Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82

Izomagyak (2013)

Pain & Gain
Filmadatlap
 
28
Szereplők
26
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Felkavaró film, melyet azért készítettek és azért vállaltak el ilyen elismert nevek színészként, mert példát akartak statuálni és reményt adni egy jobb világnak.

 
indingo   2017. 04. 15.

Nagyon bírom az igaz történetet, mér ha csak részben is volt az. A jelenleg fellelhető legjobb csapatot rakták össze, mindenki nagyon jól hozta a karaktert.


 
Deku   2017. 08. 17.

Nekem mindenesetre bejött ez a film. Egyszerű de mégis nézhető egy két ilyen film is kell. Nem húzza le az ember kedvét, hanem elszórakoztatja, de később nem feltétlen emlékszel rá.

 
hsanya182   2015. 05. 05.

Egy snassz akciófilmnek gondoltam de NEM! Egy igaz történet, mely szórakoztató, vicces, tanító és elgondolkodtató egyben és a szinkron is bejött nekem. Jók a szinészi játékok. Többszörnézős. :)

 
Norbi   2018. 07. 28.

Nagyágyúkból nagy filmet létrehozni nem egy megerőltető feladat. Kicsit számomra légből kapott ötlet, de jól lett megcsinálva. A humor ütött, úgy ahogy gondoltam.

 

A filmben elrabolt gyorsétterem tulajdonos valójában magyar származású volt.

(Hetedik )
 

A szereplők neveit megváltoztatták a tragédia áldozatainak érdekében.

(Hetedik )
 

A főszereplő Mark Wahlberget beperelték azért, hogy a film logójával ellátott táplálékkiegészítőt hozott forgalomba. A pert Wahlberg nyerte, a bíróság nem talált ebben semmi kivetnivalót.

(Bogi87 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.