Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Kontroll (2003)

Kontroll
Filmadatlap
 
17
Szereplők
42
Vélemények
18
Képek
2
Videók

Galéria (18)

Mucsi Zoltán
Csányi Sándor
Nagy Zsolt
Badár Sándor
Pindroch Csaba
Csányi Sándor
Csányi Sándor
Badár Sándor
Csányi Sándor
Csányi Sándor
Balla Eszter
Csányi Sándor
Csányi Sándor
Pindroch Csaba
Badár Sándor
Badár Sándor
Mucsi Zoltán
Csányi Sándor
Csányi Sándor
Mucsi Zoltán
Pindroch Csaba
Scherer Péter
Cserhalmi György

Videók (2)

 
BalogJoe   2022. 04. 14.

legújabb vélemény

0
!!!

A LEGjobb magyar film. (Sajnálatos, hogy Antal Nimród minőségben azóta sem tudta megközelíteni ezt az alkotását!)

 
GedyPapa   2017. 04. 24.

4

Az egyik, ha nem a legjobb magyar film azóta, hogy megindult a tömeggyártása a filmeknek. Nagyon realisztikus és pont ezért olyan keserédes, hiszen a szituációkat mindenki felismerheti. A zseniális színészi alakítások adják a film savát s borsát.

 
Deku   2017. 07. 10.

2

Ismét egy lehangolóan unalmas magyar film. Sajnos a mostani magyar filmeket nem tudom dicsérni, a régi még fekete-fehér kategóriában csodás színészeink voltak de ez már csak a múlt.

1
 
Sabnock Sanatory   2020. 06. 21.

2

Zseniális magyar mozi!!!Csányi,Mucsi jutalomjátéka.Nagy poénok,átszőve szerelemmel,kilátástalansággal,félelemmel,meneküléssel,és gyilkossággal! Antal Nimród egy időtálló mozit tett le ! Erősen ajánlott kategória!

1
 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

2

Pontos műfaját nehéz lenne meghatározni, talán ez az egy amibe bele lehet kötni, igaz magyaroknak szól nem mindenkit jár át a film mondanivalója.

 
HE7EDIK   2019. 02. 23.

1
A nagy büdös magyar valóság

Bevallom eddig ez a film kimaradt az életemből, de mivel láttam róla biztató videókat, hát tettem vele egy próbát. Nem bántam meg. Nimród első filmjével tökéletesen vissza adja a magyar valóságot metró kallereken kerresztül: szegénység, kimerültség, ... teljes kritika»

5
 
Puncs   2019. 04. 02.

0

Nem szeretem a magyar filmeket, de ez nagyon jó. Nagyon eredeti a sztorija, a karakterek is szórakoztatók. A színészek is jól hozzák a szerepüket, ebben a filmben minden klappol. Lehetne több olyan magyar rendező, mint Mundruczó Kornél.

A film összbevétele 1 277 800 dollár volt (imdb.com).

 

Tibi szerepét eredetileg Hujber Ferenc játszotta volna. Miután a Barátok köztben az általa alakított szereplő nemi erőszakot követett el, a rendező szerint elvesztette ártatlanságát, ezért végül Nagy Zsolt kapta a szerepet.

(Davlev)
 

A film 2003-as bemutatója előtt 20 évig nem szerepelt magyar film a Cannes-i Filmfesztivál versenyprogramjában.

(Puncs)
 

Az egész filmet 40 éjszaka alatt forgatták le.

(Puncs)
 

A jelenet, amikor Nagy Zsolt nekirohan egy oszlopnak, valójában nem volt benne a forgatókönyvben. Antal Nimród-nak viszont annyira megtetszett, hogy végül benne hagyta a filmben.

(Puncs)
 

Eszenyi Enikő karaktere meghal a film elején, halálra gázolja egy metrószerelvény. A film végén a metró buliban azonban újból feltűnik.

(Puncs)