDIK )
 

A főszereplő Mark Wahlberget beperelték azért, hogy a film logójával ellátott táplálékkiegészítőt hozott forgalomba. A pert Wahlberg nyerte, a bíróság nem talált ebben semmi kivetnivalót.

(Bogi87)
 

A való életben meggyilkolt férfi testvére, Griga Zsuzsanna beperelte a Paramount Studios-t, hogy filmet készítettek és viccet csináltak rokona halálából. A pert megnyerte.

(Bogi87)
 

Az akcióvígjáték valóban megtörtént eseményen alapul, azonban azt kevesen tudják, hogy mindennek magyar vonatkozása van. Az Amerikában egy 18+ telefonos cég alapításával milliomossá váló Griga Ferencet 1995-ben testépítők rabolták el. Indítékuk az volt, hogy váltságdíjat kérjenek, pénzt szerezzenek. Az eset sajnos tragikus véget ért, Ferencet megölték egy súlyzó segítségévek, míg feleségét nyugtatókkal adagolták túl.

(Bogi87)