Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
34
Vélemények
35
Képek
4
Videók
 
indingo   2018. 09. 22.

Nálam az év egyik meglepetése a film. A története végig lekötött és még nevetni is tudtam és az izgalom sem maradt el.

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 10. 10.
A kertvárosi idill vége

Igazi kertvárosi, idillikus képpel indít a film, amelyben anyukák versengenek az iskolában legtöbb feladatot vállaló mami szerepéért. Ebben Stephanie a legmenőbb. Már a legelső jelenetek egyikében rá kell szólni, hogy ne firkálja tele a nevével a táblát, amelyen fel lehet iratkozni a projektekre. Anna Kendrick megítélése önmagában is kicsit kétes, van a játékában valami, ami iszonyatosan idegesítővé teheti egyesek szemében (én mondjuk nem tartozom közéjük, a legtöbb szerepében kedveltem)…és tessék, Stephanie-ként elég erre a „valamire” ráerősítenie kicsit, máris tökéletesen tudja hozni a karaktert. Ezt a túlbuzgó, egyébként végtelenül unalmas nőt (iszonyatosan ízléstelen öltözködéssel), aki ... több»


 
mamiéstöti2   2018. 10. 24.
Ütősen indul az Egy kis szívesség

A film eleje pazar volt, nagyon pörgősen indult, a történet jól fel lett vezetve, Anna Kendrick hozta a már tőle jól megszokott vígjátékaiból ismert karaktert és profizmust, míg Blake Lively a tőle nem messze álló nagyvilági nőt. Ezután megtörtént a főcselekmény, miszerint a Lively által játszott Emily eltűnik és újdonsült barátnője Stephanie nyakába szakad minden eddigi tennivalója, miszerint vigyázzon az eltűnt nő fiára és még lássa el férjét is. Stephanie, mivel példás egyedülálló anyuka maximálisan megfelel az elvárásoknak, sőt még arra is akad ideje, hogy utánajárjon a rejtélynek, főleg azután, miután megtalálják Emily holttestét egy tó fenekén. Innentől kezdve a film viszont átmegy egy... több»

 
Berto49   2018. 09. 13.

Ezt a filmet választottam a nyert mozijegy utalvánnyal, ezúton köszönöm! Nem volt alkalmam rá, hogy elolvassam Darcey Bell azonos című regényét, de a film megnézése után biztosan nem is fogom. Azért figyeltem fel erre a munkára, mert a könyvvel kapcsolatban emlegették Gillian Flynn nevét, akinek két írása („Holtodiglan”, „Sötét helyek”) nagyon tetszett. A film alapján állítom, hogy ennek a gyenge történetnek nem sok köze van Flynn említett írásaihoz, legföljebb az „Élés tárgyak”-hoz, ami olvasva nagyon nem tetszett. A film szerintem elég lagymatagra sikeredett, túl hosszú a majdnem két órás játékidő. Különböző csavarokkal próbálkoztak színesíteni a cselekményt, de mindegyik már ezerszer látott megoldás volt. Másik gondom az volt, hogy egy ilyen jelentéktelen külsejű és tehetségű színésznőre bízni a főszerepet, mint Anna Kendrick nagy tévedés. Grimaszai, amivel Stephanie figuráját életszerűvé akarta tenni az esetek többségében erőltetett, irritáló. Csifó Dorina sipító szinkronhangja is zavart, sok esetben nem is értettem a szövegét. Blake Lively sem egy kimondott színésznői őstehetség. Sean, a férj szerepét játszó „félig” maláj Henry Golding lehet, hogy fodrászként sokkal híresebbé vált volna, mint színészként, de legyünk nagylelkűek, nem volt sok lehetősége a vélt vagy valós tehetsége bemutatására. Örülök, hogy ingyen nézhettem meg, mert különben most szívhatnám a fogamat a felesleges pénzkidobásért.

 
Norbi   2018. 10. 03.

Mindig is tetszettek ezek a stílusú filmek. Kicsit vicces, kicsit bizarr, kicsit félelmetes. Nagyon szimpatikus szereplőkkel dolgozott a film, legyen az jó vagy rossz karakter.CsK ajánlani tudom.

Blake Lively
Anna Kendrick
Anna Kendrick
Blake Lively
Anna Kendrick
Henry Golding
Anna Kendrick
Anna Kendrick
Andrew Rannells
Blake Lively
Blake Lively
Henry Golding
Rupert Friend
Anna Kendrick
Anna Kendrick
Anna Kendrick
Blake Lively
Blake Lively
Henry Golding
Anna Kendrick
Anna Kendrick
Anna Kendrick
Henry Golding
Anna Kendrick
Anna Kendrick
Anna Kendrick
Henry Golding
Blake Lively
Anna Kendrick
Anna Kendrick
Blake Lively
Anna Kendrick
Anna Kendrick
Blake Lively
Anna Kendrick
Anna Kendrick
Henry Golding
Anna Kendrick
Blake Lively
Anna Kendrick
 
Összességében tehát csak ajánlani tudom az Egy kis szívesség című filmet, akár péntek esti kikapcsólódásnak, akár hétvégi barátnős filmnek egyaránt. De előre szólok, hogy ez nem a megszokott lájtos barátnős történet lesz. több»
 
Nos, nem egyszerű megítélni Paul Feig legújabb munkáját, hiszen bár működik a thriller szál és egyértelműen az adja ki a történet gerincét, mégis inkább kelti sok esetben egy paródia hatását az alkotás, mintsem egy komoly noirét. több»
 
A Paul Feig rendezésében készült művet pusztán jóindulatból nevezhetjük thrillernek, ez inkább egy hosszúra sikerült dráma-komédia, melyben tragikus sorsokat, azok összefonódását, majd túlkombinált kiteljesedését követhetjük végig, némi humorral és groteszk jelentekkel fűszerezve. több»

A film összbevétele 53 542 417 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 195 850 485 forintot termelt. A hazai mozik összesen 156 399 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Paul Feig eddigi pályafutása során egy kivételével (Dávid vagyok - 2003) csak vígjátékokat rendezett. Az Egy kis szívesség karrierjének első thrillere.

(hp)
 

Anna Kendrick és Jean Smart második közös filmje a 2016-ös A könyvelő után.

(hp)
 

A film forgatása 2017. augusztus 14-én kezdődött meg Torontóban, Kanadában.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.