Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
84

Amerikai pszichó

(American Psycho)
 
rbernadett  2015. 04. 17.

Nem túl jól sikerült adaptáció. A film nem tudta visszaadni mindazt a brutalitást, amit az író a könyvben megjelenít éppen ezért a főszereplő beteg világképe sem jön át annyira.

 
Deku  2017. 07. 18.

Csak dicsérni tudom ezt a filmet mert elképesztően hátborzongató és rejtélyes filmet adtak nekünk. Imádom azt amikor teljesen el tudok veszni egy filmben ez pedig pontosan ilyen film.

 
Szilonka  2017. 10. 15.

Szerintem jót tett a filmek a leporolás. A történet adott volt, de az újszerűségek és Christian Bale mindenképpen hozott valami újat és érdekességet a filmbe.

 
Bazzzsi  2017. 10. 19.

Nem volt rossz a film, de én már többet várok. Hiányoltam például, hogy Christian Bale karaktere miért lett olyan amilyen. Így egy picit üres volt a történet.

 
tamas84  2015. 12. 26.

Az Amerikai pszicho egy kiváló alkotás, amely elég igazán markáns gondolatokat fogalmaz meg az amerikai elittel szemben. Mary Harron, a rendező, és Christian Bale pedig igazán bravúros munkát tett le az asztalra.

Christian Bale
Christian Bale
Christian Bale
 

Hogy a szerepben maradjon, Christian Bale is minden nap végigcsinálta Bateman reggeli rutinját.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az Amerikai pszichó több éven keresztül várt, hogy filmvászonra kerüljön. Ellis először Stuart Gordonnak akarta adni a rendezési jogokat, a filmben Johnny Depp-et képzelte el a főszerepben. Ezután David Cronenberg került a képbe és Brad Pitt, mint Bateman. Ám végül ez a projekt is megbukott.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Patrick Bateman név egy utalás Hitchcock Psycho-jára és Norman Bates-re.

(ArpiHajdu és Réci)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.