Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
2
Videók
Majd megdöglik érte
 
BoBamburg   2020. 07. 10.

legújabb vélemény

Nagy baj nincs a filmmel, egyszer meg lehet nézni, de számomra rém unalmas és semmit mondó volt, párszor akarva - akaratlanul is sikerült bele aludnom. De nem baj, sok mindenről nem maradtam le úgy vélem.

 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

Ezt a filmet még Nicole Kidman csábja sem tudta igazán beteljesíteni szerintem. Egyszer nézhető, de túl sablonosak a karakterek és a történet is itt-ott lapos.


 
Puncs   2019. 04. 06.

Szerintem ez egy kifejezetten jól sikerült film, ami végig fenntartja a feszültséget, mégis valahogy könnyed és szórakoztató is. Nicole Kidman nagyon jól hozza a mesterkélt, mindenen és mindenkin átgázoló időjóst. Szerintem érdemes megnézni.

 
Yosihiro   2019. 07. 07.

Majd megdöglik....

Azt hiszem ez nem egy jól sikerült alkotás. N. Kidman szerepe kettös és jó néhol pedig rossz. A történet maga jó lenne ha nem elbeszélés szerűen indítanának az elején. Ez engem nagyon zavart. Nem illett a filmhez pedig többet ki lehett volna ebböl hozni. A karakterek eljátszásában szerintem senki nem játszotta jól a szerepét. nekem egy unalmas filmnek tünt semmi olyan adneralin izgalom nincs benne amiért tudnék erre a filmre emlékezni. Maradandót nem alkottak ezzel a filmmel. Összességében a film képi és vágási és rendezési alapja nem sikerült jól. A hang és zenei effektek is nagyon csapongva próbálta a nézöt az adott képkockához igazítva érzékeltetni az adott témát. A film témája mondhatjuk megúszni egy gyilkosságot is lehetne, de a végére kaponk egy jó kis maffia adagot is. Talán az erotikus jelenetek amik a film bizonyos lényegét kiemelik az ami fénypontja lehet ennek a filmnek. Szerelem csábítás, és haragot is érezhetünk kaphatunk a filmkockákról de nem ragadja meg az embert túlságosan. Ezért ez a fil három csillagnál biztosan nem ér többet. Üdv Yosi

Nicole Kidman
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Joaquin Phoenix
Joaquin Phoenix
Nicole Kidman
Matt Dillon
Joaquin Phoenix
Casey Affleck
Alison Folland
Nicole Kidman
Matt Dillon
Nicole Kidman
Illeana Douglas
Alison Folland
Nicole Kidman

A film összbevétele 21 284 514 dollár volt (imdb.com).

 

Meg Ryannek 5 millió dollárt ajánlottak ha elvállalja a főszerepet, amit még ennek ellenére is visszautasított. Nicole Kidman végül 2 millióért vállalta el.

(rbernadett)
 

Casey Affleck és Joaquin Phoenix sógorok, bár a film készítésekor még nem voltak azok. Casey feleségül vette Joaquin nővérét, Summer Phoenixet.

(rbernadett)
 

Miután szerepelt ebben a filmben, Casey Affleck elvitte Gus Van Santnek a bátyja, Ben Affleck és annak barátja, Matt által írt forgatókönyvet. Ez lett végül a Good Will Hunting (1997).

(rbernadett)
 

Tess Harper visszautasította Carol szerepét.

(rbernadett)
 

Heather Grahamet meghallgatták Lydia szerepére.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.