Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80

Izomagyak (2013)

Pain & Gain
Filmadatlap
 
29
Szereplők
29
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Izomagyak
 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Felkavaró film, melyet azért készítettek és azért vállaltak el ilyen elismert nevek színészként, mert példát akartak statuálni és reményt adni egy jobb világnak.

 
indingo   2017. 04. 15.

Nagyon bírom az igaz történetet, mér ha csak részben is volt az. A jelenleg fellelhető legjobb csapatot rakták össze, mindenki nagyon jól hozta a karaktert.


 
Deku   2017. 08. 17.

Nekem mindenesetre bejött ez a film. Egyszerű de mégis nézhető egy két ilyen film is kell. Nem húzza le az ember kedvét, hanem elszórakoztatja, de később nem feltétlen emlékszel rá.

 
HETEDIK   2019. 02. 10.

Tanulságos film az amerikai álomról, a kapzsiságról, ostobaságról és még sok minden másról. Michael Bay pedig ismét bizonyítja, valóban jó rendező és nem csak a látványban pazar. Kedvencem mikor Rock kinnt sütögeti a kezeket az utcán és odaírják, még mindig igaz történet...

 
Norbi   2018. 07. 28.

Nagyágyúkból nagy filmet létrehozni nem egy megerőltető feladat. Kicsit számomra légből kapott ötlet, de jól lett megcsinálva. A humor ütött, úgy ahogy gondoltam.

A film összbevétele 86 175 291 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben elrabolt gyorsétterem tulajdonos valójában magyar származású volt.

(HETEDIK )
 

A szereplők neveit megváltoztatták a tragédia áldozatainak érdekében.

(HETEDIK )
 

A főszereplő Mark Wahlberget beperelték azért, hogy a film logójával ellátott táplálékkiegészítőt hozott forgalomba. A pert Wahlberg nyerte, a bíróság nem talált ebben semmi kivetnivalót.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.