Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
62%

Tökéletlenek (1997)

Suicide Kings
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
19
Képek
1
Videók

Galéria (19)

Jeremy Sisto
Jay Mohr
Henry Thomas
Johnny Galecki
Sean Patrick Flanery
Sean Patrick Flanery
Sean Patrick Flanery
Jeremy Sisto
Jay Mohr
Jay Mohr
Nina Siemaszko
Christopher Walken
Sean Patrick Flanery
Henry Thomas
Denis Leary
Sean Patrick Flanery

Videók (1)

 
Nagy Zsolt   2019. 04. 16.

legújabb vélemény

0
Ti ezt tényleg komolyan gondoltátok?????

Újságokból, hírekből értesülni előbb-utóbb, hogy tényleg léteznek ekkora barmok - balekok, akik alábecsülik a helyzetet. A konkrét eset/ történet nem rossz, sőt egy kis jóakarattal és "művészi túlzással", akár hihetőnek is tűnhet. Látványban nem valami gazdag, a díszletre és a forgatási helyszínekre biztos nem kellett sokat költeniük, inkább a mesén van a hangsúly de, nehezményezem, hogy a zárójelenetet nem mutatták, úgy , ahogy "ildomos" lett volna, egy ilyen filmben.

 
lakilúk   2015. 11. 24.

0

Na, ez az a film, amit bármikor meg lehet nézni, annyira szórakoztató. A parádés szereposztás mellett egy nagyon jó forgatókönyvet toltak a film alá, szerintem nagyon el van találva az ötlet. Christopher Walken alakítása pedig az egyik legjobb, szerintem.

 
issue   2015. 10. 25.

0

Nekem valahogy nem jött be ez a "toljuk fullba a kretént" koncepció. Valahogy megfáradtnak tartom. Bár vannak a filmnek erős, sőt akár idézhető pillanatai is, többségével azonban eléggé üres a játékidő.

A film összbevétele 1 692 872 dollár volt (imdb.com).

 

A filmhez több befejezést is forgattak és a moziba végül az került, ami a tesztvetítések során a legjobban szerepelt. A többi befejezés megtalálható a dvd-kiadás extrái közt.

(dulkap)