Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
23
Vélemények
38
Képek
4
Videók
 
indingo   2017. 10. 28.

Nekem nagyon tetszett a film. Az elején ez a mézes-mázas közösség bemutatása is egyben volt túlzás, humoros, de elítélendő is. A története is különlegses és nagyon kedveltem ezt a 60-as évek körüli amerikát.

 
alexxx   2017. 10. 23.

Hát, akármennyire is sajnálom, de ez most nem jött össze George Clooney-nak. A film elég nagy katyvasz, érzem, hogy van mögötte valami, és a koncepció még jó is volt, de ebben a formában ez nem sokat ér sajnos. Nálam legfeljebb 3 csillagot.


 
Norbi   2018. 07. 09.

Nagyon tetszett. A kirakatélet nagyszerű példája, és ahogy összeomlik. A rasszizmus a szomszédságban már a film elején elég fura hangulatot árasztott, ami a fő story-ban is megjelenik idővel. Szerettem a film hangulatát, mintha önmagát parodizálta volna ki. A kisfiú ,mintha nem is ebbe a családba tartozna. Idegenkedtem a szülőktől, és a lakóktól. A lakók teljes mértékben képviselik a társadalom bárány rétegét, akik mennek mások után szó nélkül. És az apa kibontakozása sem volt felhőtlen emberi történet. Mindennek a teteje a végén amikor az apa , és fia egymással szembe ülnek, míg várja a gyerek döntését.Hihetetlen színészi játék.A gyönyörű képi világ már csak hab a tortán.

 
gondi94   2018. 03. 30.

Sajnos csak egyszer nézős lett. Azt hittem az első képek alapján, hogy egy nagyon jó thrillert fogok látni. Hát ez nem így lett, mert az idilli környezet nem lett rossz, sőt a kitalált város egészen tetszetős, bár néha "kicsinek" érződik. A karakterek csak látszólag sokoldalúak, valójában nagyon kidolgozatlanok és "műek". A történet rémísztően kiszámítható a végét kivéve, ami azért nem üt akkorát amekkorát kellene. Ezért a filmben lévő "csavarok", ha lehet egyáltalán így nevezni a kiszámíthatóságuk miatt, nagyon erőtlenek. Georg Clooney által rendezett film, ugyan nem nézhetetlen, de nem is egy olyan film amire majd még sokáig emlékezni fogunk! Egyetlen jó elem az egész filmben a feketék elleni zaklatások és a "család" nyaka körül szoruló hurok párhuzamos erősödése.

 
TomÁcs   2018. 04. 18.

Érdekes volt a film elején a két Julianne Moore. Történetben én teljesen mást vártam, de így se volt rossz. Az apa-fiú kapcsolatba mélyebben is bele mehettek volna, hogy miért lett ilyen az apa viszonya a fiához.

Julianne Moore
Matt Damon
Matt Damon
Matt Damon
Noah Jupe
Matt Damon
Julianne Moore
Matt Damon
Noah Jupe
Julianne Moore
Oscar Isaac
Noah Jupe
Glenn Fleshler
Noah Jupe
Matt Damon
Matt Damon
Julianne Moore
Matt Damon
Jack Conley
Julianne Moore
Matt Damon
Matt Damon
Julianne Moore
Matt Damon
Matt Damon
Noah Jupe
Julianne Moore
Julianne Moore
Matt Damon
Julianne Moore
Matt Damon
Oscar Isaac
Julianne Moore
Matt Damon
Matt Damon
Julianne Moore
Oscar Isaac
George Clooney
Julianne Moore
Matt Damon
George Clooney
George Clooney
 
El tudom képzelni ugyan, hogy lesz, akit teljes mértékben be fog szippantani, de nekem ez csak az év egyik legnagyobb csalódása.

3/10 több»
 
Matt Damon mindenre képes, ezt szó szerint meg is mutatja. Julianne Moore is remek, ő is Hollywood Jolly Jokerei között van, ha karaktermegformálásról van szó, de a már megszokott szólást alkalmazva, a show-t Oscar Isaac lopja el a biztosító nyomozójaként. Milyen érdekes, ha Coenék annak idején leforgatták volna a filmet, akkor ezt a figurát alakította volna George Clooney. Még szerencse, hogy időközben kiöregedett a szerepből. 65/100 több»
 
Akik egy Clooney-Coen-Damon trió (kvartett) hallatán nagy elvárásokat támasztanak a Suburbiconnal szemben, azok szinte biztosan csalódni fognak, ugyanakkor egy bő másfél órás korrekt szórakozásra pont eleget nyújt.
Értékelés: 68/100 több»

A film összbevétele 5 775 178 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 9 187 160 forintot termelt. A hazai mozik összesen 9 577 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Eredetileg november 3.-án mutatták volna be, de Paramount előrehozta augusztus 27.-ére.

(gondi94)
 

25 millió dolláros költségvetésből készült.

(gondi94)
 

George Clooney a Coen-fivérek négy filmjében is játszott már, ez azonban az első alkalom, hogy ő maga forgatott filmet a páros forgatókönyvéből.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.