Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
81

Izomagyak (2013)

Pain & Gain
Filmadatlap
 
28
Szereplők
23
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Felkavaró film, melyet azért készítettek és azért vállaltak el ilyen elismert nevek színészként, mert példát akartak statuálni és reményt adni egy jobb világnak.

 
indingo   2017. 04. 15.

Nagyon bírom az igaz történetet, mér ha csak részben is volt az. A jelenleg fellelhető legjobb csapatot rakták össze, mindenki nagyon jól hozta a karaktert.


 
hsanya182   2015. 05. 05.

Egy snassz akciófilmnek gondoltam de NEM! Egy igaz történet, mely szórakoztató, vicces, tanító és elgondolkodtató egyben és a szinkron is bejött nekem. Jók a szinészi játékok. Többszörnézős. :)

 
Deku   2017. 08. 17.

Nekem mindenesetre bejött ez a film. Egyszerű de mégis nézhető egy két ilyen film is kell. Nem húzza le az ember kedvét, hanem elszórakoztatja, de később nem feltétlen emlékszel rá.

 
Bazzzsi   2017. 11. 23.

Sose gondoltam volna,hogy egy testépítésről szóló film le tud majd kötni. Talán az igényesen kidolgozott történet és a remek színészi játékoknak volt köszönhető.

 

A filmben elrabolt gyorsétterem tulajdonos valójában magyar származású volt.

(Hetedik )
 

A szereplők neveit megváltoztatták a tragédia áldozatainak érdekében.

(Hetedik )
 

A főszereplő Mark Wahlberget beperelték azért, hogy a film logójával ellátott táplálékkiegészítőt hozott forgalomba. A pert Wahlberg nyerte, a bíróság nem talált ebben semmi kivetnivalót.

(Bogi87 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.