Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
54
Filmadatlap
 
30
Szereplők
3
Vélemények
16
Képek
1
Videók
A játékos
 
VK   2017. 05. 25.

legújabb vélemény

Egyáltalán nem jött át a film. Semmitmondó, unalmas és vontatott, sokkal jobbra számítottam. Csalódás volt, gondolkoztam hogy nem is nézem végig…Gyenge.

 
Berto49 Nézhetetlen  2017. 05. 13.

Végeztem Robert Altman munkásságával, ezután bármit is írnak róla, véletlenül sem nézem meg! Szerintem nincs még egy másik ilyen film, amelyikben ennyit szövegelnek, Tarantino őrült párbeszédes filmjei a fasorban sincsenek ehhez képest. Az az igazság, hogy csak 20 percet bírtam ki, de a fejem eldugult a sok semmitmondó dumától. Szereplők (közte sztárok önmagukat alakítva) jönnek-mennek és közben megállás nélkül jár a szájuk, néha hárman, négyen egyszerre beszélnek. Kínszenvedés volt az a rövid idő is, amíg néztem.


 
Corazon.Donq   2015. 08. 12.

Erre vártam már, ez a film mint általában mindegyik elég megoszló közönséget tudhat maga mögött, vagy szeretni fogod vagy nem. De szerintem ebben az esetben kevesebb lesz az aki majd viszolyog tőle és több az aki imádja.

Tim Robbins
Whoopi Goldberg
Fred Ward
Tim Robbins
Susan Sarandon
Peter Falk
Tim Robbins
Tim Robbins
Brion James
Dina Merrill
Greta Scacchi
Tim Robbins
Susan Sarandon
Peter Falk
Cynthia Stevenson
Cher
Peter Gallagher
Cynthia Stevenson
Peter Gallagher
Tim Robbins
Dina Merrill
Tim Robbins
Tim Robbins
Greta Scacchi

A film összbevétele 28 876 701 dollár volt (imdb.com).

 

Ebben a filmben szerepel a legtöbb Oscar-díjas színész, ha a magukat alakító színészeket is hozzászámoljuk (10 maga+3).

(mamiéstöti2)
 

Cher a díjátadón fényes piros ruhában jelent meg, annak ellenére, hogy a dresszkód szerint fekete-fehérben kellett volna. Cher a való életben sosem hord pirosat.

(rbernadett)
 

A ház, amelyet Griffin és June otthonául szolgál az utolsó jelenetben, valójában Robert Altmané.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.