Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
70
Filmadatlap
 
28
Szereplők
6
Vélemények
5
Képek
2
Videók
 
OrSi   2016. 06. 09.

legújabb vélemény

George Clooney és Jennifer Lopez... vajon mi lesz közöttük? Nahát, csak nem egymásba szeretnek? Ez a film annyira kiszámítható, mint középiskolai matekpélda. Dögunalom.

 
Edeske   2016. 06. 09.

Pörgős, időtálló vígjáték-krimi, amiben Jennifer Lopez kivételesen jól alakít, mert amúgy nem szeretem a színésznőt. Történnek az események, nem unatkoztam rajta, de sok újdonságot nem adott.


 
zsfarkas   2016. 02. 26.

A maga műfajában páratlanul erős film, nagyszerű karakterekkel, jó dramaturgiával, pörgős, izgalmas jelenetekkel. Ajánlom mindenkinek, legalább egyszer érdemes megnézni!

 
Faarkaas   2015. 03. 02.

Meglehetosen sablonos film, a szereplokert sem vagyok oda. Egy kis izgalom, romantika, sablonos helyzetek. Talan egyszer nezheto.

 
eni20121004   2015. 02. 13.

Nekem ez a film semmit különöset nem adott, jó színészek, nem rossz sztori, de nekem egy kicsit laposodóan hat. Egyszeri alkalomra jó szórakozás.

A film összbevétele 77 745 568 dollár volt (imdb.com).

 

Jennifer Lopez a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

George Clooney egyik kedvenc saját filmje.

(kázsé)
 

Catherine Keener is jelölt volt Karen Sisco szerepére.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.