Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
83
Filmadatlap
 
27
Szereplők
36
Vélemények
19
Képek
2
Videók
Christian Bale
Christian Bale
Christian Bale
 
drg0602   2020. 02. 15.

legújabb vélemény

Nagyon jó sikerült film Bale jót szerepel, érdemes megnézni.

 
rbernadett   2015. 04. 17.

Nem túl jól sikerült adaptáció. A film nem tudta visszaadni mindazt a brutalitást, amit az író a könyvben megjelenít éppen ezért a főszereplő beteg világképe sem jön át annyira.


 
Deku   2017. 07. 18.

Csak dicsérni tudom ezt a filmet mert elképesztően hátborzongató és rejtélyes filmet adtak nekünk. Imádom azt amikor teljesen el tudok veszni egy filmben ez pedig pontosan ilyen film.

 
Szilonka   2017. 10. 15.

Szerintem jót tett a filmek a leporolás. A történet adott volt, de az újszerűségek és Christian Bale mindenképpen hozott valami újat és érdekességet a filmbe.

 
Bazzzsi   2017. 10. 19.

Nem volt rossz a film, de én már többet várok. Hiányoltam például, hogy Christian Bale karaktere miért lett olyan amilyen. Így egy picit üres volt a történet.

A film összbevétele 34 266 564 dollár volt (imdb.com).

 

Az Amerikai pszichónak készült egy folytatása 2002-ben, Mila Kunissal a főszerepben. A film csúnyán megbukott.

(harnas1207)
 

Gloria Steinem feminista aktivista volt azok egyike, akik ellenezték Ellis könyvének kiadását, mert az a nők felé irányuló erőszakot ábrázolt. Steinem emellett Christian Bale színész mostohaanyja.

(harnas1207)
 

A főszerepet már felajánlották Christian Bale-nek, aki a Lionsgate bejelentéséből értesült, hogy azt mégis Leonardo DiCaprionak adták. DiCaprio azonban nem volt elégedett sem a forgatókönyvvel, sem a rendező személyével (Martin Scorsesét vagy Danny Boyle-t szerette volna inkább), így kiszállt a projektből és végül elvállalta A part főszerepét Boyle filmjében. Patrick Bateman szerepe így végül visszakerült Christian Bale-hez.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.