Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
79%

Izomagyak (2013)

Pain & Gain
Filmadatlap
 
29
Szereplők
29
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Izomagyak
 
dailyfilmsan   2019. 12. 13.

legújabb vélemény

Eleinte nem tetszett a film túl felszínesnek és agyatlannak találtam, az agyatlan státuszát megtartotta a film végére is csak beláttam hogy ez egy megtörtént esemény és ez az emberi természet, egy ember cselekvése agy nélkül felszínes indokból. Úgyho... több»

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Felkavaró film, melyet azért készítettek és azért vállaltak el ilyen elismert nevek színészként, mert példát akartak statuálni és reményt adni egy jobb világnak.


 
indingo   2017. 04. 15.

Nagyon bírom az igaz történetet, mér ha csak részben is volt az. A jelenleg fellelhető legjobb csapatot rakták össze, mindenki nagyon jól hozta a karaktert.

 
Deku   2017. 08. 17.

Nekem mindenesetre bejött ez a film. Egyszerű de mégis nézhető egy két ilyen film is kell. Nem húzza le az ember kedvét, hanem elszórakoztatja, de később nem feltétlen emlékszel rá.

 
HETEDIK   2019. 02. 10.

Tanulságos film az amerikai álomról, a kapzsiságról, ostobaságról és még sok minden másról. Michael Bay pedig ismét bizonyítja, valóban jó rendező és nem csak a látványban pazar. Kedvencem mikor Rock kinnt sütögeti a kezeket az utcán és odaírják, még mindig igaz történet...

 
Norbi   2018. 07. 28.

Nagyágyúkból nagy filmet létrehozni nem egy megerőltető feladat. Kicsit számomra légből kapott ötlet, de jól lett megcsinálva. A humor ütött, úgy ahogy gondoltam.

 
Bazzzsi   2017. 11. 23.

Sose gondoltam volna,hogy egy testépítésről szóló film le tud majd kötni. Talán az igényesen kidolgozott történet és a remek színészi játékoknak volt köszönhető.

A film összbevétele 86 175 291 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben elrabolt gyorsétterem tulajdonos valójában magyar származású volt.

(HETEDIK )
 

A szereplők neveit megváltoztatták a tragédia áldozatainak érdekében.

(HETEDIK )
 

A főszereplő Mark Wahlberget beperelték azért, hogy a film logójával ellátott táplálékkiegészítőt hozott forgalomba. A pert Wahlberg nyerte, a bíróság nem talált ebben semmi kivetnivalót.

(Bogi87)
 

A való életben meggyilkolt férfi testvére, Griga Zsuzsanna beperelte a Paramount Studios-t, hogy filmet készítettek és viccet csináltak rokona halálából. A pert megnyerte.

(Bogi87)
 

Az akcióvígjáték valóban megtörtént eseményen alapul, azonban azt kevesen tudják, hogy mindennek magyar vonatkozása van. Az Amerikában egy 18+ telefonos cég alapításával milliomossá váló Griga Ferencet 1995-ben testépítők rabolták el. Indítékuk az volt, hogy váltságdíjat kérjenek, pénzt szerezzenek. Az eset sajnos tragikus véget ért, Ferencet megölték egy súlyzó segítségévek, míg feleségét nyugtatókkal adagolták túl.

(Bogi87)
 

A Pain & Gain című film elkészítéséhet 26 millió dollárra volt szükség. A bevételek meghaladták a kiadásokat, ugyanis 86 millió dollárra rúgtak.

(Bogi87)
 

A film forgatókönyve Peter Collins 1999-ben a Miami New Times-ban megjelent cikksorozata alapján íródott.

(hp )
 

Dwayne Johnson közel 300 fontra (130 kg) gyúrta fel magát a szerep kedvéért.

(kázsé)
 

Michael Bay első korhatáros filmje 2003 óta.

(kázsé)
 

Michael Bay 2000 óta tervezte ennek a filmnek az elkészítését.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.